- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Evet canim induction electrik ama oyle horul horul yanan bir tup değil çay falanda yapmam birtek yemek oda iki kisinin yemeği neblim annemde normal dedi ama bana fazla geldi
Esimin bi arkadasi da pavillonda oturuyomus. kocama sizen faturadan bahsetmistim de o da arkadasini soyledi herseyi elektrkli aylik ortalama 100 euro civari veriyorlarmis. Onlarin da bi bebekleri var.
Seninki de normaldir demekki.. Birden 600 euro deyince cok gorunuyo
Aynen canim annemgilde pavyon ve 3 katlı Koskocaman ev 150 her iki ayda bir
3 katli derken bodrum kati mi var? Tribleks mi :44:
Evlere cok ozeniyorum ama bayagi bi masrafli oldugu kesin...
iyiymis :)
Kiz lapinu annenle evlerinizi degis/tokus yapsaniza
iyi degilim..
Bizim su evde tartismasiz gecen bir gunumuz hic olmayacak.........
Senin sendomun gecici. Bizim uyumsuzlugumuz kalici... Her konuda ilaki tartismak zorundayiz. Genelde tartismayi ben cikariyorum aslinda.. Esimin karakteriyle benim karakterim cok uyumsuz..
Bir bucuk senelik bir gecmisimiz oldu.. Hissettigimiz duygular birbirimizin kotu huylarini gormemizu engelledi. Bu herkes icin boyle zaten..
Zit karakter zor evet.
180 km hiz siniri olan otoyolun en sag seridinde 50 km ile pinekliyor gibi hissediyorum. Esime de soyledim bunu..
Esim bagirmaz, evimizde oyle cok ses yukselmez o hep susar. Oglum genelde sadece benim sesimi duyuyo yani
Hmm genelde flört zamanı insanın gözü birsey görmez konuşarak haletseniz çıkın guzel bir aksam yemeğine evliliginizdeki artıları ve eksileri bir gözden gecirin
Kizlar napiyosunuz ? Ben bu ara sorunlar var gelemiyorum pek yaa dunde gelirdim de gozlerimi acamadim agridan simdide kapali sayilir hatta oyle yaziom :)
Off soldes icin gittim hic iyi bisey yok bosa gezdim geldim bende..
Siz napionuzz ne var ne yokk ??
bizde herşey aynı bi değişiklik yok
ne sorunları var gözün niye ağrıyo
off soldes ne ki :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?