Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

catir catir yaziyorsun, biraz konusabilirsin faln dediginde komik geldi de onu dedim :)

Evet evet üstüne üstlük gözüme sokar gibi fransızca yazdı çıktı birde birde benKendimi ifade edemem diyo
Kiz yoksa bu yazıları kocanmi yaziyo ruzgargulu:))

hahaha lapinu!!
ruzgargulu sana diyo bak duydun mu ? :))

iyi geceler deniz...

ruzgargulu, SIK SIK olmasa da gorusuyoruz. cok mu kotuluklerini gordun araplarin :)
Hepsine demiyorum zaten her insan bir midir ? Tabiki hayir..
Ve cogundan da gordum zarari evet esimde goruyor hala..
Ama cok sevdigim arap bi arkadasim da var kurstan,yani hepsi bir degil onu belirtmedigimden yanlis degerlendirildim..
bonne nuit ma cherie a bientot
Merci canim

Onlarda dusunebilirler.. Dusunce ozgurlugu var
Evet haklisin bazilari yardimsever. Hepsi icin soylenemez zaten bu..

Evet Bencede kızlar biraz on yargı var
Yok canim herkes icin demiyorum zaten ben.. Dusunceleri sordum sadece yahu taslanip duruyorum
catir catir yaziyorsun, biraz konusabilirsin faln dediginde komik geldi de onu dedim :)

Evet evet üstüne üstlük gözüme sokar gibi fransızca yazdı çıktı birde birde benKendimi ifade edemem diyo
Kiz yoksa bu yazıları kocanmi yaziyo ruzgargulu:))

Kizlar yazilari benim yazmadigimi dusunuyosaniz o sizin dusunceniz tabi ki
Ama benim yazilarim cok iyidir konusmama gore..
Konusurm tabi ki bi frnsizla kendimi ifade ederim ama devamini getiremem yani demek istedigim konusabildigim seyler sinirli..
Vocabulaire seviyemi ilerletince daha iyi olabilecegimi dusunuyorum.. O yuzden dedim.
Ben sirf fransizca ogrenmek icin bi fransizca arkadas olsam turkce konusamadigim icin catlar geberirim valla..
Tv de bile fransiz kanalini izlerken bunaliyorum..

Neyse iyi geceler..

Son düzenleme:
tarzanca marzanca gayret etmek lazim. zaten benim kocam güya türk! nisanliken konusa konusa söktü türkceyi :) haliyle bizim de fransizcayi mukemmel konusamamamiz normal.
bi de ben yabancilarla, eltimle gayet rahat muhabbet ettigim halde, yanimizda fransada yetismis herhangi bir turk varsa konusamiyorum yah :44:
beni test ediyorlarmis gibi hissediyorum, rahatsiz oluyorum

Ahhh ben saka yaptım ama ciddiye alırsan küserim kiz:) espiri yaptık be güzelim inanıyorum canim senin yazdığına ama insanın karşısında cok iyi konuşan biri olursa insan tıkanıyor

taslamiyorum seni ruzgargulu :) hak veriyorum sana, esimin is yerinin ordakiler acaip kotuler, arabalari yakiyorlar, cete gibiler, zararlilar yani. tabi ki dedigin gibi oyle olmayanlari da var. sadece genelleme yapmayalim dedim canim benim alinma..

kursa gitsen pratigini cok ilerletirsin. kendi kendine muhabbet edemeyecegin icin yazi yonunu gelistirmissin.. ben cocugum insallah okula baslayinca tekrar kursa gitmek istiyorum.. ama diploma alabilecegim bir kursa.. ilk diplomam var zaten, ikinciyi de istiyorum. hem belki ilerde turkiyeye donersek isime yarar :)

neyse.. o zaman sana iyi geceler.. bisous

Son düzenleme:
unutmam mumkun mu leyla :)
ismini cok asil buldum bu arada :)

Ne asili kiz hiç sevmiyorum ismimi ama Sagol canim.

Bu arada benim bebegin kafası asagda yani dogum pozisyonunda yeni donmuş bence bir haftadır rahmime yakın ağırlık hissediyorum birde rahim kaslarımda agriyo yatak dönmek bile işkence

ben bacak arama yastik koymadan yatamiyordum..

H.b canım bu topigi kim actıysa ellerine saglık bende dusunmustum bir ara cooook iyi olmuş devamlı görüşürüz burdan yaşadığımız sıkıntıları mutlulukları paylaşırız hehryyyttttt

Evet canim iyi oldu gündüzleri pek kimse girmiyor bu topik gece aktif hepimiz gece kusuyuz

leyla ela gözlü bir cöl ahusu...

ben siirleri cok severim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…