• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Evet canim induction electrik ama oyle horul horul yanan bir tup değil çay falanda yapmam birtek yemek oda iki kisinin yemeği neblim annemde normal dedi ama bana fazla geldi

Esimin bi arkadasi da pavillonda oturuyomus. kocama sizen faturadan bahsetmistim de o da arkadasini soyledi herseyi elektrkli aylik ortalama 100 euro civari veriyorlarmis. Onlarin da bi bebekleri var.
Seninki de normaldir demekki.. Birden 600 euro deyince cok gorunuyo

Esimin bi arkadasi da pavillonda oturuyomus. kocama sizen faturadan bahsetmistim de o da arkadasini soyledi herseyi elektrkli aylik ortalama 100 euro civari veriyorlarmis. Onlarin da bi bebekleri var.
Seninki de normaldir demekki.. Birden 600 euro deyince cok gorunuyo

Aynen canim annemgilde pavyon ve 3 katlı Koskocaman ev 150€ her iki ayda bir

Senin sendomun gecici. Bizim uyumsuzlugumuz kalici... Her konuda ilaki tartismak zorundayiz. Genelde tartismayi ben cikariyorum aslinda.. Esimin karakteriyle benim karakterim cok uyumsuz..

Senin sendomun gecici. Bizim uyumsuzlugumuz kalici... Her konuda ilaki tartismak zorundayiz. Genelde tartismayi ben cikariyorum aslinda.. Esimin karakteriyle benim karakterim cok uyumsuz..

Severekmi evlendiniz yani flört zamanı oldumu?aman be güzelim o sinirlendiğinde sen Altan al sen sinirlendiğinde o alsın Didem ama zıt karekter kötü o değil birde oğlun bu tartışmalardan huzursuz oluyo cocuk icinde iyi değil

Bir bucuk senelik bir gecmisimiz oldu.. Hissettigimiz duygular birbirimizin kotu huylarini gormemizu engelledi. Bu herkes icin boyle zaten..

Zit karakter zor evet.
180 km hiz siniri olan otoyolun en sag seridinde 50 km ile pinekliyor gibi hissediyorum. Esime de soyledim bunu..
Esim bagirmaz, evimizde oyle cok ses yukselmez o hep susar. Oglum genelde sadece benim sesimi duyuyo yani

Bir bucuk senelik bir gecmisimiz oldu.. Hissettigimiz duygular birbirimizin kotu huylarini gormemizu engelledi. Bu herkes icin boyle zaten..

Zit karakter zor evet.
180 km hiz siniri olan otoyolun en sag seridinde 50 km ile pinekliyor gibi hissediyorum. Esime de soyledim bunu..
Esim bagirmaz, evimizde oyle cok ses yukselmez o hep susar. Oglum genelde sadece benim sesimi duyuyo yani

Hmm genelde flört zamanı insanın gözü birsey görmez konuşarak haletseniz çıkın guzel bir aksam yemeğine evliliginizdeki artıları ve eksileri bir gözden gecirin

Hmm genelde flört zamanı insanın gözü birsey görmez konuşarak haletseniz çıkın guzel bir aksam yemeğine evliliginizdeki artıları ve eksileri bir gözden gecirin

ben her zaman konusuyorum. onun + ozellikleri o kadar cok ki .. ama bu suskunluguna cozum bulamiyoruz mesela. kizinca susar, uzulunce susar.. bende sevmediin ozelliklerim ne? diye soruyorm mesela.. aklina ne geldiyse sayar.. iyi seylerimi sorarim tik yok. agzindan kelpetenle laf almaya ugrasyorum. konusmak isteyince ben; ya yorgundur, ya namaz kilmamaistir, ya basi agariyordur..
hee o anca benim eksilerimi konusmak icin acar agzini. diyorum ki artik benim hic mi iyi bir yanim yok?
ben evlilikle alakali, kisisel gelisimle alakali kitaplar okuyorum. ona da diyorum bak burda ne diyo, birlikte okuyalim.. ugrasiyordum ama bir turlu onu tatmin etmeyi basaramiyorum. artik hep benim gayret etmem de canimi sikiyor. biraktim gelisine yasiyorum..
benim robot gibi olmami, hr dedigine ok dememi istiyor. benim gibi biri soz konusuysa bu sadece hayal olarak kalir. anlatamiyoruki..
ozgurlugume duskunum ben. buraya geldim bi onun icin. burda hapis hayati yasiyorum resmen. hele ilk zamanlar 24 saat annesiyle yol bilmez, iz bilmez, dil bilmez.. otur otur 4 duvar arasi..
o sorunlari cok sukur astik. belki zaman lazim.. sabir lazim ... beklemek, susmak,,,

Kizlar napiyosunuz ? Ben bu ara sorunlar var gelemiyorum pek yaa dunde gelirdim de gozlerimi acamadim agridan simdide kapali sayilir hatta oyle yaziom :)
Off soldes icin gittim hic iyi bisey yok bosa gezdim geldim bende..
Siz napionuzz ne var ne yokk ?? :ssz:

Kizlar napiyosunuz ? Ben bu ara sorunlar var gelemiyorum pek yaa dunde gelirdim de gozlerimi acamadim agridan simdide kapali sayilir hatta oyle yaziom :)
Off soldes icin gittim hic iyi bisey yok bosa gezdim geldim bende..
Siz napionuzz ne var ne yokk ?? :ssz:

bizde herşey aynı bi değişiklik yok

ne sorunları var gözün niye ağrıyo

off soldes ne ki :26:

Back