Fransız Askısı

Merhaba hangi dr a yaptırdığınızı ve şu anki durumunuzu merak ettim. Zamanla geçer dedikleri gibi oldu mu? Ben de düşünüyorum ancak cesaret edemiyorum memnun olan da var olmayan da... kişinin cilt ve yüz analizinin uygun olup olmadoğına bakılmalı deniyor... her kişiye uygun değilmiş...çökükler geçti mi? Mümkünse öncesi sonrası fotolarınızı paylaşır mısınız? Fiyatlar çok değişken neye göre belirleniyor ki kalite olarak mı farkediyor acaba?

Merhaba, zahmete katlanabilirim ama sonucu ve uzun süre etkisi olsun yeter...bu arada kime olduğunuzu göremedim ve ne kadar çdediniz kaç ip kullanıldı ve öncesi ve ameliyat ertesi, 1 ay sonrası olarak görüntü paylaşır mısınız özelden de yollayabilirsiniz.
ben de estetik int quasar a çar randevu aldım fiyat söylemiyorlar. İp adedi 3500 dedi ama uzmanınız belirliyor tutarı dedi bakalım

Merhaba atatşehir bana da yakınmereye yaptırdınız kaç ip kullanıldı ne kadar ödediniz uzman mı yaptı öncesi sonrası foto özelden yollar mısınız?

Nasıl yani fransız askısı için 5 yıl gider deniyor özellikle maya estetiğin şu ünlü de nihat dik in videolarında hep 5 yıl deniyor

Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Rica etsem doktorunuzun adını ve soyadını bir de kliniği ismini yazar mısınız? Ben de araştırıyorum.

Bu post kesinlikle ilk sayfada sabitlenmeli bu bilgi altın değerindedir bence çok teşekkürler paylaştığınız icin

Merhaba arkadaslar tekrar ben ip aski yaptirdim.2 sag 2sol sisme olmadi fazla normal odem oldu.bana kafa tarafindan girildigi yer ilk gece agri yapiyor agri kesici ile diniyor.bn cene hattim hafif dalgalanma vardi su anda sueatim ufaldi .sorusu olanlara cevaplayabilirim

merhaba kime yaptırdınız acaba?

Merhaba Fransız askı yaptırmayı düşünüyorum düşüncelerinizi ve tecrübenizi benimle paylaşırsanız sevinirim ayrıca ücret hakkında da bilgi verir misiniz

Canım fiyattan da bahse Canım fiyat??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…