- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Giyecek olmasin dedim ya :))
Kilotlu corap al
Yada don alabilirsin
Saka bi yana vala ben anlamam hic hediye islerinden :26:
Canim pierreloti cok turistik biryer. Bu yuzden tam tatil sesonu gittigimiz gun imkani yok yer bulamayiz. Yoksa turkuaz oteli biliyordum canim :)
Hani sadece istanbulda yasayanlarin bilecegi ara sokaklarda kalmis ama merkezi bir semtteki otelleri sormustum...sagol yine de.. Dareyne ve ensari konagina bi bakayim. Ben piere lotide sahur hayal ediyorum insaaallah kismet olursa, bakariz yer var mi yok mu.. Olmadi bi bankta sabahlariz
Aynen estalmus :)
Lapinu simdi ne olucak? Yanlislik mi olmus gercekten mi o kadar tutmus :26:
Kocamin mahkemesi sonuclanmis gecen kis ehliyetini almislardi 185 le radara carpilmisti hemen ehliyetini almislardi. ParA cezasi anca geldi 300 kusur euro. Durduk yere o kadar paraya kiyamiyorum yas. Biz yemedik alin siz yeyin der gibi
Kızlar nbr nasilsiniz ben iyim ya bugün elektrik facturum geldi 600 ağzım açıkta kaldi naptiniz bukadar fazla geldi su evden bir kurtulamadım sinir oldum
Prematurem genelde spiral yapiyo boyle seyler ana Dr danış canim yada özel cabinet druna git acil spiral icin de one alabilirsin randevunu
Iyidir sempatik hep ayni bildigin gibi..
Prematurem benim spiralle ilgili pek bilgim yok. Hap neden kullanmiyorsun? Cok guclu dozda olanlari da var cunku..
Ben de gecen yoldayken kamyondan tas firladi irice.. Arabamizin camini catlatti. Odum koptu zaten... arkasindan imranim arka kapoyi acti. Araba otuyo bi yandan cocuk kemerini mi acti dusucek mi ne oldu ne bitti derken direksiyon hakimiyetimi kaybettim. biraz ilerde yok kenarii parklarindan vardi.hemen oraya girdim allahtan.
O gun kazasiz belasiz cok sukur eve gelebildik..
Bu topik de miladini tamamladi galiba.. Kimse yazmiyor artik..
Ya aslinda ayda 100 euro isinmayla beraberse normal olabilir. Ocagin elektrikli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?