• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ben geldim:52::52::52::52::52:
is guc hic bitiyor bide halsizlik var yarin misafir geliyor anam cok sosyetik daha dogrusu sonradan gorme :27:
insani deli eden bir kisi ama ben elimden geleni yapicam pazar pazartesi pariste olucaz galiba disneyland eyfel yapicaz artik bana kaliteli bir turk restoranti soylermisin

Selammm kizlarr nasilsiniz :3::34:
baya oldu dimi gelmeyeli, gunler ne hizli geciyorya , en son Almanya'ya gidiyorum dedim gidis o gidis bi gelemedim:27:
bu aralar hic bi yere takilmadan direk blogumun duzenlemesi var bayadir onla ugrasiyorum hala yapiyorum, bi sohbete dalinca bisey yapamiyorum
surda 2 hafta sonra kaynanagiller geliyor, ozaman hic ilgilenemem onlar gelmeden halletmek istedim ,gelmeme sebebim de bu yani

eeee ne var ne yok ben yokkken neler oldu:34:
gelen olursa yazisirim, bugun kendime izin verdim azcik:27:

Topigimiz oksuz kalmis....dun kucuk oglumu acile goturdum ayaklarinda ici su dolu kabarciklar cikti buyuyup patiyor buyuk yara gibi oldu herbiri dr bakti hic parka bahceye gittinizmi dedi evet piknige gitmistik dedim ordan olmus bunlar cunku buyuk oglumdada biri kolunda digeri ise yanaginsa cikti birde cok kasinti yaparmis suyu nereye deyse orda cikar cogalurmis kasindikca biseptin pasuman bezi birde kasinti icin surup verdi umarim hemen gecer hastane donusunde az kalsin kaza yapacaktim zencinin biri mitorsiklette giderken diger seritteyken burden onume gecti salak sey sonra yol birlesiminde yolda giderken o motorsikletli onumdeki arabanin onune cikti aniden o araba vuracakti onlara sanki mahsustan yapiyorlardi onumdeki araba baya sinirlendi onlara

Ya kizlar bem birsey soracam sizlere ben bir suredir spiral taktirdim ama hic memnun degilim...ilk ay cok sik adet gordum dr normal dedi...simdi normalde gununde olmaya basladim ama 10 gun suruyor yada fazla ilk 5 gun cok az akintiyla beraber oluyor 5.gun normal adete donuyor ama yine miktari az 10 gun dolduktan sonra yine leke seklinde oluyor dr ilac verdi 2 ay kullan normale doner dedi bende 1 ay kullandim 5 gun surede gecen ay unuttum bugun yine basladim ilaca adeti kesmek icin 5. Gunu kullanilmaya baslaniyor ben ilk spiralimden cok memnundum o dr gittigimde hemen takmayinca bende bunu pmide taktirdim cabuk takilsin diye ama memnyn kalmadim ilk taktigim spiralle markasi ayniydi bu iyi takmadi herhalde...ilac kullanursam kendime guvenmiyirum clinikteki dr gidersem cok gec randwvuyu verecek daha sinra yine taktirmak icin daha sinra kontrol icin buda baya zaman alacak cikartsam spirali esiim korunmak istemicek bir sure sonra beni gaza getirip hadi bir tane daha yapalim beraber buyusunler dicek bendw hemen kanacam ama ben suan istemiyorum hamileliklerim riskli bunlarla mahfolurum kucugu okula baslasin sonra istiyorum sizce ne yapayim bana bir akil verin...

Yada boyle idaremi etsem bebek dusununceye kadar adetlerin cik uzun sure olnasi burde var ile yok arasi olmasi canimi sikiyor 5 gun toplasan bir pet anca dolar spiralde boyle olani duydunuzmu....

Iyidir sempatik hep ayni bildigin gibi..

Prematurem benim spiralle ilgili pek bilgim yok. Hap neden kullanmiyorsun? Cok guclu dozda olanlari da var cunku..

Ben de gecen yoldayken kamyondan tas firladi irice.. Arabamizin camini catlatti. Odum koptu zaten... arkasindan imranim arka kapoyi acti. Araba otuyo bi yandan cocuk kemerini mi acti dusucek mi ne oldu ne bitti derken direksiyon hakimiyetimi kaybettim. biraz ilerde yok kenarii parklarindan vardi.hemen oraya girdim allahtan.
O gun kazasiz belasiz cok sukur eve gelebildik..

