Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

gronna hic bir fikrim yok. bizden sonra cok degisiklikler oldu zaten hem de cok zaman gecti neyi nasi yapmistik unuttum.
nsallah hersey gonlunuzce olsun..

Merhaba cok uzun zaman olmus ama gorup yazmadan edemedim
Ben amp die isimlendirilmis bebek yardim hastanesinde tedavi oluorum bulundugum sehirde
Sigortan barsa tamamen ucretsiz ilk denememde hamile kaldim falar dusuk yaptim
Simdi dondurulmuslar icin agistosu bekliorum

Senin durumuna da cok uzuldum ama ameliyatla belki canli semen bulunabilir
Son durumun ne oldu merak ediorum gorursé yaz olurmu sevgiler
mrblar ins yazimi goren olur bende fransada 45200 de oturuyorum 4 yillik ewliyim cocuk sahibi olmak icin ugrasiyorum nerde ne sekilde olacak arastiriyorum yardimci olurmusunuz tup bebek yapmak icin hastane onerirmisiniz?

mrblar ins yazimi goren olur bende fransada 45200 de oturuyorum 4 yillik ewliyim cocuk sahibi olmak icin ugrasiyorum nerde ne sekilde olacak arastiriyorum yardimci olurmusunuz tup bebek yapmak icin hastane onerirmisiniz?
Bende Orleans 'ta oturuyorum yakınmışız :) Allah'ım inşallah sana anne Olmayı nasip eder umudunu kaybetme.

Selam amilly de misin?
Bikac akraba var orada

İnsallah bebisine hemen kavusursun dualarim seninle

Cnm rabbim en yakin zamanda sana da nasip eder inSallah 4yildir hic tedavi olmadin mi neler yaptin anlatirmisin

Cnm rabbim en yakin zamanda sana da nasip eder inSallah 4yildir hic tedavi olmadin mi neler yaptin anlatirmisin
Ben ilk yıl hiç uğraşmadım kendiliğinden olur diye bide düzen kurmak biraz oyaladı beni bilirsin burası hep kağıtlarla uğraşmak lazım . Daha sonra Orleans'a gittik sorununuz yok bekleyin dediler bide yaşım 19 du . Tabiki beklemedik iki yıldır Türk bir gnkolog var Paris'te oraya gidiyoruz ilk aşılamamı yaptım tutmadı bakalım beklemedeyim suan ara verdik

Selam sen de Mayis 2015 annesi olacaksin sanirim :) cinsiyet belli mi

Ben ilk yıl hiç uğraşmadım kendiliğinden olur diye bide düzen kurmak biraz oyaladı beni bilirsin burası hep kağıtlarla uğraşmak lazım . Daha sonra Orleans'a gittik sorununuz yok bekleyin dediler bide yaşım 19 du . Tabiki beklemedik iki yıldır Türk bir gnkolog var Paris'te oraya gidiyoruz ilk aşılamamı yaptım tutmadı bakalım beklemedeyim suan ara verdik
Doktora guvenîyorsan orda devam et cnm insallah kisa zamanda guzel haberni alirsinn:)

poupette poupette evt tatlim mayiS annesi olucam kismetse en son daha dogrusu ilk olarak 12.haftada girdim ecographie ye ozaman kiza benzio ama yinede kesin diil demisti
Simdi ise ocak 12yi bekliorum ozele de gitmek iStemiorum saglikli olSun ilk bebisim her ikiside basimin taci

Bu arada cuma gune sage femme randevum var en azindan bebisin kalbini dinletio birkac saniyede olsa senin bebisin cinsiyeti belli mi? Nerde oturuon senin 2.eco ne zaman poupette poupette

poupette poupette evt tatlim mayiS annesi olucam kismetse en son daha dogrusu ilk olarak 12.haftada girdim ecographie ye ozaman kiza benzio ama yinede kesin diil demisti
Simdi ise ocak 12yi bekliorum ozele de gitmek iStemiorum saglikli olSun ilk bebisim her ikiside basimin taci
çok sevindim sağlıklı hayirli bir cocuk olsun inş. ..

Ben de 45 bölgesinde oturuyorum. Montargis küçük istanbul diyorum ben :) ordaki tanıdıkların bu soruna daha güzel cevap verebilirler.. inş en kisa zamanda bir bebisin olur senin de...
ismin ne .yas kac cnm ne taraftasin gormusumdur herhalde ben baya gezerim eltiler kaynanam herkes bi tarafa dagilmisiz illaki birine yakinsindir tanisalim

ismin ne .yas kac cnm ne taraftasin gormusumdur herhalde ben baya gezerim eltiler kaynanam herkes bi tarafa dagilmisiz illaki birine yakinsindir tanisalim
Ben montargis te oturmuyorum malesef :) 45 bölgesinin başka bir şehrindeyim ama tanıdıklarımiz var tabi yolumuz düşüyor oralara.. nerelisin türkiyede?

Ben montargis te oturmuyorum malesef :) 45 bölgesinin başka bir şehrindeyim ama tanıdıklarımiz var tabi yolumuz düşüyor oralara.. nerelisin türkiyede?
ben aslen agriliyim ama dogma buyume izmirliyim ordan fransaya gelin geldim 4 yildir burdayim iste

X