Fransız ip askısı & Elmacık ve dudaklara yağ enjeksiyonu

Sizinde kesi yerleri sacsiz kaldimi kesi cokmu buyuk oluyor acaba?
Kesi yeri saçlı derinin içinde. Yani tamamen kel degil, saç var. Ancak ayırıp bakarsan kesi yerini görebilirsin. Öyle bariz kellik olmadı orada. Doktorum olursa şayet saç ekimi yaparım oraya demişti, gerek kalmadı yani.

arkadaşlar buraya da bir güncelleme yapayım bayadır oldu bakmayalı bu başlığa. açıkçası ilk birkaç aydan sonra yüzümdeki etkisinde bayağı bir düşme farkettim, hatta eski halimle tamamen aynıymışım gibi geliyor şu anda. o yüzden uzun vadede pek tavsiye etmem sanırım, onun yerine direkt saçlı deriden kesilip dikilcek şekilde bir ameliyat, ya da belki de sadece dolgu, hatta yüz yogası bile yapsanız belki fiyat/performans açısından daha mantıklı olacaktır :KK70: açıkçası şimdi olsa o parayla başka bi şey yaptırmayı seçerdim
Canim yag enjeksiyonu yaptigi elmacik duruyomu yoksa o da mi gitti memnunmusun degilmisin anlatirmisin rica etsem

Canim yag enjeksiyonu yaptigi elmacik duruyomu yoksa o da mi gitti memnunmusun degilmisin anlatirmisin rica etsem
Aslında yağ enjeksiyonundan daha memnun kaldım, evet o da geçici bi işlem ama en azından verdiğin paraya göre alınan yağla yüzünde hem dudağına hem elmacığına yağ koydurup bikaç ay kalıcılığı olması daha makul. Dudaktaki daha kısa sürdü, elmacıktaki daha uzun. ama öyle uzun derken 6 ay gibi bi süre de bekleme. doktorum bikaç kere yağ enjeksiyonu tekrarlanırsa daha kalıcılaşıyomuş demişti. Bilemiyorum çok da güvenemedim kalıcılık olayına :KK70:

Yani duruş olarak, özellikle dudağıma tek seferde 5cc üst dudağıma koyabilmişti, bi haftaya bi kısmı eriyip artık kaç cc kaldıysa o haline bayılmıştım gerçekten. Hep üst dudağının inceliğinden rahatsız olmuş birisi olarak bol bol foto çekesim geliyodu o aralar :)

Yani duruş olarak, özellikle dudağıma tek seferde 5cc üst dudağıma koyabilmişti, bi haftaya bi kısmı eriyip artık kaç cc kaldıysa o haline bayılmıştım gerçekten. Hep üst dudağının inceliğinden rahatsız olmuş birisi olarak bol bol foto çekesim geliyodu o aralar :)
Yağ yerine dolgu daha uzun duruyor diye biliyorum elmacikta

Geçici yani o kadar aciya degermi bilemedim ;(

Merhabalar.
Burada epey yeniyim. Geçirdiğim bi işlem hakkında ihtiyacı olabilecek insanlara yardımcı olup yol gösterebilmesi açısından bi başlık açmak istedim. O kadar yeniyim ki bunu şu an doğru mu yapıyorum ona bile emin değilim😂
Ben 1 ay önce (27 ocak 2020 tarihinde) orta yüzüme fransız ip askı yaptırdım. 3 çift ip kullanıldı. Ve göbeğimden alınan yağ ile elmacığıma yağ enjekte edildi. Yaşımla ilgili değil benim her zaman kendimi bildim bileli çökük ve yanakları düşük bi yüzüm vardı. Elmacıklı ve yüzü dinç duran insanlara özeniyodum. Bi youtube videosunda öneren birisinden duydum ve belki ihtiyacım olan şey de budur dedim. Videodaki kişi 30ların başlarında birisiydi ben de 25 yaşındayım. Hatta “yaşlı gibi yüzünü mü gerdirceksin şimdi” diye tepki aldığım bile oldu. Ama ben kendimi biliyodum, yüzümü biliyodum ve ihtiyacım olan şeyi de. Bu arada üst dudağımın inceliğinden de hep rahatsız olmuşumdur, yağ enjekte edilcekken hazır dudağıma da yapabilir miyiz lütfen dedim (hatta hayalimdeki gibi bi foto gösterdim olur tamam dedi)
Şimdi merak eden olursa tüm süreci yaşadıklarımı da anlatırım, merak ettiğiniz şeyleri cevaplarım
Çünkü ben buraya girmiştim ve çok az bilgi bulabilmiştim. Yaptıran herkes de lanet okumuş bin pişman olmuş insanlardı. Bunlara rağmen nasıl korkup da vazgeçmedim bilmiyorum. Ama iyi ki de vazgeçmemişim. Çünkü gerçekten memnun kaldım. Neyse merak eden olursa açıklarım başka detayları da 😄
Evet ben de buradaki tecrubelerden sonra vazgeçtim özellikle Fransız askı nın çok daha kötü sonuçları olmuş. Ben çalışan bir insanım ve izin almam da mümkün değil. Ne kadar bir süreç gerekiyor insan içine çıkmak için süreçlerinizi,zorlukları anlatabilir misiniz

Merhaba ben de elmacık çene ve dudak yağ enj . Badem göz üst göz kapağı operasyonu oldum . Olalı 20 gün oldu . Dudağımda asimetri var ve yanaklarım öyle şiş ki 10 kilo almışım gibi duruyor . Çenemde hiç bir fark yok ve ben memeyle birlikte 40 küsür para verdim . Çenem için doktorla konuştum ama oturacak vs diyor ama 20 gün oldu yani hiç mi belli olmaz . Nasıl bir yol izlemeliyim yüzümün bu şişliği geçer mi

Merhaba ben de elmacık çene ve dudak yağ enj . Badem göz üst göz kapağı operasyonu oldum . Olalı 20 gün oldu . Dudağımda asimetri var ve yanaklarım öyle şiş ki 10 kilo almışım gibi duruyor . Çenemde hiç bir fark yok ve ben memeyle birlikte 40 küsür para verdim . Çenem için doktorla konuştum ama oturacak vs diyor ama 20 gün oldu yani hiç mi belli olmaz . Nasıl bir yol izlemeliyim yüzümün bu şişliği geçer mi
geçmiş olsun bence normal, o operasyonlardan sonra bir süre sonra ancak yüz oturur.
nerde yaptırdınız?

Yağ veya dolgu işlemlerine hicc gitrismeyin derim.heleki Fransız ski parayı çöpe atın daha iyi bence.ben orta yüz ve şakak oldum.en azından kesin çözüm

X