- 30 Eylül 2011
- 876
- 46
-
- Konu Sahibi timeless0606
Yaptirdiniz mi?Canım fiyattan da bahse
Canım fiyat??
Evet 1 ayi gectiYaptirdiniz mi?
Nasil peki durum.bende bugun yaptirdim.Evet 1 ayi gecti
Nasil peki durum.bende bugun yaptirdim.
Yanlis anlmayin ama sizinki biraz garip bisoktemi amleiyati gibi olmusBen de iki hafta önce yaptırdım .Asla hemen işe veya normal hayata dönemezsiniz .O süreç hiç kolay değil. oldukça ödem ,iplerin geçtiği yerlerde hassasiyet,iğne yerlerinde morarma oluyor .Beş gün antibiyotik kullanıyor ve yan bile yatamıyorsunuz.Yemek yiyemiyorsunuz bir hafta çorba ve yoğurt yedim .Gülemiyor,esneyemiyorsunuz.Makyaj yapmak yasak ,diş fırçalamak bilr çok zor .İkinci hafta yavaş yavaş rahatladım .Şimdi ağrım yok ,ödem ve morluklar geçti ve evet olduğumdan oldukça genç gösteriyorum .Memnunum diyebilirim ama bir daha yaptırırmıyım hayır .Ve ne kadar dayanacak bilemiyorum .doktorum iki yıl dedi umarım o kadar gider.Umarım yaptırmak isteyenlere yardımcı olmuşumdur.
yoo neden yanlış anlayayım .Bende ki süreç böyle oldu.iki haftam bitti .sonuçtan çok memnunum .umarım dedikleri gibi iki sene kalır .Yanlis anlmayin ama sizinki biraz garip bisoktemi amleiyati gibi olmuseve geldim yuzumu actim anlmadim bile kimse sisme morarma vs olmadi gece agri kafamdan askilandigi yerden o degilde 2 ay oldu birakiyor yavas yavas 3 ay sonra en iyisi oluyormus tiri viri iplikler eridikce maalesef orda cekilen ette asagi gelioyor .cok mutlu olmustum ilk yapildiginda bn yanaktan dusunuyordum beklicem
Başka bir konuda okumuştum oluyormuş sanırım.Arkadaşlar ip askı saç içinden yapılıp , saçlı bölgede ipin sabitlendiği yerde saç kaybı olan oldu mu hiç ?
Merhaba, nerede ve kaça yaptırdınız?Ben de iki hafta önce yaptırdım .Asla hemen işe veya normal hayata dönemezsiniz .O süreç hiç kolay değil. oldukça ödem ,iplerin geçtiği yerlerde hassasiyet,iğne yerlerinde morarma oluyor .Beş gün antibiyotik kullanıyor ve yan bile yatamıyorsunuz.Yemek yiyemiyorsunuz bir hafta çorba ve yoğurt yedim .Gülemiyor,esneyemiyorsunuz.Makyaj yapmak yasak ,diş fırçalamak bilr çok zor .İkinci hafta yavaş yavaş rahatladım .Şimdi ağrım yok ,ödem ve morluklar geçti ve evet olduğumdan oldukça genç gösteriyorum .Memnunum diyebilirim ama bir daha yaptırırmıyım hayır .Ve ne kadar dayanacak bilemiyorum .doktorum iki yıl dedi umarım o kadar gider.Umarım yaptırmak isteyenlere yardımcı olmuşumdur.
Benim olmadi cok az kazdi zaten sac neden dokulsun bilemedim amaBaşka bir konuda okumuştum oluyormuş sanırım.
Kime sordunuz ? Iple askilama bn yaptirdim guzel oldu fakat 6 .ayimdayim gevsemeye basladi .basta cok guzeldi bn tekrar yanak bolgeme bu sefer yaptirmak istiyorum .bn gittigim yer pahalliydi bnde uygun ama guvenilir biyer ariyorum .kafamda bi yer var ama story dede var canli bu corena bitmediki pofffBen de yarın Nişantaşında bir merkezden randevu almıştım ön görüşme için. Çokda korkuyor dum nasıl olacağı konusunda ve vazgeçtim şuan. Resim atmanız mümkün mü acaba
merhaba hala memnun musunuzyoo neden yanlış anlayayım .Bende ki süreç böyle oldu.iki haftam bitti .sonuçtan çok memnunum .umarım dedikleri gibi iki sene kalır .
Öyle bir dünya yok en az 15 gün beklemeniz gerek.Ben Mehmet Akgün e yaptırdım acı evet var 15 gün sürdü ama sonuç mükemmel.İlk 3 gün gerildiğini hissediyosun 1 hafta acılar diniyor.Ben bunu yaşamak için tekrar yaptırırım takıntılarım büyük ve estetik anlamında çok hassasımbacak germe ameliyatından sonra bu oldu.Dr. Sevgi Ekiyor istagram hesabından takip ediyorum kendisini. Fransız askı yapıyor ve birkaçgüne birşey kalmayacak gibi bahsediyor ve sonuç muhteşem diyor. Ama bu kadar tecrube den sonra vaz geçtim.