le chat bebe, persavon ikisi de guzel bence.. zaten 6 aydan sonra le chat sensitive kullanabilirsin.
prematurem masallah nasi verdin hepsini.. kac yasinda cocuklar
benim yerime de ye
lapinu bebegin esyalri hazir mi? neler aldin?
burda annelerin bulustugu topikler var, yaziyor musun oralarda da.. cok faydali oluyor seninle ayni durumda olan bir sur kadinla fikir alisverisinde bulunabiliyorsun..
Ama makinayami atıyorsunuz kızlar eldemi yıkamamız lazım
İlk oğlum 5 yasında 2.oglum 17 aylık emzirdim oglum huysuzdu çok yıpratdı sagolsun belkide spiralin etkiside oldu oglum 10 aylıkta kilolara orvuar dedim postaladim
Evet canim Ağustos anneleri varya orda yazıyorum ben bebege sayılı seyler aldım liste hazırladım iki haftaya kalmaz alicam kuzuma herseyini birkerede parca parca almak istemedim oyuzden annemle alış verise cikicaz
Aman gittim uyuyamadim geri geldim..
üff esimde yok tadi cikmiyor fingirdesmeyince de
Kizlar saka yaptignizi biliyorum alinmadim elbette
Siz gececi misiniz bugun ?
Ben ilk hamileligimde 25 kilo belkide 30 aldım çok Şükür'de hepsini verdim son hamileligimde ise 12 kilo aldim
Aman gittim uyuyamadim geri geldim..
üff esimde yok tadi cikmiyor fingirdesmeyince de
Kizlar saka yaptignizi biliyorum alinmadim elbette
Siz gececi misiniz bugun ?
Kursa gidiyormusunuz ben Allah'ın izniyle önümüzdeki sene başlıyorum kaydımı yaptırdım
Kiz vallah tamda özelden Msj aticaktim sana kızdın sandim bana
Kursa gidiyormusunuz ben Allah'ın izniyle önümüzdeki sene başlıyorum kaydımı yaptırdım
Daha 2 saat var ki namaza. Benimde esim iste o gelene kadar oturrum. Sonra kilip yatarim. Ya seytan bi uyku veriyoki sorma namaza kalkma yat diye vesvese veriyo bidedeli kiz :))
valla ben namaz kilip yaticam nerdeyse sabah namazi vakti girecek :)
Kac yasindasinH.b canım bende onceden 93 te oturuyordum
Yok kiz niye kiziyim o kadar da alingan degilim
Nabersinn sen oturarak mi yazisiyosun yoksa uzanarak mi ? Oturamazsin normaldede :26: