- 27 Ocak 2008
- 73
- 7
- Konu Sahibi timeless0606
Evet enjwkte edilen biseyEndopeel enjekte edilen birşey değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet enjwkte edilen biseyEndopeel enjekte edilen birşey değil mi ?
Mint lift mi ? Yer ismini soylermisiniz mumkunse9 bin de nedir anlamadim. Ben daha 3 gun once yaptirdim Atsehirde 3 bin lira ve suan yuzum harika gorunuyor bu gun ise gittim arkadaslar şasirdi iz yok denecek kadar az agri yok 2 haftaya mūkemmel olacak insallah...
Onu bende yaptirmistim, iki sene tutuyor. Daha ucuz ama gercekten sadece oki sene tutuyorBen burayi pek kullanmayi bilmiyorum eger siz bana mesaj atarsaniz özelden daha ayrintili bilgi ve foto atabilirim
Nejat beyin yaptigi kac sene gidecek? varmi deneyen 3 sene gibi bilinmiyor muamma benceOzalif
Onu bende yaptirmistim, iki sene tutuyor. Daha ucuz ama gercekten sadece oki sene tutuyor
Nejat Bey in yaptığıda max 2 yıl diye kendi söylüyor zaten .3 yıl diye bişi yok ip askıda bence .Nejat beyin yaptigi kac sene gidecek? varmi deneyen 3 sene gibi bilinmiyor muamma bence
1 ay insan icine cikamamak ☺ameliyat bu ! ip aski ama fiyat olarak yuksek 6 aydada eski halini alabilir ..kizlar bende ip askisi dusunuyordum ama yorumlardan sonra vazgectim,, ve arkanizdan dua ettim paylasimlariniz icin, cok guzel bir platform, para biriktirip cerrahi bir islem yaptirmak daha iyi, belki bir gun gelecekte:)
Arkadaşlar merhaba
Herkes ip askıyı araştırdığı için bunu yazmak istedim
Ben yüzüme dolgu yaptırıp istediğim sonucu alamayınca ip askı araştırmaya başladım.çünkü dolgular çene yanlarındaki gevşeme varsa bi işe yaramıyor.o keskin görüntüyü ancak 20 -30 arası yaşlarda dolguyla yapabilirler .Neyse
Burda yaptırıp pişman olan çok kişi vardı o yüzden tam emin olamıyordum
Ama yaptırıp memnun olan bir kişinin yaptırdığı Dr un hocasının Nejat Can olduğunu görünce ona gitmeye karar verdim .Ve hakkında şikayet olmayan tek Dr Nejat Can
Neyse şunu söyliyim işlem kolay bi işlem değil en azından ilk defa yaptıran için.Ben ilk günler çok fazla panik oldum ve süreci iyi yönetemedim.Bunda biraz eşimin aşırı tepkiside etkili oldu.
Çünkü ilk bir kaç gün yüzünüze uyuştırucı iğne yapılan yerler ve ip askı için iğne geçen yerler ödemli oluyor.
Ben de hiç katlantı falan olmadı hatta şu an işlemden ertesi gün çektiğim fotolara bakıyorum gayet normal görünüyor.Şu an çene yanlarındaki sarkıklık gitti .Hatta şu an salmış haliyle bile yok .ilk günler çok daha fazla gergindi .şimdi daha iyi.
Sonuç olarak ilk günler tövbe bir daha yaptırmam dediğim işlemi yine olsa yine yaptırırdım.ve Yine Nejat Can a yaptırırdım kesinlikle .
İp askıyı düşünen denemek isteyen varsa işlem sonrası bi kaç günü sakin atlatmaya çalışın sadece
[/QUOTEmerhaba ,ben de dusunuyorum foto paylasmaniz mumkun mu acaba
Yaptirdinizmi acabaBende ayin 28.2 Nejat beye yaptiracagim
Sen zaten pişman ve kötüsün, herkes hata yapar, bi de o böyle üstüne gelip sana destek olmuyorsa bas tekmeyi gitsin kızım, senin yüzün güzelleşir ama o belli ki bencil biri, sana adam mı yokDefalarca yaptırma dedi bana gerek yok dedi be haklı da çıktı eğri büğrü oldu suratım
Merhaba yaptırdınız mıBende ayin 28.2 Nejat beye yaptiracagim