Fransız Askısı

9 bin de nedir anlamadim. Ben daha 3 gun once yaptirdim Atsehirde 3 bin lira ve suan yuzum harika gorunuyor bu gun ise gittim arkadaslar şasirdi iz yok denecek kadar az agri yok 2 haftaya mūkemmel olacak insallah...

Fransiz askisi denilen işlem yanaklara ikiser aski buradan doktor usmi paylasilamiyor sanirim...Dr cokta şirin davranmiyor ama işini iyi yaptiğini dūşunuyorum 2 yil kaliciliği varmis yapilan işlemin

Zaten uzun sureli işlemlerde ben risk alamiyorum doktor ne kadar iyi olursa olsun işlem belki sizin cildinizde iyi sonuc vermetebilir eğer kotu olursa okadar uzun sure yani 5 yildan fazla o sekilde kalmak (eger geri donusuyoksa ) zor olur. o yuzden kisa vadeli islemler yaptirmak daha iyi diye dusuniyorum. Seversem cildimde iyi durursa etkisi gectiginde birkez daha yaptirmak daha mantikli bence

kizlar bende ip askisi dusunuyordum ama yorumlardan sonra vazgectim,, ve arkanizdan dua ettim paylasimlariniz icin, cok guzel bir platform, para biriktirip cerrahi bir islem yaptirmak daha iyi, belki bir gun gelecekte:)

kizlar bende ip askisi dusunuyordum ama yorumlardan sonra vazgectim,, ve arkanizdan dua ettim paylasimlariniz icin, cok guzel bir platform, para biriktirip cerrahi bir islem yaptirmak daha iyi, belki bir gun gelecekte:)
1 ay insan icine cikamamak ☺ameliyat bu ! ip aski ama fiyat olarak yuksek 6 aydada eski halini alabilir ..

Birde vucudun nasil tepki verecegi pek bilinmiyor, kimi vucut destekliyor kimisi istemiyor cukurluklar vs. olusuyor, o yuzden her zaman riski az olan islemleri secmek lazim, guzellik insanin kendine guveni ile es birsey, riske atmaya degmez, botox, dolgu, kolejen asilari, prp, gibi zararsiz islemler secilmelii. cok arastirmadan hicbir isleme gozu kapali girilmemeli,

Arkadaşlar merhaba

Herkes ip askıyı araştırdığı için bunu yazmak istedim

Ben yüzüme dolgu yaptırıp istediğim sonucu alamayınca ip askı araştırmaya başladım.çünkü dolgular çene yanlarındaki gevşeme varsa bi işe yaramıyor.o keskin görüntüyü ancak 20 -30 arası yaşlarda dolguyla yapabilirler .Neyse

Burda yaptırıp pişman olan çok kişi vardı o yüzden tam emin olamıyordum

Ama yaptırıp memnun olan bir kişinin yaptırdığı Dr un hocasının Nejat Can olduğunu görünce ona gitmeye karar verdim .Ve hakkında şikayet olmayan tek Dr Nejat Can

Neyse şunu söyliyim işlem kolay bi işlem değil en azından ilk defa yaptıran için.Ben ilk günler çok fazla panik oldum ve süreci iyi yönetemedim.Bunda biraz eşimin aşırı tepkiside etkili oldu.

Çünkü ilk bir kaç gün yüzünüze uyuştırucı iğne yapılan yerler ve ip askı için iğne geçen yerler ödemli oluyor.

Ben de hiç katlantı falan olmadı hatta şu an işlemden ertesi gün çektiğim fotolara bakıyorum gayet normal görünüyor.Şu an çene yanlarındaki sarkıklık gitti .Hatta şu an salmış haliyle bile yok .ilk günler çok daha fazla gergindi .şimdi daha iyi.

Sonuç olarak ilk günler tövbe bir daha yaptırmam dediğim işlemi yine olsa yine yaptırırdım.ve Yine Nejat Can a yaptırırdım kesinlikle .

İp askıyı düşünen denemek isteyen varsa işlem sonrası bi kaç günü sakin atlatmaya çalışın sadece
[/QUOTEmerhaba ,ben de dusunuyorum foto paylasmaniz mumkun mu acaba

Evet ama nejat beye degil 28000lira istedi oha nazan karakusa yaptirdim cok kötü görüküyorum delik desik oldum ama gecer diyor bakicagiz

Evet ama nejat beye degil 28000lira istedi oha nazan karakusa yaptirdim cok kötü görüküyorum delik desik oldum ama gecer diyor bakicagiz
Merhaba yaptırdınız mı
IMG_20200229_195141.jpg

X