Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Soldes butun magazalarin ayni tarihte indirime girmesi. Haftalar gectikce indirim orani artiyor. burda indirim enede iki kere olur bi yaz bi de kisin..

Iste evdeki meseleler ya canim ne olcak,gozume bisey carptim dun cizdi oda icine soldes indirim demek canim
geçmiş olsun cnm dikkat et dr a gittin mi peki yanma var mı
Soldes butun magazalarin ayni tarihte indirime girmesi. Haftalar gectikce indirim orani artiyor. burda indirim enede iki kere olur bi yaz bi de kisin..

ooooo baya azmış indirimler burda indirimin biri bitmeden diğeri başlıyo

geçmiş olsun cnm dikkat et dr a gittin mi peki yanma var mı

ooooo baya azmış indirimler burda indirimin biri bitmeden diğeri başlıyo

Yok ya soguk bez koyduum hafifledi biraz saol tatlim..
Evet ya indiirme gireli 2 hafta oldu hic bisey birakmamislar makyaj malzemesi alcaktim indirimdekiler bitmis
Evet hic iyi degil 2 kez olmasi

Yok ya soguk bez koyduum hafifledi biraz saol tatlim..
Evet ya indiirme gireli 2 hafta oldu hic bisey birakmamislar makyaj malzemesi alcaktim indirimdekiler bitmis
Evet hic iyi degil 2 kez olmasi

tr ye geldiğinde alsan

normalde nedir fiyatlar mesele bi rimel veye ruj ortalama ne kadar türk lirasıyla:26:

tr ye geldiğinde alsan

normalde nedir fiyatlar mesele bi rimel veye ruj ortalama ne kadar türk lirasıyla:26:
Tr ye gelince alcam bende gecen sene almadigima pisman oldum ben almisken iyisi olsun demistim indirimdeki fiyati 10 eroydu normal fiyati 30 yada 40
ama marketlerde felan daha ucuza loreal paris marka olanlar.. oda guzel ama

Son düzenleme:
Slm kizlar naber benimde bugun mahkemem vardi bir o eksikti oda tamamlandi allahtan ben kazandim suan onun mutlulugunu yasiyorum....soldeste adam akilli hic birsey yok ise yaramayan ne varsa indirimde dun esimle ve cocuklarla gittik dolastik sonra yemek yedik...bugunde kociskoyla mahkeme oncesi gezdik bir tsort sordum 139 euro oha yani adam gibi birseye benzese bari...

UY

Dusunmem lazim herkesinkinin huyu farkli kimi kavga dovus kimiside susarak anlatiyor derdini hepsi ayri tip...benim esim oyle cok suskun degil ama birseye kizdimi uzuldumu hep susar neyin var dedikce naza ceker resmen ke.dini ama ben evde bir cinnet cikardimmi benim gibi olur istedigim kivama gelir ok derim sen bana nasilsan sana daha beteri olacam sen simdi beni gor bak ozaman ne oluyor diyim sut dokmus kediye benzer herkesin yalisi farkli iste senjn piyangoyada bu vurdu cok sukur o gunden beri esim keyifli guler yuzlu konuskan bir surati biraz asildimi tak sen kavga istiyon derim hemen guler yine kivama gelir bazen bunlari iyice yogurmamiz gerekli...

prematurem dedigin gibi ayri cins hepsi. gicik ediyo beni ama yapack bisey yok degismez artik boyle gider.. yola cikmadan yol tartismalarimiz basladi. kocam da diyo ki ben biletimi iptal edeyim de sen de rahat edersin diyo bana sozde duygu somurusu yapiyo.
agzima hicbir argo kelime bile almayan benim, boyle icimden kufretmek geliyo bazen.. ertesi gun de oglani randevuya goturdum ordan yakininaki camaieu butigine gectim. calisan kiz da bana catti. durup aglicaktim sinirlerim bozuldu yaa..neyse aman.................

sormasi ayip kocana ne marka tshirt sordun sen ? indirimli mi o fiyat

Son düzenleme:
Selamm ben geldim
Bildiginiz guzel bi yaspasta tarifi varmi kizlar.. Yani uzerinin suslemesi onemli daha cok :44:

Selamm ben geldim
Bildiginiz guzel bi yaspasta tarifi varmi kizlar.. Yani uzerinin suslemesi onemli daha cok :44:

