• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Hosbuldum canim naber?? Bu aralar canim skkndi gelmiodum pek kk ya ama iyim artik :16:
Bugun regl gunumdu olmadim,ama olcam sanirim cok agriyo kasiklarim :26:

Iyidir sukur allaha.. Ayni hep...
Hersey kismet isi,hayirlisi olsun..
Sen ne yap et kartin gelince turkiyeye git.. Hava degisimi olur cok iyi gelir.. Ben ilk hamileligimi turkiyede reglim gecikince ogrenmistim..ben de cok takiyodu kafama niye olmuyo diye, trnin sevincinden bebek meselesini unutmustum :)

Iyidir sukur allaha.. Ayni hep...
Hersey kismet isi,hayirlisi olsun..
Sen ne yap et kartin gelince turkiyeye git.. Hava degisimi olur cok iyi gelir.. Ben ilk hamileligimi turkiyede reglim gecikince ogrenmistim..ben de cok takiyodu kafama niye olmuyo diye, trnin sevincinden bebek meselesini unutmustum :)

Ben bu ay hic takmadim oncekilere gore,hatta namazda bebek icin pek duada etmedim,hayirlisi olsun yoruldum artik uzulmekten... Nasip iste,Allah verirse de vermezse de vardir bi bildigi.. sonunda biz mutlu olalimda onemli olan hayirlisiyla gelmesi

Eyup/fatih civari temiz alkolsuz bir otel ariyorum. manzara sart degil temiz ve islami kosullara uygun hizmetleri olsun yeterli . Estslmus istanbullu sensin sana soruyorum canimcim

Pek firsatim yok demis bide ondandir :ssz:
Sen ne zaman gidiyosun tr ye ? Ben almanyaya gidicem 9.ayda
Bende makyaj malzemesi alcam baska biseye ihtiyacim yok

Iki hafta icinde kismetolursa..
Makyaj ben arasira yapiyorumkocami simartmaak icin :) evde birkacbirseyim var idare ediyobeni

Simdi benim 4 kuzenimle anababasi hal bilen cinsten.. Ne alsam sence fikir versene bana

Son düzenleme:
Iki hafta icinde kismetolursa..
Makyaj ben arasira yapiyorumkocami simartmaak icin :) evde birkacbirseyim var idare ediyobeni

Simdi benim 4 kuzenimle anababasi hal bilen cinsten.. markali tsihrt almistim bi keresinde annem dedi ki bi kere ustunde gormedim dedi. Bisey almasan olmaz alsam begen,ezler diye pahali bisey de istemiyorum yani.. Ne alsam sence fikir versene bana

Bende evde yaparim,bazende disarda,ama benim hic kalmadi yani...
Ben gecen sene gittigimde burdan alamadim,tr ye gidip ordan aldim oyle verdim :1:
Hediyelik bisey al illa giyecek olmasi sart deil

Cok iyi fikir :) hediyelik de ne iste .. Ona karar veremiyorum.. Neysr cikinca birseyler bulurum herhalde..

Eyup/fatih civari temiz alkolsuz bir otel ariyorum. manzara sart degil temiz ve islami kosullara uygun hizmetleri olsun yeterli . Estslmus istanbullu sensin sana soruyorum canimcim

cnm ben istanbul merkeze oldukça uzak oturuyorum ama senin için netten baktım yazayım hemen

1- eyüp'te TOURQUİSE BOUTİQUE HOTEL bu otel hizmete girdiği 2002 yılından bu yana alkollü içki servisi yapmıyormuş

2- eyüp piyerloti'de TOURQUİSE TURKİSH HOUSE burasının da mülkiyeti belediyeye ait 2 yıl önce bir firma 10 yıllığına kiralamış ve alkol ruhsatı da kesinlikle verilmiyormuş

3-eyüp'te WOW ENSARİ KONAĞI bi de bu varmış

4- fatih kızıltaşı'nda DAREYN BUTİK OTEL

umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım:34:

cnm ben istanbul merkeze oldukça uzak oturuyorum ama senin için netten baktım yazayım hemen

1- eyüp'te TOURQUİSE BOUTİQUE HOTEL bu otel hizmete girdiği 2002 yılından bu yana alkollü içki servisi yapmıyormuş

2- eyüp piyerloti'de TOURQUİSE TURKİSH HOUSE burasının da mülkiyeti belediyeye ait 2 yıl önce bir firma 10 yıllığına kiralamış ve alkol ruhsatı da kesinlikle verilmiyormuş

3-eyüp'te WOW ENSARİ KONAĞI bi de bu varmış

4- fatih kızıltaşı'nda DAREYN BUTİK OTEL

umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım:34:

Canim pierreloti cok turistik biryer. Bu yuzden tam tatil sesonu gittigimiz gun imkani yok yer bulamayiz. Yoksa turkuaz oteli biliyordum canim :)
Hani sadece istanbulda yasayanlarin bilecegi ara sokaklarda kalmis ama merkezi bir semtteki otelleri sormustum...sagol yine de.. Dareyne ve ensari konagina bi bakayim. Ben piere lotide sahur hayal ediyorum insaaallah kismet olursa, bakariz yer var mi yok mu.. Olmadi bi bankta sabahlariz :9:

Son düzenleme:
Back