Fransız Askısı

Arkadaşlar benim yaptırdığım kişi sürekli ünlülere askı yaparak reklamını yapan , burda da sürekli adı geçen bir doktor .İlk yaptırdığım hafta iyi oldu diye düşündüm ve buraya memnuniyetimi de yazmıştım .Ama geçen süre içersinde tecrübelerimi aktarmak istiyorum yaptıracak arkadaşlar için .Ben şu an 7 ay sonra diyebilirim ki kesinlikle Hiç memnun kalmadım .Gerçekten hiç bi estetik algıyla değil pat küt kasap gibi yapıyor .İnstagram hesabında ünlülere yaptığı gibi görünmüyorsunuz kesinlikle işlem bittiğinde.Hani diyorlar ya burdan çıkınca hayatınıza normal devam edebilirsiniz .O laf tamamen yalan.Bir kere bu çok bilinen eğitim veren doktor yüzü tamamen yukarı çekiyor, fazla çekiyor .Resmen uzaylı gibi oluyorsunuz.Sonra Salacak diye yapıyormuş bunu ama , şey gibi düşünün saçınızı kestirdiniz çok kötü oldu ama kuaför 1 ay sonra formunu bulur diyor.Heh işte o 1 ay nasıl geçecek .Yüz tamamen joker gibi gerilmiş bir şekilde çıkıyorsunuz .Hadi tamam katlandınız bu görüntü ve acıya diyelim .Tmm bu kadar acı çektim bi ton para verdim ,1 ay bu suratla dolaşırım, bari dedikleri gibi 1-1.5 yıl kalıcı olsun diye katlanıyorsunuz.İlk çıkarken tamam çok gergin çene yanlarım üçgen oldu diye seviniyorsunuz ama O bir ayın sonunda yüz eski halini alıyor .Benim çene yanlarım sorunluydu .1 ay sonra yine yaptırmadan önceki hali gibi görünmeye başladı.Bir de işin kötü ve size söylenmeyen riskleri var .İğneyle saç içinden girilen yerlerde saçlar dökülebiliyor.Yani öyle bi travma düşünün saç köklerine .Benim döküldü .Gittim askı yaptırdığım doktora , gerekiyorsa ektiririm dedi.o kadar vahim bir durum .Hala tedavi görüyorum saçlarım için .Yaptıracak olanlar için tecrübelerimi anlatmak istedim .

Merhaba arkadaşlar ben de temmuz başında ip askı uygulamasıyla kaşımı kaldırdım. İlk yaptığımda kaşım baya iyiydi japon gibiydi gözlerim. Ama çok ağrı çektim ipler gerildikçe yüzüm mimimk yaptıkça baya acıdı. Sonra ağrısı geçti demişlerdi ki 2 sene civarı kullanırsın ben 2 hafta kullanamadım düştü kaşım yine. Gittim High Hend klinike dediler ki isterseniz yine yapalım ben istemedim o ağrıya bir hafta sonra yine düşecek dedim botoks hediye ettiler sus payı . Yani tam bi sahtekarlık kesinlikle yaptırmayın düşüyor. 2500 tl çöpe gitti

Ben de iki hafta önce yaptırdım .Asla hemen işe veya normal hayata dönemezsiniz .O süreç hiç kolay değil. oldukça ödem ,iplerin geçtiği yerlerde hassasiyet,iğne yerlerinde morarma oluyor .Beş gün antibiyotik kullanıyor ve yan bile yatamıyorsunuz.Yemek yiyemiyorsunuz bir hafta çorba ve yoğurt yedim .Gülemiyor,esneyemiyorsunuz.Makyaj yapmak yasak ,diş fırçalamak bilr çok zor .İkinci hafta yavaş yavaş rahatladım .Şimdi ağrım yok ,ödem ve morluklar geçti ve evet olduğumdan oldukça genç gösteriyorum .Memnunum diyebilirim ama bir daha yaptırırmıyım hayır .Ve ne kadar dayanacak bilemiyorum .doktorum iki yıl dedi umarım o kadar gider.Umarım yaptırmak isteyenlere yardımcı olmuşumdur.

