Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

mrb kizlar yardimci olun lutfen.ben orleansta tup bebek bolumune basvurdum randevu yollayacaklar.o zamana kadar tercuman bulmam gerekiyor dil bilmiyorum tanidiginiz dil bilen ucretini verecegim orleans chr hastanesinde randevularimda yardimci olucak birini tavsiye edermisiniz

mrb kizlar yardimci olun lutfen.ben orleansta tup bebek bolumune basvurdum randevu yollayacaklar.o zamana kadar tercuman bulmam gerekiyor dil bilmiyorum tanidiginiz dil bilen ucretini verecegim orleans chr hastanesinde randevularimda yardimci olucak birini tavsiye edermisiniz
Mrb ben orleanstayım ama yeni taşındığımdan pek kimseyi tanımıyorum. Bu işlerle uğraşacak kadar çok fazla dilim yok zaten gelip gitmemde sıkıntı olur. Eşinle gelip gidermiyormusun? Bu arada diğer yorumda gördüm sanki Paris'te Türk doktoruna gidiyorum demişiniz Serdar beyemi gidiyordun oda benim doktorumdu :)

hic bi bilgim yok :KK43:

Merhaba canım uzun zamandır görüşemiyoruz. Sanırım ilk tüp bebek denemeni yaptın sonuç bekliyorsun. Son mesajlarından gördüm :). Buraya girmeyeli aylar oldu şifremi zor hatırladım hatta kullanmayı baya unutmuşum :). Seneler önce burası bizden soruluyordu şimdi en Yabancısı oldum :))

Evet canım yaptım şimdi yatıyorum :)
Bilmiyorum umudum varla yok arası transferden sonra eve kadar gelirken diyorum ya şimdiye çoktan ayağa kalkınca düşmüştür felan filan :))
5 negatif aşılamadan sonra bunda aşırı umutlu olamıyorum Allah büyük ol derse olur gerçi sen naptın nasılsın instagramda takip ediyordum seni ama kapattım sonra :)
Aynen çok tenha kaldı buralar :)

Evet canım yaptım şimdi yatıyorum :)
Bilmiyorum umudum varla yok arası transferden sonra eve kadar gelirken diyorum ya şimdiye çoktan ayağa kalkınca düşmüştür felan filan :))
5 negatif aşılamadan sonra bunda aşırı umutlu olamıyorum Allah büyük ol derse olur gerçi sen naptın nasılsın instagramda takip ediyordum seni ama kapattım sonra :)
Aynen çok tenha kaldı buralar :)
bilmiyordum canim tedavi gordugunu, okuduysamda unuttum
insallah bu sefer olmustur, ALllah gonlune goe evrsin, hayurliisyla seninde kucagini doldursun insallah

Mrb ben orleanstayım ama yeni taşındığımdan pek kimseyi tanımıyorum. Bu işlerle uğraşacak kadar çok fazla dilim yok zaten gelip gitmemde sıkıntı olur. Eşinle gelip gidermiyormusun? Bu arada diğer yorumda gördüm sanki Paris'te Türk doktoruna gidiyorum demişiniz Serdar beyemi gidiyordun oda benim doktorumdu :)
ewet cnm sen memnun kaldinmi?1 yildan beri serdar beye gidiyordum asilamam tutmadi cesaretimi yitirdim sabirsizim bu aralar kafam karisik bide diyorum orleansta gec randevu veriyorlar simdiden siraya gireyim 5 yillik evliyim zaman akiyor.arabayla esimle gelip gidiyorum ama o hic bilmiyor ben biraz idare ediyorumda dktrlarla anlasmak zor oluyo.iyi konusan birine ihtiyacimiz var yasi cinsiyeti hic onemli degil hastaneye yakin biri olsa bizde aliriz sorun yok.

X