catir catir yaziyorsun, biraz konusabilirsin faln dediginde komik geldi de onu dedim :)
Hepsine demiyorum zaten her insan bir midir ? Tabiki hayir..hahaha lapinu!!
ruzgargulu sana diyo bak duydun mu ? :))
iyi geceler deniz...
ruzgargulu, SIK SIK olmasa da gorusuyoruz. cok mu kotuluklerini gordun araplarin :)
Merci canimbonne nuit ma cherie a bientot
Onlarda dusunebilirler.. Dusunce ozgurlugu varruzgargulu, acaba baska milletler bizim hakkimizda neler dusunuyordur ?
dediklerine katiliyorum ama genelleme yapmamalisin, insanlara onyargiyla yaklasma bence canimbeni dogurtan ebe zenciydi afedersin her pisligimde o kadincagiz dibimdeydi.. utancimdan je suis desole deyip durdum dogumdan sonra. cok iyi davrandi, cok cok sevdim kendisini...
paristeki universite hastanesinde karnimdan su alacaklari zaman bir zenci adam ustumu basimi orttu sagolsun. ben basortuluyum. ameliyat masasinda cirilciplaktim. cok rahatsiz oluyordum. tekerli sandalyeye oturttuklarinda ben bi yandan aglarken bi yandan o beni sardi orttu her basimi falan..
Yok canim herkes icin demiyorum zaten ben.. Dusunceleri sordum sadece yahu taslanip duruyorumEvet Bencede kızlar biraz on yargı var
catir catir yaziyorsun, biraz konusabilirsin faln dediginde komik geldi de onu dedim :)
Evet evet üstüne üstlük gözüme sokar gibi fransızca yazdı çıktı birde birde benKendimi ifade edemem diyo
Kiz yoksa bu yazıları kocanmi yaziyo ruzgargulu:))
Ahhh ben saka yaptım ama ciddiye alırsan küserim kiz:) espiri yaptık be güzelim inanıyorum canim senin yazdığına ama insanın karşısında cok iyi konuşan biri olursa insan tıkanıyorHepsine demiyorum zaten her insan bir midir ? Tabiki hayir..
Ve cogundan da gordum zarari evet esimde goruyor hala..
Ama cok sevdigim arap bi arkadasim da var kurstan,yani hepsi bir degil onu belirtmedigimden yanlis degerlendirildim..
Merci canim
Onlarda dusunebilirler.. Dusunce ozgurlugu var
Evet haklisin bazilari yardimsever. Hepsi icin soylenemez zaten bu..
Yok canim herkes icin demiyorum zaten ben.. Dusunceleri sordum sadece yahu taslanip duruyorum
Kizlar yazilari benim yazmadigimi dusunuyosaniz o sizin dusunceniz tabi ki
Ama benim yazilarim cok iyidir konusmama gore..
Konusurm tabi ki bi frnsizla kendimi ifade ederim ama devamini getiremem yani demek istedigim konusabildigim seyler sinirli..
Vocabulaire seviyemi ilerletince daha iyi olabilecegimi dusunuyorum.. O yuzden dedim.
Ben sirf fransizca ogrenmek icin bi fransizca arkadas olsam turkce konusamadigim icin catlar geberirim valla..
Tv de bile fransiz kanalini izlerken bunaliyorum..
Neyse iyi geceler..
Hosgeldin canim:)Slm kızlar bende geldim aranıza bende Paris'te yasıyorum 6 yıldır buradayım 2 cocuk annesiyim
Dusunmemlazim canim iyi geceler kib yarın grsrz unutma beni:))
Slm kızlar bende geldim aranıza bende Paris'te yasıyorum 6 yıldır buradayım 2 cocuk annesiyim
unutmam mumkun mu leyla :)
ismini cok asil buldum bu arada :)
Hosgeldin canim:)
Ne asili kiz hiç sevmiyorum ismimi ama Sagol canim.
Bu arada benim bebegin kafası asagda yani dogum pozisyonunda yeni donmuş bence bir haftadır rahmime yakın ağırlık hissediyorum birde rahim kaslarımda agriyo yatak dönmek bile işkence
H.b canım bu topigi kim actıysa ellerine saglık bende dusunmustum bir ara cooook iyi olmuş devamlı görüşürüz burdan yaşadığımız sıkıntıları mutlulukları paylaşırız hehryyyttttt
Ne asili kiz hiç sevmiyorum ismimi ama Sagol canim.
Bu arada benim bebegin kafası asagda yani dogum pozisyonunda yeni donmuş bence bir haftadır rahmime yakın ağırlık hissediyorum birde rahim kaslarımda agriyo yatak dönmek bile işkence
ruzgargulumuz acmis. ben de cok seviyorum burayi :)
leyla ela gözlü bir cöl ahusu...
ben siirleri cok severim :)