fransızca pratik yapmak isteyenler sizleri de görelim :)

Benim de sevgilimin arkadaşı utanmadan bana, ben de fransızca öğrendim okulda ama simdi yalnızca aklımda "Voulez vous coucher avec moi ? " cümlesi kaldı dedi ve güldü pis pis terbiyesiz.Benim yüzümün ifadesi değişti erkek arkadaşım da anlamadı neden bahsettiğimizi konuyu nasıll değiştirdim bilmiyorumm.:KK17:

aynı şey benimde başıma geldi arkdaşımın pis erkk arkdaşı bende fransızca biliyorum deyip o cümleyi söyledi kız arkının fransızcası iyi değildi ve anlamayacgından emindi bende ona yalnız benim fransızcam iyidir bilgin olsun dedim uzaklaştım oradan abaza adam

Bonjour les filles :))
comment ça va??
j'ai eu qeulques années des cours française mais je pense que j'ai
déja commencer a oublier :KK50: donc la seul solution esttt pratiquer, c'est pourqoui je suis ici

Bonjour ! Tous les filles... Je vis en France .j'arrive en France depuis 4 Anne... Mais je ne parle pas bien française... Je veux pratiquer avec vous ... Ce possible ???

Bonjour je m'appelle kevser.je suis venu nouvelle.Et je les aime:) Au revoir .eet j'ai une question .est-ce qu'il y a les etudient a l'universite de Marmara

Bonsoiiir Les filles ,

Ben sizlere yardimci olmak isterim kizlar... ben Fransada dogdum buyudum, ve burda yasiyoruz ailemle.. 18 yasindayiim , ve okuyoruum... ve size Fransizcayi ogrenmek için en kolay yollari verebilirim, yardimci olmak isterim gercektennn...

kaydirigubbakcemile5
Ben ben ben ben :) hangi kaynakları kullanabilirim?

X