Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Normal degilmi bu ağrılar kiz ben erkenmi dogurcammm ne vallah nasil dogurcammm onuda bilmiyorumki:KK43:(

son iki aya giriyorsn galiba.. rahat edememen agirlasman normal. doktorun ne diyo normal dogum mu olacaksin?
kac kilo aldin diye sormayi unutmusum hayret bisey! :)

12 kilo iyiymis aferin sana :) ben de toplam 16 kg almistim. dr az ye diye uyariyordu son aylarda ama yine de cok sayilmaz bence..

yasasin yemek yemek :KK56:

95.parise yakın havaalaninada yakın arabayla 20 dk gidiyoruz

c.d.g hava alani dimi? biz 1 saatte anca gidebiliyoruz hatta gidemiyoruz bile.. ama orly havaalani bize cok yakinda kaliyor.. yarim saat_40 dkda falan gidebiliyoruz tabi trafigin durumuna gore degisir

Son düzenleme:
Bizede orly uzak düşüyor c.h.tg gidiyoruz fazla uzak değil otobusle bile gidilebiliniyor bu arada cocuklarınız varmi

az tabi. 30 kilo alanlar var hamilelikte.
dogumda bayagi gidiyor. geriye birkac kilo kalir. eger emzirirken kilo almayanlardan olursan cabucak zayiflarsin.

İnsallah şişman olmak istemiyorum:)) böyle hiç birşeyim olmaz bana cok çirkin gözüküyorum zati

Ben ilk hamileligimde 25 kilo belkide 30 aldım çok Şükür'de hepsini verdim son hamileligimde ise 12 kilo aldim

Ben ilk hamileligimde 25 kilo belkide 30 aldım çok Şükür'de hepsini verdim son hamileligimde ise 12 kilo aldim

İnsallah vericem ya benim canim cooook tatlı yemek istiyo bir paket cikolata yiyorum kalkıyorum ben kilo âlimimde kim alsin

X