Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

lapinu bebegin esyalri hazir mi? neler aldin?
burda annelerin bulustugu topikler var, yaziyor musun oralarda da.. cok faydali oluyor seninle ayni durumda olan bir sur kadinla fikir alisverisinde bulunabiliyorsun..

İlk oğlum 5 yasında 2.oglum 17 aylık emzirdim oglum huysuzdu çok yıpratdı sagolsun belkide spiralin etkiside oldu oglum 10 aylıkta kilolara orvuar dedim postaladim

lapinu bebegin esyalri hazir mi? neler aldin?
burda annelerin bulustugu topikler var, yaziyor musun oralarda da.. cok faydali oluyor seninle ayni durumda olan bir sur kadinla fikir alisverisinde bulunabiliyorsun..

Evet canim Ağustos anneleri varya orda yazıyorum ben bebege sayılı seyler aldım liste hazırladım iki haftaya kalmaz alicam kuzuma herseyini birkerede parca parca almak istemedim oyuzden annemle alış verise cikicaz

Ama makinayami atıyorsunuz kızlar eldemi yıkamamız lazım

kimileri 40 derecenin altinda yikamiyorlar mikroplari kirilsin diye ama ben hep hassas programda yikadim. ne zaman ek gidalara basladik, o zaman suyun sucakligini yukselttim hep lekeli kaliyor cunku

İlk oğlum 5 yasında 2.oglum 17 aylık emzirdim oglum huysuzdu çok yıpratdı sagolsun belkide spiralin etkiside oldu oglum 10 aylıkta kilolara orvuar dedim postaladim

allah bagislasin kucugu benimkiyle yasit sayilir..
evet bazilari emzirirken cok kilo aliyo, bazilari da cok zayifliyo. ben emzirmedim ama heralde kilo alirdim ben.

Aman gittim uyuyamadim geri geldim..
üff esimde yok tadi cikmiyor fingirdesmeyince de
Kizlar saka yaptignizi biliyorum alinmadim elbette
Siz gececi misiniz bugun ?

Evet canim Ağustos anneleri varya orda yazıyorum ben bebege sayılı seyler aldım liste hazırladım iki haftaya kalmaz alicam kuzuma herseyini birkerede parca parca almak istemedim oyuzden annemle alış verise cikicaz

evet yaninda annenin olmasi senin icin cok iyi birsey..

Kursa gidiyormusunuz ben Allah'ın izniyle önümüzdeki sene başlıyorum kaydımı yaptırdım

yeni geldigimde gittim, sonra devam etmek istedim 25 yas siniri varmis. ne alakaysa yasim tutmadigi icin o kursa gidemedim..
arc en ciel diye bir dernek gibi birsey var o da veriyor mahalle icinde.. bi sure gittim. hep bildigim seylerdi, bana yeni seyler katmiyordu, ogretmeni de sevmedim biraktim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…