Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canim,nasilsin
Allah razı olsun canım İnşaallah. İyiyim ama ağırlaştım baya kemiklerim çok sızlıyor ya, regl ağrısı gibi karın ve bel ağrım var. Sen nasılsın bebiş nasıl :)merhaba canim,nasilsin
dogum yaklasmis maasalhhhh
Allah bi avzda kurtasin insallah kolay dogumun olsun
daha 1 ay in varmis, SIK disiniAllah razı olsun canım İnşaallah. İyiyim ama ağırlaştım baya kemiklerim çok sızlıyor ya, regl ağrısı gibi karın ve bel ağrım var. Sen nasılsın bebiş nasıl :)
Açılma yok şükür yarın kontrolüm var ama halsizlik var işte. Bi hap vermişti onu kullanıyorum ağrılar için. Evet 3 hafta daha dayansam iyi olur :)daha 1 ay in varmis, SIK disini
yaza vede sicaklara denk gelemsi kotu oldu son aylarin ama sans iste :)
dr randevun ne zaman, son aylarda bahsettgin tur sancilar oluyor , açilman falan varsa dikkat et fazla ayakta kalmamaya çaliis,37 den sonra bebek dogmaya ahzir derler ama içerde bi saat fazladan dursa kârdir onun için, guçleniyor annesi içerde
40 haftayi doldurursa toplu olur biraz bakimindada zorlanmazsin hem
zorda olsa dayan bi ay daha annelik kolay deil, insan hamileyken anliyor annenin kiymetini demi, bizim analarimizda bizi boyle tasiyip zorlanip^dogurdu iste ..
benim bebis iyi, 5 aylik oldu, guluor,oynuyor, dönüyor kendi hayatinda musmutlu bisekilde yasiyor iste : )
Canım Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Doğum Fransada mı olacak?Açılma yok şükür yarın kontrolüm var ama halsizlik var işte. Bi hap vermişti onu kullanıyorum ağrılar için. Evet 3 hafta daha dayansam iyi olur :)
Aynen ben de onu düşünüyorum eskiden nasıl doğurmuşlar diye. Maşallah bebeğin büyümüş :) Burda sıcaklar pek kalmadı, yağmur vardı.. Şimdi de güneşli ama serin. Böyle olması daha iyi ölüyoduk sıcaktan :)
Allah razı olsun canım. Evet Fransada olacak malesef :)Canım Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Doğum Fransada mı olacak?
Ben daha değilim. Ama nasipse 2 ay kala gibi Fransa'da olcam. İlk kez gitcem. YAni çok ciddi tereddütlerim var.Allah razı olsun canım. Evet Fransada olacak malesef :)
Sende mi Fr desin?
Ben özel hastanede tedavi oldum canım. Her muane 80 € ama sigorta geri ödüyor çoğunu. Sağlık güvencesi olmadan nasıl olur bilmiyorum. Ama bi kaç arkadaşım özelde doğum yaptı sigortasız onların ne kadar ödediğini de bilmiyorum. Burda güzel ilgileniyorlar iyi bir doktor bulursun İnşaallah. Hem kendimi strese sokma şimdiden. Doğuma etki eder. Fransaya mı yerleşeceksinBen daha değilim. Ama nasipse 2 ay kala gibi Fransa'da olcam. İlk kez gitcem. YAni çok ciddi tereddütlerim var.
Özellikle de sağlık güvencesi olmadan doğum yapabilirim o zaman nasıl olacak? Yani ne kadara mal oluyor bir bilgin var mı?
Yerleşme olmayacak. Geçici görevlendirme şeklinde yaklaşık 5 yıl olacak gibi. Yetkili bir bayan 10 bin € ya kadar çıkabilir deyince bizim gözümüz korktu çok ciddi.Ben özel hastanede tedavi oldum canım. Her muane 80 € ama sigorta geri ödüyor çoğunu. Sağlık güvencesi olmadan nasıl olur bilmiyorum. Ama bi kaç arkadaşım özelde doğum yaptı sigortasız onların ne kadar ödediğini de bilmiyorum. Burda güzel ilgileniyorlar iyi bir doktor bulursun İnşaallah. Hem kendimi strese sokma şimdiden. Doğuma etki eder. Fransaya mı yerleşeceksin
Tüm ödeme 80 canım. Yoo benim doktorum ingilizce konuşuyor :) İngilizce konuşan çok kişi var. Onu kim demişse uydurmuş :)Yerleşme olmayacak. Geçici görevlendirme şeklinde yaklaşık 5 yıl olacak gibi. Yetkili bir bayan 10 bin € ya kadar çıkabilir deyince bizim gözümüz korktu çok ciddi.
çok soru soruyorum ama merak ettiğim çok şey var kusura bakma:) 80 € Tr de hani özelinde olsa bi kısmını karşılıyor ya o şekilde mi? yoksa tüm ödeme o kadar mı?
Bir de bizi dil konsuunda çok korkuttular. Fransızlar ingilizce bilsede konusmazlar flan diye duyduk. Öyle bir durum var mı? ya da ingilizce konusan doktorlarda yaygın mı?
çok teşekkür ederim canım . Şu an aklımdaki soru işaretleri biraz daha netleşti:)Tüm ödeme 80 canım. Yoo benim doktorum ingilizce konuşuyor :) İngilizce konuşan çok kişi var. Onu kim demişse uydurmuş :)
Hoşgeldin canım :)Kimse var mı?
Ben de geçici bir süre için Lyon'da ikamet ediyorum. :)
İyiyim çok şükür sen nasılsın?Hoşbulduk.
Nasılsın iyi misin? Nerede yaşıyorsun? :)
1 senede mi :) Orası nereyse ben de gideyimKizlar bisey sorabilirmiyim ben fransada dogup buyudum fransizcam var ama bu sordugum baskasi icin,
duydum ki strasburg ta cok iyi fransizca ogreten kurs mu okul mu bi yer varmis, anneme bi kadin demis ben 1 senede ögrendim diye.. benim de tanidigim oraya yazilip ogrenmek istiyor acaba birinizden biri hangi okul (kurs) oldugunu biliyormu ?