- 27 Ocak 2008
- 73
- 7
-
- Konu Sahibi timeless0606
Evet sivi enjekte edio dogru bildiniz mezo gibi aninda bellinoluyor zaten, endolifting oda bi aletle deri altinda gezdiriyor isi verip deriyi sozde buzuyo daha siki hale getiriyor bana oda olmadi dr demisti sana olmaz die bn israr ettim ..Endopeel enjekte edilen birşey değil mi ?
cevabinizi anlayamadim hangi islem icin ve hangi doktorlari aradiniz mumkunse soylerseniz yardimci olurum belkiNE ‘ na mı yaptırmıştınız ? Yalnız ben bugün işlem için 2 ayrı yeri aradım ve ikiside 4 ay sonrasına randevu verebiliyor inanabiliyo musunuz ? Kadınlar olarak hepimiz çıldırdık bence :)
Merhaba sizde cukur falan klamadi sanirim nejat beyde yaptitdiniz bilgilrndirme yaptiginda soyledimi boyle seyler olabilir dieKaç çift ip için 12.000 TL istedi? Ben 2 çift için 7000 TL ödedim. Çok memnunum, yanaklarım çok güzel oldu fakat çene bölgesi için 2 çift daha yaptırmayı düşünüyorum.
Siz daha önce dolgu yaptrdınız değil mi ?sarkmalarda dolgu bi işe yaramıyo sanırım ?9bin kaç ip için?Bende nejat beyle anlastim 9000bin lira ya ikinci ayda yaptiracagim, wallah tek sikayeti olmayan o doktor. Son songül karliya yapti cook güzel
9000 neresi icin acaba ? Bnde mart gibi dusunuyorum memnunsunuz ☺aslinda 1 yafa 2yil yapan birinden feed back alinca sonrasi ne oluyor acaba ?Bende nejat beyle anlastim 9000bin lira ya ikinci ayda yaptiracagim, wallah tek sikayeti olmayan o doktor. Son songül karliya yapti cook güzel
Yüzüme iki i. Siz ne islemi yaptiracaksiniz9000 neresi icin acaba ? Bnde mart gibi dusunuyorum memnunsunuz ☺aslinda 1 yafa 2yil yapan birinden feed back alinca sonrasi ne oluyor acaba ?
2 ciftbio. Yok arkadasim sarkik yüze dolgu, daha cok sarktiriyorSiz daha önce dolgu yaptrdınız değil mi ?sarkmalarda dolgu bi işe yaramıyo sanırım ?9bin kaç ip için?
Yanak kismima 2 ser tane bnm sarkik degil elmacik kemiklerim ciksin diye 9000 cok degilmi zamlandimi?Yüzüme iki i. Siz ne islemi yaptiracaksiniz
Arkadasim. 12909 istedi bsstaYanak kismima 2 ser tane bnm sarkik degil elmacik kemiklerim ciksin diye 9000 cok degilmi zamlandimi?
12000Arkadasim. 12909 istedi bssta
Bende çukur kalmadıMerhaba sizde cukur falan klamadi sanirim nejat beyde yaptitdiniz bilgilrndirme yaptiginda soyledimi boyle seyler olabilir die
Maalesef, bence bir değiliklik olmadıYüzünüz nasıl oldu Fransız askısından memnun kaldıınızmı?
Merhaba nerde ve kime oldunuz cevaplarsinzj sevimirim ozeldende atabilirsinizBen iki hafta önce yaptırdım, hiç değişiklik yok maalesef. Umarım zamanla düzelme olur.