- 26 Ocak 2014
- 154
- 25
- Konu Sahibi timeless0606
15 tane örümcek agi ipi. 9 tane de kalin ip. Ben cok sivri yüzü sevmiyorum. Erkekimsi duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toplam 24 ip yani.Sizin işlem daha farklı ve daha kalıcı bir işlem sanırım .çünkü şu an genelde yapılan 2 sağ 2 sol ip kullanıyorlar ve hiç kalıcılığı yok15 tane örümcek agi ipi. 9 tane de kalin ip. Ben cok sivri yüzü sevmiyorum. Erkekimsi duruyor
Peki bu kadar ip hepsi yanak üstünden mi sabitlendi yoksa saçlı bölge içinden mi acaba?8 si kalin ip. Öbürleri örümcek agi
Anladım .Saç içinden geçen ip etrafında saç kaybı oldu mu? Ya da olursa bilgi verebilir misin ? Benim oldu çünkü biraz .Umarım geçici bir kayıptırKalin ipler sac bölgesine kücük ipler örümcek agi anlamiyla yapildi
Arkadasim hic olmadiAnladım .Saç içinden geçen ip etrafında saç kaybı oldu mu? Ya da olursa bilgi verebilir misin ? Benim oldu çünkü biraz .Umarım geçici bir kayıptır
Sen kime yaptirdin memnun musunAnladım .Saç içinden geçen ip etrafında saç kaybı oldu mu? Ya da olursa bilgi verebilir misin ? Benim oldu çünkü biraz .Umarım geçici bir kayıptır
Saç içinden ipin geçeceği bölgedeki saçları makasla kesti mi sizdeArkadasim hic olmadi
Ben cook memnunum yüzüm simsiki cukurlardi bir haftanin icinde mükemel düzeldi.
10 gün sobra doktor iyice gider diyor
Seda Sayan'ın doktoruna geçen cumartesi Fransız askısı yaptırdım. Şu an 6 gün oldu, şişlikler halen var. 2-3 haftaya yüz otururmuş. O zaman tekrar yazarım.
Ben burayi pek kullanmayi bilmiyorum eger siz bana mesaj atarsaniz özelden daha ayrintili bilgi ve foto atabilirim