Fransız Askısı

15 tane örümcek agi ipi. 9 tane de kalin ip. Ben cok sivri yüzü sevmiyorum. Erkekimsi duruyor
Toplam 24 ip yani.Sizin işlem daha farklı ve daha kalıcı bir işlem sanırım .çünkü şu an genelde yapılan 2 sağ 2 sol ip kullanıyorlar ve hiç kalıcılığı yok

Nejat bey’in ilk zamanlarıyla,ünlüler sayesinde tanınıp kendi muayenehanesini açması arasında dünyalar kadar fark var.Fiyat olarak uçmuş,estetik ameliyat parasına işlem parası istiyor,kendisini çok övüp,başka doktorları küçümsüyor.

Arkadaşlar ip askı saç içinden yapılıp , saçlı bölgede ipin sabitlendiği yerde saç kaybı olan oldu mu hiç ?

Zambak024 katiliyorum .ama kendi instagram sitesinde butun dr lar ona ovgu dolu sozler yaziyor kisiye gore hesap cikariyor ..su an corenedan dolayi indirime giren yerler var ama kimisi memnun kimisi degil aklim baya karisti ..yaptiran ve burayi okuyanlar tecrubelrini paylasirsa cok srvincez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…