- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun cnm dikkat et dr a gittin mi peki yanma var mıIste evdeki meseleler ya canim ne olcak,gozume bisey carptim dun cizdi oda icine soldes indirim demek canim
Soldes butun magazalarin ayni tarihte indirime girmesi. Haftalar gectikce indirim orani artiyor. burda indirim enede iki kere olur bi yaz bi de kisin..
geçmiş olsun cnm dikkat et dr a gittin mi peki yanma var mı
ooooo baya azmış indirimler burda indirimin biri bitmeden diğeri başlıyo
Yok ya soguk bez koyduum hafifledi biraz saol tatlim..
Evet ya indiirme gireli 2 hafta oldu hic bisey birakmamislar makyaj malzemesi alcaktim indirimdekiler bitmis
Evet hic iyi degil 2 kez olmasi
Tr ye gelince alcam bende gecen sene almadigima pisman oldum ben almisken iyisi olsun demistim indirimdeki fiyati 10 eroydu normal fiyati 30 yada 40tr ye geldiğinde alsan
normalde nedir fiyatlar mesele bi rimel veye ruj ortalama ne kadar türk lirasıyla:26:
Tr ye gelince alcam bende gecen sene almadigima pisman oldum ben almisken iyisi olsun demistim indirimdeki fiyati 10 eroydu normal fiyati 30 yada 40
ama marketlerde felan daha ucuza loreal paris marka olanlar.. oda guzel ama
Kızlar bende hastanedeyim kontrole geldim
Selamm ben geldim
Bildiginiz guzel bi yaspasta tarifi varmi kizlar.. Yani uzerinin suslemesi onemli daha cok :44:
Selamm ben geldim
Bildiginiz guzel bi yaspasta tarifi varmi kizlar.. Yani uzerinin suslemesi onemli daha cok :44:
prematurem dedigin gibi ayri cins hepsi. gicik ediyo beni ama yapack bisey yok degismez artik boyle gider.. yola cikmadan yol tartismalarimiz basladi. kocam da diyo ki ben biletimi iptal edeyim de sen de rahat edersin diyo bana sozde duygu somurusu yapiyo.
agzima hicbir argo kelime bile almayan benim, boyle icimden kufretmek geliyo bazen.. ertesi gun de oglani randevuya goturdum ordan yakininaki camaieu butigine gectim. calisan kiz da bana catti. durup aglicaktim sinirlerim bozuldu yaa..neyse aman.................
sormasi ayip kocana ne marka tshirt sordun sen ? indirimli mi o fiyat
eeee leyla? cimcime nasilmis, ne haberler var?
Salı görücem canim son eko heralde Dr kilo biraz az oldugunda her 15 gunde bir görmek istiyorum demişti en son 33 haftalıken bakmıştı bende dedim bur kafası kucuk bir kilosu az ben iyice stres oluyorum dedim dra oda korkma kucuk olur dedi sordum en fazl kaç kilo doğar diye o da 2.800grla 3 kilo arası dedi neblim iste oyle zaten adet sancilari gibi sancılarım oluyo Dr bunlar contraction dedi bugün anestezide randevum vardi peridural istiyomusun dedi bende bilmiyorum doğumda karar verebilirmiyim dedim tabi dedi