- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
kendime en iyisi bol kremali bir kahve yapayim iyi gelir herhalde bana sigarayla beraber
bence baskasini araya sokmadan kendin konus. baskasina sikayet etmis gibi olmasin.. sen konusunca ne diyo ?
ic anam ic benim yerimede ic ya ben bunu nasil yola getircem kaynima soylesem bir dert soylemsem bir dert napcam simdi bu hep boyle sorumsuz ben birsey demedikce bu iycene azicak
ben haksizmisim gibi bana kiziyo ya bu ilk olsa ikinci olsa ucuncu olsa ok ama hep yapiyor yaaa nereye kadar soylemicem canim benim bitiricek ondan sonrami
kumar kadar kotu bir illet yok kimisinde hastalik derecesine geliyor benim halamin kocasi almanyada oda cok oynar en son 30 bin euro kaybetti diye duydum bir tanidigimda 12 bin euro kaybetmis cok kotuya sukurki bizimki hic oynamiyor bence baskalarini devreye sokmadan once esinle guzel guzel konus anlat kumar yuzunden yuvasi yikilanlari ilerde hastalik derecesine gelecegini onun sorumlulugunu bebegini buun kucuk baslayip ilerde ne gibi sorunlar doguracagini cok iyi birsey olsa bende oynardim de ama bunun care cozum olmadigini anlat
aile ici yasadiklarinizi benbilemem tabi..
o kadar ciddi boyuttaysa artik buna tabiki son vermesi lazim..
basim catliyor resmen yarin mahalleden arkadaslarla bizde toplanacagiz bu halle nasil olacaksa ev savas alani daha aksama hazirlik yapacam ama bende hic mecal yok
aynen burdada
Cok kullanmak zararli dediler bilmiyorum ki denemedim simdi tekrar mi baslasam ne :44:
bacim cok kullanmak zararli 4 ay yapabilirsin ondan sonra birakmak zorundasin gel beni dinle 3 ay uygula sunu ondan sonra faydasini gormezsen hak vercem sana ben sifa bulacagina eminim Allahin izni ile :))
Kiz corek otuna baslamistim napacami bilemedim anacimm
corek otunun suresi ne kdr cnm ne kdr kullancan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?