• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

kilosunu takma kafana. iyi olsun da citi piti bir kiz olsun nolcak :emir_bebek:
insallah kolay bir dogum gecirirsin..

kiz gelin buraya muhabbetedelim.

kimse gelmeyince baska taraflara bakiniyorum. birisi bi topik acip kekledi herkesi ben de dahil :)
kadinin kocasinin cocugu olmuyormus, eskiden beri adam kendi biliyormus ama evlenirken karisindan saklamis. kadin cocouk isteyince adam itiraf etmis. sonra kv si gelip buyuk kayninin sipermiyle hamile kalmasini teklif etmis. evlatlik almalarina izin vermiyorlarmis falan.. ne yapayim diye soruyordu. ben de ohaaa dedim ne mezhebi genisler var dedim.. herkes yorum yapti falan, meger hepsi seneryoymus :ssz:
tv de bir dizi cekilecekmis onun seneryosuymus bu, tutar mi tutmaz mi diye denemis :ssz:
millet sikintidan ne yapacagini sasirmis :19:

sorma yani ... ...

kiz ruzgargulu pasta yaptin mi? butun gundur ugramadi :56: islak kek yaptim ben, cay da var gelseniz ya bana :10:

Kilo isine fazla kafayi takma sen elbet alir kiloyu onemli olan saglikli olmasi genelde ilk bebek zayif doguyor benim ilk oglum 3300 kg dogdu 2.oglum 2930 kg 47.5 cm dogdu kucucuk birseydi esim bile bakinca tuhaf oldu hastanede 1 hafta kaldi cikista 2750 kgydi ilk oglum az verdi verdiginide aldi hastanede kucugu vermis olarak cikti evde tam 10 gunde kendini toparladi hizlica kilo aldi zati zamaninda dogsaydi oglum 5 kgye yakin dogardi dr demesi zayif cocuk daha cabuk gelisyor benim oglan masallah simdi kilosu cok fazla daha 18 aylik once inanmiyordum ne zaman kilo acak simdide vermesini istiyorum cok goze geliyor anasi bunu neyle besledinde boyle kilolu benim ilk oglumda cok kiloluydu simdi o kilodan eser yok bebege iyi bir bakim beslenme nasil kilo alip buyudugunu farkedemiceksin bile....ben hergun dus aldirdim kisin ortasinda birde sutumde cok yagli sadece kendi sutumu verdigim halde kilolu oldu....kiloya hic kafani takma sen....

Canim benim icin kilo önemli degilki ama bu Dr. Lar beni gercekten bunalıma soktularya bir kafa bir kilo bir virus vallah zaten iki tane kurban vericem bir saglikli olsunda Birtane verdim 14 haftalıken sedyeye yatım hiç kipardimiyodu eğer saglikliysa bir kurban vericem dedim ve kalbini duydum verdim neblim alt üst ettiler beniya

Ben burxaki drlara zerre kadar guvenmiyorum hicbir halt bilmiyorlar sen sadece allaha guven ona sigin herseyin hayirlisini verecektir elbet

Op

Kiz iki tanede kolay değil Allah yardımcın olsun

Amin tek cocuk oldumu cok rahat ben anlayamamisim birde oglan cocuklari cok hareketli oluyorlar bizimkilerin 2 dk oturmalarina hasretim al birini vur otekini ikiside cok hiperaktif cokta dagitiyorlar yanlizken sorun yok ikisi yanyana geldimi evi birak kac iki tane boyleyse 3.nasildir kimbilir sagliklari yerinde olsunda varsin sagitsinlar yaramaz olsunlar iki kardeste boyle eyleniyorlar ama iyikide dogurmusum buyugu yanliz kalmadi artik herkesin arkasindan aglayip gitmeyin demiyor....

ay dert etme senin icin salata yaparim kiz :)

o blog gercekten cok guzel lapinu. kadin masallah bayagi maharetli tecrubeli bir kadin.. cok sey denedim ordan, ilk yapmamda bile guzel tuttular..

