- 9 Şubat 2017
- 314
- 897
-
- Konu Sahibi timeless0606
Fransiz askisini 1 yil once yaptirdim. Nisantasinda bu konuda cok unlu bir Dr. yapti. Sonuctan hic memnun kalmadim. Yuzumun bir yarisinda derin cizgi diger yarisinda ise girinti, cikintilar olustu. Cilt sarkmalarina ait soruna bir cozum degil. Eger clidinizde sarkma varsa, zamaniniz ve maddi durumunuz uygun ise, mutlaka iyi bir plastik cerrah ile gorusup yuz germe islemi yaptirin. Ben su anda iyi bir cerrah arayisi icindeyim. Son 1 yila ait maddi ve manevi kayiplarimi, kaybettigim zamani yerine getirecek hicbirsey yok maalesef. Ama umudumu kaybetmedim.
Çok geçmiş olsun inşallah derdinize derman bulursunuz. Cevabınız için teşekkür ederim ben hiç böyle sonuçları olabileceğini düşünmemiştim. Sadece kaş kaldırma işlemi daha mantıklı o zamanFransiz askisini 1 yil once yaptirdim. Nisantasinda bu konuda cok unlu bir Dr. yapti. Sonuctan hic memnun kalmadim. Yuzumun bir yarisinda derin cizgi diger yarisinda ise girinti, cikintilar olustu. Cilt sarkmalarina ait soruna bir cozum degil. Eger clidinizde sarkma varsa, zamaniniz ve maddi durumunuz uygun ise, mutlaka iyi bir plastik cerrah ile gorusup yuz germe islemi yaptirin. Ben su anda iyi bir cerrah arayisi icindeyim. Son 1 yila ait maddi ve manevi kayiplarimi, kaybettigim zamani yerine getirecek hicbirsey yok maalesef. Ama umudumu kaybetmedim.
Seda Sayan'ın doktoruna geçen cumartesi Fransız askısı yaptırdım. Şu an 6 gün oldu, şişlikler halen var. 2-3 haftaya yüz otururmuş. O zaman tekrar yazarım.Seda Sayan sürekli Fransız askısı yaptırıyormus. Kadının cildi benimkinden güzel o yaşta. Ve lokal anestezi ile canlı Yayında yaptırdı, o günden beri araştırıyorum heyecanlandım resmen. Ameliyattan çok korkuyorum çünkü. Yaptıran birileri varsa tecrübelerini paylasirlarsa minnettar olucam kızlar
hadi inşallah iyi olur. Güncellemeyi bekliyorum o zamanSeda Sayan'ın doktoruna geçen cumartesi Fransız askısı yaptırdım. Şu an 6 gün oldu, şişlikler halen var. 2-3 haftaya yüz otururmuş. O zaman tekrar yazarım.
Çok teşekkür ederim, sabırsızlıkla mesajınızı bekliyor olucamSeda Sayan'ın doktoruna geçen cumartesi Fransız askısı yaptırdım. Şu an 6 gün oldu, şişlikler halen var. 2-3 haftaya yüz otururmuş. O zaman tekrar yazarım.
Merakla Bekliyoruz Canim Sonucu PEKİ ne kadar yaptırdın birde Nihat Dik Adında Bir doktoru övüyorlarSeda Sayan'ın doktoruna geçen cumartesi Fransız askısı yaptırdım. Şu an 6 gün oldu, şişlikler halen var. 2-3 haftaya yüz otururmuş. O zaman tekrar yazarım.
Sonucu 2-3 hafta sonra söyleyebilirim, şu an hala ödem var ve yüz tam oturmadı. Nihat Bey için de iyi diyorlar.Merakla Bekliyoruz Canim Sonucu PEKİ ne kadar yaptırdın birde Nihat Dik Adında Bir doktoru övüyorlar
Nasıl oldun ağrın sizin war mi canim yaSeda Sayan'ın doktoruna geçen cumartesi Fransız askısı yaptırdım. Şu an 6 gün oldu, şişlikler halen var. 2-3 haftaya yüz otururmuş. O zaman tekrar yazarım.
Ağrı yok, biraz ödem var. İnince tam yorum yapabileceğim.Nasıl oldun ağrın sizin war mi canim ya
Ben daha once burun dolgilusu yaptırdım yüz uygulamasını bilmiyorum ama ben pek sonuç almadimbu konuda prof dr aydın saray dikkatimi cekiyor. kendisine uygulama yaptıran var mı?
Canim çınlama icin Tesekkurler. Ne kadar yaptırdın fransız askisini ve bisektomiden memnunmusun ben onuda istiyorum yüzüm yuvarlak vucudum zayif olsada yuzum nedeniyle sisman gorunuyorumFransız askısı yaptıralı bir ayı biraz geçti. Kontrole de gittim. Dr. Nejat Can'a yaptırdım, Seda Sayan'ın videosunu izledikten sonra. Yapılırken çok az acı hissediyorsunuz çünkü uyuşturmak için iğne yapıyorlar. Ardınlar askıları geçirip, benim iki tarafan da ikişer adet yapıldı, şakakların oradan çekip bağlıyorlar ve o bölgede kat oluşuyor. Benim derim inceymiş, çok ödem oldu. 3-4 gün dışarı çıkmamak lazım. Aynaya ilk baktığımda çok komik bir görüntüyle karşılaştım, suratım yukarı çıkmıştı ama zamanla iniyor. 3-4 gün işe gitmemek gerek bence.
Şakaklarda askıları bağladıkları yeri sürekli saçımla kapattım. Bir taraf şimdi belli belirsiz, diğer taraf tam düzelmedi. İkinci ayın sonuna kadar geçeceğini söylediler. Bir de bir tarafta elmacık kemiğim daha belirgin. Bunun da ikinci ay sonunda eşitleneceğini söylediler. Genel olarak çok memnunum, herkes yüzündeki yorgunluk gitmiş diyor, yüzüme tazelik ve gençlik geldi. Yaşım 45 bu arada. Ocak ayında Dr. Ufuk Askeroğlu'na bişektomi olmuştum. Kendisi bana bişektomiyle birlikte orta yüz germe önermişti ama orta yüz germeye bütçem yetmedİ. Bişektomiden de çok memnun kaldım.
Çok geçmiş olsunFransiz askisini 1 yil once yaptirdim. Nisantasinda bu konuda cok unlu bir Dr. yapti. Sonuctan hic memnun kalmadim. Yuzumun bir yarisinda derin cizgi diger yarisinda ise girinti, cikintilar olustu. Cilt sarkmalarina ait soruna bir cozum degil. Eger clidinizde sarkma varsa, zamaniniz ve maddi durumunuz uygun ise, mutlaka iyi bir plastik cerrah ile gorusup yuz germe islemi yaptirin. Ben su anda iyi bir cerrah arayisi icindeyim. Son 1 yila ait maddi ve manevi kayiplarimi, kaybettigim zamani yerine getirecek hicbirsey yok maalesef. Ama umudumu kaybetmedim.