Ben de iki hafta önce yaptırdım .Asla hemen işe veya normal hayata dönemezsiniz .O süreç hiç kolay değil. oldukça ödem ,iplerin geçtiği yerlerde hassasiyet,iğne yerlerinde morarma oluyor .Beş gün antibiyotik kullanıyor ve yan bile yatamıyorsunuz.Yemek yiyemiyorsunuz bir hafta çorba ve yoğurt yedim .Gülemiyor,esneyemiyorsunuz.Makyaj yapmak yasak ,diş fırçalamak bilr çok zor .İkinci hafta yavaş yavaş rahatladım .Şimdi ağrım yok ,ödem ve morluklar geçti ve evet olduğumdan oldukça genç gösteriyorum .Memnunum diyebilirim ama bir daha yaptırırmıyım hayır .Ve ne kadar dayanacak bilemiyorum .doktorum iki yıl dedi umarım o kadar gider.Umarım yaptırmak isteyenlere yardımcı olmuşumdur.
Yanlis anlmayin ama sizinki biraz garip bisoktemi amleiyati gibi olmus 🙃🙄eve geldim yuzumu actim anlmadim bile kimse sisme morarma vs olmadi gece agri kafamdan askilandigi yerden o degilde 2 ay oldu birakiyor yavas yavas 😔3 ay sonra en iyisi oluyormus tiri viri iplikler eridikce maalesef orda cekilen ette asagi gelioyor .cok mutlu olmustum ilk yapildiginda bn yanaktan dusunuyordum beklicem 🙊

Yanlis anlmayin ama sizinki biraz garip bisoktemi amleiyati gibi olmus 🙃🙄eve geldim yuzumu actim anlmadim bile kimse sisme morarma vs olmadi gece agri kafamdan askilandigi yerden o degilde 2 ay oldu birakiyor yavas yavas 😔3 ay sonra en iyisi oluyormus tiri viri iplikler eridikce maalesef orda cekilen ette asagi gelioyor .cok mutlu olmustum ilk yapildiginda bn yanaktan dusunuyordum beklicem 🙊
yoo neden yanlış anlayayım .Bende ki süreç böyle oldu.iki haftam bitti .sonuçtan çok memnunum .umarım dedikleri gibi iki sene kalır .

Merhaba, nerede ve kaça yaptırdınız?

Geçenlerde instagramda keşfetime düştü. Dr nihat dik adına bir doktor var, patentini paylaşmıştı. Bir bakın derim sürekli fransız askısı hakkında bilgiler paylaşıyor.

Ben de yarın Nişantaşında bir merkezden randevu almıştım ön görüşme için. Çokda korkuyor dum nasıl olacağı konusunda ve vazgeçtim şuan. Resim atmanız mümkün mü acaba

Ben de yarın Nişantaşında bir merkezden randevu almıştım ön görüşme için. Çokda korkuyor dum nasıl olacağı konusunda ve vazgeçtim şuan. Resim atmanız mümkün mü acaba
Kime sordunuz ? Iple askilama bn yaptirdim guzel oldu fakat 6 .ayimdayim gevsemeye basladi .basta cok guzeldi bn tekrar yanak bolgeme bu sefer yaptirmak istiyorum .bn gittigim yer pahalliydi bnde uygun ama guvenilir biyer ariyorum .kafamda bi yer var ama story dede var canli bu corena bitmediki pofff😔😫

Dr. Sevgi Ekiyor istagram hesabından takip ediyorum kendisini. Fransız askı yapıyor ve birkaçgüne birşey kalmayacak gibi bahsediyor ve sonuç muhteşem diyor. Ama bu kadar tecrube den sonra vaz geçtim.

Bn onu biliyorum unlulerle videdo cekiyor .bilemedim pahallidir .ben baska biyer biliyorum ozelden atarsan instagamini bak istersen ona gidersem giderim nisantasinda storyde yapio canli canli iz flnda yok

Dr. Sevgi Ekiyor istagram hesabından takip ediyorum kendisini. Fransız askı yapıyor ve birkaçgüne birşey kalmayacak gibi bahsediyor ve sonuç muhteşem diyor. Ama bu kadar tecrube den sonra vaz geçtim.
Öyle bir dünya yok en az 15 gün beklemeniz gerek.Ben Mehmet Akgün e yaptırdım acı evet var 15 gün sürdü ama sonuç mükemmel.İlk 3 gün gerildiğini hissediyosun 1 hafta acılar diniyor.Ben bunu yaşamak için tekrar yaptırırım takıntılarım büyük ve estetik anlamında çok hassasımbacak germe ameliyatından sonra bu oldu.

Eklentiler

• d6fd5dd7-5744-4ee5-be44-120dd3c28403.jpg
    d6fd5dd7-5744-4ee5-be44-120dd3c28403.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 467
  • db62dce2-ac47-457d-ba34-2b933163fdef.jpg
    db62dce2-ac47-457d-ba34-2b933163fdef.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 516
Nasil yani ip.aski ama bu eriyen cinsten sismiyor bile aci 1 gun oda sakaklardan girdigi ve sabitledigi icin .15 gun mu! bu cerahhi operasyon degilki! Zaten 6ayda eriyor kimisi eridikten sonra da iyi duruyor kimisi birakiyor ..

X