- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Oo ruzgargulu gelmis hosgelmiss, gullerle karsilamak isterdim ama papatyayla idare et
Sempatik almanyadan nezaman donucekti? ptesi sali donucez diyodu bi daha gorunmedi :26:
Hosbuldum canim naber?? Bu aralar canim skkndi gelmiodum pek kk ya ama iyim artik
Bugun regl gunumdu olmadim,ama olcam sanirim cok agriyo kasiklarim :26:
Iyidir sukur allaha.. Ayni hep...
Hersey kismet isi,hayirlisi olsun..
Sen ne yap et kartin gelince turkiyeye git.. Hava degisimi olur cok iyi gelir.. Ben ilk hamileligimi turkiyede reglim gecikince ogrenmistim..ben de cok takiyodu kafama niye olmuyo diye, trnin sevincinden bebek meselesini unutmustum :)
Ben de yarin alisverise cikmak istiyorum. Of yaa kuzenlerime hediye secemedimki hic
Hanim foruma girince buraya bi selam verseymis ya
Pek firsatim yok demis bide ondandir
Sen ne zaman gidiyosun tr ye ? Ben almanyaya gidicem 9.ayda
Bende makyaj malzemesi alcam baska biseye ihtiyacim yok
Iki hafta icinde kismetolursa..
Makyaj ben arasira yapiyorumkocami simartmaak icin :) evde birkacbirseyim var idare ediyobeni
Simdi benim 4 kuzenimle anababasi hal bilen cinsten.. markali tsihrt almistim bi keresinde annem dedi ki bi kere ustunde gormedim dedi. Bisey almasan olmaz alsam begen,ezler diye pahali bisey de istemiyorum yani.. Ne alsam sence fikir versene bana
Teyzem var orda onun yanina,hemde esim lazer olcak gozden o firsatla onlarada ugruycaz,tr de arastirdik ama almanya frankfurt subeside varmis dunyagozunAlmayaya kime gidiyorsunuz?
Cok iyi fikir :) hediyelik de ne iste .. Ona karar veremiyorum.. Neysr cikinca birseyler bulurum herhalde..
Eyup/fatih civari temiz alkolsuz bir otel ariyorum. manzara sart degil temiz ve islami kosullara uygun hizmetleri olsun yeterli . Estslmus istanbullu sensin sana soruyorum canimcim
cnm ben istanbul merkeze oldukça uzak oturuyorum ama senin için netten baktım yazayım hemen
1- eyüp'te TOURQUİSE BOUTİQUE HOTEL bu otel hizmete girdiği 2002 yılından bu yana alkollü içki servisi yapmıyormuş
2- eyüp piyerloti'de TOURQUİSE TURKİSH HOUSE burasının da mülkiyeti belediyeye ait 2 yıl önce bir firma 10 yıllığına kiralamış ve alkol ruhsatı da kesinlikle verilmiyormuş
3-eyüp'te WOW ENSARİ KONAĞI bi de bu varmış
4- fatih kızıltaşı'nda DAREYN BUTİK OTEL
umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?