Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet birde benimki akrabaaaaa
Ben iyiyim canimm sen nasilsinn,ufaklik napiyoKizlar Nbr nasilsiniz
tesekkur ederim teyzesi, pek bi tatli oldu, o birazdaha kucukluguydu
biraz yakin olsaydik gelir giderdik, yerdin doya doya
Rabbim en kisa zamanda sanada bagislasin insallah
:)
biz akraba degiliz ama evlerimiz yuruyerek 15-20 dk mesafede olmasina ragmen babmin evinden oraya gelip gitmek bile zor geliyor. farkli bi sehir olsa napardik bilmem..
babasi oglani uyuttu, yemek yedi ben de namaz kildim uzandim... ayni kosusturmalar iste..
Iyidir canim ckolata yiyorum simayyy cook tatli masallah
Dusunmemlazim:kiz s'en bugun oğlun icin tahlilmi yaptin
Ben iyiyim canimm sen nasilsinn,ufaklik napiyo
Ayy insAllah canim Allah razi olsun,sende cok sekersin
Sende uzun zaman sabretmissin kavusmak icin ama kuzusuna kavusunca o huzunle gecen yillar hic aklina gelmiyor demi insanin
malesef bizde esimle akrabayiz
Iyidir canim ckolata yiyorum simayyy cook tatli masallah
Dusunmemlazim:kiz s'en bugun oğlun icin tahlilmi yaptin
evet canim senelerimiz gecti,bu fransada her gittigimiz yerde yuzumuz gulmedi hepsinden olumsuz biseyler duyduk
esim amaliyat olcakti burdaki dokorlar korkup yapmadilar, sanki bizi basindan gondermek ister gibi davraniyorlardi
turkiyede ojadar doktora mail attim hepside gelin biz yapariz sizin amliyati kesinlikle caresi var dedi ve okadar sene bu fransada bosuna ugrastim
turkiye ilk gittim hemen hamile kaldim
insallah o zamanlara gelmezsiniz ama olurda tup bebek falan onerilirse sizlere gidin kendi ulkenizde yaptirin
onceki yasadiklarimi inan unuttum, ancak bu sekilde konusu acilinca hatirliyorum
Neyin oluyo benimki annemin amcasinin oğlu hic beklenmedik bir askti
ee varmi bi hareketlilik, sende farkediyomusun cikolata yiyince hareketlendigini