-
- Konu Sahibi timeless0606
Nasıl yani 28bin .9bin diyordunuz en son randevu almıştınız 28 şubata ?Evet ama nejat beye degil 28000lira istedi oha nazan karakusa yaptirdim cok kötü görüküyorum delik desik oldum ama gecer diyor bakicagiz
Yani ne diyeceğimi bilemiyorum .öncelikle geçmiş olsun ve umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız .Ama telde randevu alırken ip askı için 9bin fiyat verip oraya gidince 28 bin denmesini ben hiç anlamadım.Az bi fark değil ki ? Başka işlemlerde mi istediniz ?yoksa 28 bin farklı bir askı mı kalıcı olan yüzde erimeyen askılar varmış onlar mı acaba ? Ama o tür askı yapmıyorum demişti drEvet ben cok fresh istedim bana 28bin istede iki bucuk sene tutar istediginizi yapin dedi. Fransiz askisi 5 sene asla tutmss bunlar reklam dedi. Düsünsenize 28000lira 2,5 sene aski icin. Bende sekretere, kusura bskmayin ben bu parayi weemem dedim. Kalktim baska doktora gittim
Gittiğiniz yerde ne kadar ödediniz ?Evet ben cok fresh istedim bana 28bin istede iki bucuk sene tutar istediginizi yapin dedi. Fransiz askisi 5 sene asla tutmss bunlar reklam dedi. Düsünsenize 28000lira 2,5 sene aski icin. Bende sekretere, kusura bskmayin ben bu parayi weemem dedim. Kalktim baska doktora gittim
Eki Görüntüle 2598369
[/QU
Oncelikle cabuk grcer umarim istedigin gibi olur ..nejat beyle yasadigin tuaf olmus azdaha eklesen orta tuz germe olurmus niye o fiyat anlamis degilim
Sekreter çok karışmaz ki buna eşiylemi görüştünüz acabaEvet ben coook gergin isterim dedim, oda 28000 dedi. Tamam o zaman 9000liralik ip. Yapsin dedim. Sekreter yok memnun olmasin dedi. Sonra 16_18000 liranizdami yok sedi. Yok hayir ödeyemem dedim gittim
Kendisiyle görüştünüz mü hocanın ?Evet ben coook gergin isterim dedim, oda 28000 dedi. Tamam o zaman 9000liralik ip. Yapsin dedim. Sekreter yok memnun olmasin dedi. Sonra 16_18000 liranizdami yok sedi. Yok hayir ödeyemem dedim gittim
Kendisiyle görüştünüz mü hocanın ?
28 bin dediği toplam kaç ip ve erimeyen ip mi acaba sordunuz muEvet o on dakika analiz yaoti
Şu kadarınızdamı yok derken biraz tuhaf olmuş evetEvet ben coook gergin isterim dedim, oda 28000 dedi. Tamam o zaman 9000liralik ip. Yapsin dedim. Sekreter yok memnun olmasin dedi. Sonra 16_18000 liranizdami yok sedi. Yok hayir ödeyemem dedim gittim
Nasıl oldunuz son durum memnun musunuz ?Evet o on dakika analiz yaoti
Nasıl oldunuz son durum memnun musunuz ?
Ben cook memnunum yüzüm simsiki cukurlardi bir haftanin icinde mükemel düzeldi.Nasıl oldunuz son durum memnun musunuz ?
Çok iyi görünüyor .kaç ip kullanıldı sizde .bir de çene nasıl fotoda çıkmamış ama çene yanları v biçimini aldı mı?