Evlilik yildonumuz galiba :)
<Cahide ve jibek> diye bir blog var. Suslemelerine hayran kalicaksin, tarifleri birebir tutuyor ben yas pastalar icin oraya bakiyorum tavsiye ederim

Ben tsortu kendim icin sordum bol kesimdi...dun mahkeme saatine daha vardi avukati beklerken biraz dolasalim dedik hani su kucuk butik tarzi yerler olurya oyle bir yerdi tsort mankenin ustundeydi dikkatimi cekti 139 euro %50 indirim delimiyim 70 euro bir tsorte vereyim gorunus tarzi guzeldi ama omuz deseni hic hosuma gitmedi amerika bayragi gibiydi 20 euroya bile verseler almazdim deymez senin icin camaieuya baktim etek icin bir cok cesit etek vardi ama onlarin soldesi hic yoktu....bende 2 gun once alis veris yaptim hicbirinde sold yoktu kucuge pantolon buyuge tsort kocaya ayakkabi bana camasir soldessiz urunlerdi zaten adam akilli hicbirseye soldws vurmamaski ocak ayindaki ccok iyiydi kac tane mont mevsimlik ceket pantalon aldim bu seferki berbet...sadece inter sporta gittim kucuk oglana nayk ayakkabi aldim 20 euroya ama cok guzeldi tafsiye ederim ben cocuklara alt usr esofman takimi almak istiyorum ama bulamiyorum...

ordan yakininaki camaieu butigine gectim. calisan kiz da bana catti. durup aglicaktim sinirlerim bozuldu yaa..neyse aman.............

O hangi zilliymis oyle gelirsem onun sacini basini yolarim.....

anladim. cokmus hakkaten..
ben de oglana adidas esorfman takimi aldim go sport magazasindan. fiyati uygundu bayagi ama ilk gun almistim kaldi mi bilemicem.. bi de sandalet aldim gecen senenin aynisindan.. cok hafif ve rahat bisey. yazlik ayakkabisini daha onceden almistim zaten. bu yazlik yeter :)
aradigim etegi ben baska bir camaieuda buldum 3 tane kalmisti biri 40 beden bana biraz bol oldu ama digerleri zaten 42 bedendi. kacirmayayim dedim olmazsa tr de terzi daraltir azcik..
ic camasiri ben de istiyordum da kafama gore birsey denk gelmedi, cok bakmaya vaktim de olmadi..

eeee leyla? cimcime nasilmis, ne haberler var?

Salı görücem canim son eko heralde Dr kilo biraz az oldugunda her 15 gunde bir görmek istiyorum demişti en son 33 haftalıken bakmıştı bende dedim bur kafası kucuk bir kilosu az ben iyice stres oluyorum dedim dra oda korkma kucuk olur dedi sordum en fazl kaç kilo doğar diye o da 2.800grla 3 kilo arası dedi neblim iste oyle zaten adet sancilari gibi sancılarım oluyo Dr bunlar contraction dedi bugün anestezide randevum vardi peridural istiyomusun dedi bende bilmiyorum doğumda karar verebilirmiyim dedim tabi dedi

Kilo isine fazla kafayi takma sen elbet alir kiloyu onemli olan saglikli olmasi genelde ilk bebek zayif doguyor benim ilk oglum 3300 kg dogdu 2.oglum 2930 kg 47.5 cm dogdu kucucuk birseydi esim bile bakinca tuhaf oldu hastanede 1 hafta kaldi cikista 2750 kgydi ilk oglum az verdi verdiginide aldi hastanede kucugu vermis olarak cikti evde tam 10 gunde kendini toparladi hizlica kilo aldi zati zamaninda dogsaydi oglum 5 kgye yakin dogardi dr demesi zayif cocuk daha cabuk gelisyor benim oglan masallah simdi kilosu cok fazla daha 18 aylik once inanmiyordum ne zaman kilo acak simdide vermesini istiyorum cok goze geliyor anasi bunu neyle besledinde boyle kilolu benim ilk oglumda cok kiloluydu simdi o kilodan eser yok bebege iyi bir bakim beslenme nasil kilo alip buyudugunu farkedemiceksin bile....ben hergun dus aldirdim kisin ortasinda birde sutumde cok yagli sadece kendi sutumu verdigim halde kilolu oldu....kiloya hic kafani takma sen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…