Kızlar nbr nasilsiniz ben iyim ya bugün elektrik facturum geldi 600€ ağzım açıkta kaldi naptiniz bukadar fazla geldi su evden bir kurtulamadım sinir oldum

Prematurem genelde spiral yapiyo boyle seyler ana Dr danış canim yada özel cabinet druna git acil spiral icin de one alabilirsin randevunu

Canim pierreloti cok turistik biryer. Bu yuzden tam tatil sesonu gittigimiz gun imkani yok yer bulamayiz. Yoksa turkuaz oteli biliyordum canim :)
Hani sadece istanbulda yasayanlarin bilecegi ara sokaklarda kalmis ama merkezi bir semtteki otelleri sormustum...sagol yine de.. Dareyne ve ensari konagina bi bakayim. Ben piere lotide sahur hayal ediyorum insaaallah kismet olursa, bakariz yer var mi yok mu.. Olmadi bi bankta sabahlariz :9:

olur tabii neden olmasın zaten istanbulda nerde akşam orda sabah :66:

Aynen estalmus :)

Lapinu simdi ne olucak? Yanlislik mi olmus gercekten mi o kadar tutmus :26:

Kocamin mahkemesi sonuclanmis gecen kis ehliyetini almislardi 185 le radara carpilmisti hemen ehliyetini almislardi. ParA cezasi anca geldi 300 kusur euro. Durduk yere o kadar paraya kiyamiyorum yas. Biz yemedik alin siz yeyin der gibi

Aynen estalmus :)

Lapinu simdi ne olucak? Yanlislik mi olmus gercekten mi o kadar tutmus :26:

Kocamin mahkemesi sonuclanmis gecen kis ehliyetini almislardi 185 le radara carpilmisti hemen ehliyetini almislardi. ParA cezasi anca geldi 300 kusur euro. Durduk yere o kadar paraya kiyamiyorum yas. Biz yemedik alin siz yeyin der gibi

Vallah bilmiyorum canim nolcak gidip itraz edicem ama o para benden cikacak eminim ya ben naptimki bukadar geldi ev kucuk petekler yanmiyo 6 aylık factur bu arada sma yinede çokk fazla doğru duzgun evde bile değilim ben ya:52:

Kızlar nbr nasilsiniz ben iyim ya bugün elektrik facturum geldi 600€ ağzım açıkta kaldi naptiniz bukadar fazla geldi su evden bir kurtulamadım sinir oldum

Prematurem genelde spiral yapiyo boyle seyler ana Dr danış canim yada özel cabinet druna git acil spiral icin de one alabilirsin randevunu

Sipiralden sonra böyle oldu Dr 2 ay ilaçlarını kullan dedi düzene girsin diye kendi Dr sınır bozucu clinikte randevu en erken 1 ayda veriyor şimdi kesin hiç yer yoktur herzamanki gibi asla one randevu vermez orası ablaminda elektirik faktörü bu ay 750 geldi seninki 6 ayliginkiyse normal çünkü ozellikle paviyonlu evlerde senede birkez toplanıp gönderiliyor benim eski ev oyleydi apartman bu konuda daha iyi

Iyidir sempatik hep ayni bildigin gibi..

Prematurem benim spiralle ilgili pek bilgim yok. Hap neden kullanmiyorsun? Cok guclu dozda olanlari da var cunku..

Ben de gecen yoldayken kamyondan tas firladi irice.. Arabamizin camini catlatti. Odum koptu zaten... arkasindan imranim arka kapoyi acti. Araba otuyo bi yandan cocuk kemerini mi acti dusucek mi ne oldu ne bitti derken direksiyon hakimiyetimi kaybettim. biraz ilerde yok kenarii parklarindan vardi.hemen oraya girdim allahtan.
O gun kazasiz belasiz cok sukur eve gelebildik..

Ben ilacı kesin unuturum kazaya kurban gitmim şimdi bizim arabanın arka kapıları iç kısımdan asla açılmıyor her ikiside sadece dışardan acıyoruz ne olur ne olmaz diye esip yaptı sende öyle yap kafam çok rahat aklım orda kalmıyor pencerelerde otomatik ben onden kitliyorum camları şimdiki cocuklar tam haylaz

Back