Fransız Askısı

Evet ben cok fresh istedim bana 28bin istede iki bucuk sene tutar istediginizi yapin dedi. Fransiz askisi 5 sene asla tutmss bunlar reklam dedi. Düsünsenize 28000lira 2,5 sene aski icin. Bende sekretere, kusura bskmayin ben bu parayi weemem dedim. Kalktim baska doktora gittim

Yani ne diyeceğimi bilemiyorum .öncelikle geçmiş olsun ve umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız .Ama telde randevu alırken ip askı için 9bin fiyat verip oraya gidince 28 bin denmesini ben hiç anlamadım.Az bi fark değil ki ? Başka işlemlerde mi istediniz ?yoksa 28 bin farklı bir askı mı kalıcı olan yüzde erimeyen askılar varmış onlar mı acaba ? Ama o tür askı yapmıyorum demişti dr

Gittiğiniz yerde ne kadar ödediniz ?

Evet ben coook gergin isterim dedim, oda 28000 dedi. Tamam o zaman 9000liralik ip. Yapsin dedim. Sekreter yok memnun olmasin dedi. Sonra 16_18000 liranizdami yok sedi. Yok hayir ödeyemem dedim gittim

28 bin ip askı için korkunç fiyat
Bu fiyata cerrahi işlem yapılır. İple askıya sıcak bakmıyorum. Cilt hiç deri alınmadan gerdiriliyor. İp evsafını kaybedince cilt bence eski kalitesinde olmaz. Çünkü uzun süre gergin kalıyor. Kendini salınca sarkar. Bu işlemi bacakta yaptırdım. Etkisi 1 yıl sürdü. Sonra bacak içi kötü bir şekilde sarktı. Gerdirmek zorunda kaldım. F.k yaptı. Korkunç param gitti. Bence ıhtiyaç varsa kesinlikle cerrahi işlem yaptırın. Bu işler para tuzağı. Bence yapan doktorlar hastaların 5 yıl sonraki resimlerini göstersin. Kaldiki bu işlem 5 yıl bile gitmez. Fazla deri alınmadıktan sonra hepsi hikaye.....

Çok iyi görünüyor .kaç ip kullanıldı sizde .bir de çene nasıl fotoda çıkmamış ama çene yanları v biçimini aldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…