Ben geldim :31:
Nasilsiniz ne alemdesiniz,atip gittiniz demek he oyle olsun bakalim... Herkesin cocugu var benim gibi tek basina degilki sorumluluklari var tabi :43:
Ay aman gene damardan girdim,canim cok sklyor hic keyfim yok ya tr ye gidicem biletler cok pahali keske onceden alsaydim...
Hayat bombos iste,ugruna biseyler yapacagim evladim olmasini cok isterdim.. O zaman bende sizler gibi ara sira ugrardim topige iste...
Neyse kendinize iyi bakin

Selamin aleykum issiz topigin sakinleri ... Ruzgargulu eylul ekim gibi biletler ucuz oluyor ... Kurbana dogru ve kurban sonrasi olacak dekilde bakabilirsin biletine... bizim boxta ariza var ne telefon ne de internet calismiyor bu gun. Suban 3g ile girdim. Ins yarin kendiliginden gelir bu gun ugrastim resetmedim olmadi

Kizlar Nbr nasilsiniz y'a bizim civciv ve tavuklarimiz vardi Annemgilin bahcesinde 3 civciv ve 1 tavugu y'a kopek yada tilki yemis kopek karsi komsunun kopegi giriyo bazen tilkide annemgilin bahcesi tam ormanla birlesik ordan geldi sanirim cok uzuldum

Kizlar Nbr nasilsiniz y'a bizim civciv ve tavuklarimiz vardi Annemgilin bahcesinde 3 civciv ve 1 tavugu y'a kopek yada tilki yemis kopek karsi komsunun kopegi giriyo bazen tilkide annemgilin bahcesi tam ormanla birlesik ordan geldi sanirim cok uzuldum

Ayy kiyamam ben onlara :5:
Benimde civcivlerimi gelincik oldurup kanini emip kacmisti :5:
Nasilsin canim ? Agrilarin varmi ? Sonlara yaklastin az kaldi Allah kurtarsin canim insAllah kolay dogum olur.. Artik bebisten haberler aliriz onumuzdeki aya :nazar::emir_bebek:
Kimsede gelmiyo canim sklyo benim :43:

Ayy kiyamam ben onlara :5:
Benimde civcivlerimi gelincik oldurup kanini emip kacmisti :5:
Nasilsin canim ? Agrilarin varmi ? Sonlara yaklastin az kaldi Allah kurtarsin canim insAllah kolay dogum olur.. Artik bebisten haberler aliriz onumuzdeki aya :nazar::emir_bebek:
Kimsede gelmiyo canim sklyo benim :43:

Ayy sorma cok uzuldum vallahi bende civcivlere agrilarim basladi hafif hafif dogumda az kaldi dualarinizsa béni unutmayin rabim saglikla Bebegimi kucama almayi nasip eder insallah
Iste yen herkezede tatirsin bu duygu

Hu huu ben geldim
Evde hala internet ve telefon yok cok sinir bi durum .. Civcivlere uzuldim ama benim pek de hayvansever oldugum soylenemez :( hele kanatli hayvan fobim var diyebilirim ..
Ben valiz yapiyorum genel olarak bitirdim sayilir. Ufak tefek eklemeler kesin cikar.. Bana da dua edin yolculuk icin.. Allah selametlin versim butun yolculara ins

Hu huu ben geldim
Evde hala internet ve telefon yok cok sinir bi durum .. Civcivlere uzuldim ama benim pek de hayvansever oldugum soylenemez :( hele kanatli hayvan fobim var diyebilirim ..
Ben valiz yapiyorum genel olarak bitirdim sayilir. Ufak tefek eklemeler kesin cikar.. Bana da dua edin yolculuk icin.. Allah selametlin versim butun yolculara ins

Ya bende sevmem hayvan ama nede olsa lapin un
Onunde ve birsure sonra varliklarina alisiyosun yolculuk
Nezaman?

Ayy sorma cok uzuldum vallahi bende civcivlere agrilarim basladi hafif hafif dogumda az kaldi dualarinizsa béni unutmayin rabim saglikla Bebegimi kucama almayi nasip eder insallah
Iste yen herkezede tatirsin bu duygu
aminn insAllah.. dualarimda sen gibi butun kardeslerime yer veriyorum Allah yardimcin olsun canim..
Hu huu ben geldim
Hayirli yolculuklar dilerim canim sanada... Allah cumlemize kazasiz belasiz hayirli yolculuklar nasip etsiin insAllah...

Back