• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Pisstttttt :80::80:
Benim ev isim nihayet bitti halimi sildim parmakl ik lara astim... Kopuk aldim kullandim bi halta yaramiyo ne ise yariyo o kopuk? Supurdum ve tekrar ilik deterjanli suyla sildim.. Neyse epey bi is yaptim ve yoruldum simdi de dondurma keyfi yapacagim :131:

BEn'de halımı gönderdim yikAmaya arkadasıma cocuk görmeye gittim şimdi doğumdan sonra gidemem diye hava cok boğucu bunaldım artik

oyyy oructan konusulmus benimde gecen yildan 10 gun var bu yilda emziriyorum tutamiycam off iyice birikti ,ins kisin tutarda kurtulurum..

gecen ramazan 10 gun tutmamistim, onceki ramazan hamilelikten dolayi 30 gun tutmadim, toplam 40 gunluk borcumu bu kis tuttum cok sukur borcum kalmadi.. :42:
nafile tutsak cok iyi olur da ihmal ediyoruz..

BEn'de halımı gönderdim yikAmaya arkadasıma cocuk görmeye gittim şimdi doğumdan sonra gidemem diye hava cok boğucu bunaldım artik

kismetse ben de yarin gidicem :) araya tatil girince kalir gidemem. tatil donusu zaten kisa bi bunalima girerim, biyere gitmem.. insallah sag salim gidip gelelim de.. allah tum yolculara selametlik versin..

ben bu gun ilk kez vantilator actim valla.. evim cok gunes goruyo zaten bayagi sicakti..
sabahleyin erkenden esimle magazaya gittik valiz aldik. dolasmadan dondum. kv ile cay ictik eve donup is yaptim, temizligi bitirdim ev toparlandi..
aksam ustu arkadas geldi, gitti. sonra da kocm geldi iste..

Bende bugun piknige gittim a.nemin israriyla birkac kisi daha geldi biraz kalabaliktik orasi baya serindi baya acildik iyi oldu annem bizde asansor calismiyor ev 8.katta firsattan istifade cocuklari anneme birakip rahat rahat magazalari dolasayim coguna gidemedim daha yarin iyice bir acisini cikartayim hafta sonu hava guzel olursa bu kezde kociskoyla piknige gidelim ne zamandir istiyordu iyi olur cocuklarla...

gecen ramazan 10 gun tutmamistim, onceki ramazan hamilelikten dolayi 30 gun tutmadim, toplam 40 gunluk borcumu bu kis tuttum cok sukur borcum kalmadi.. :42:
nafile tutsak cok iyi olur da ihmal ediyoruz..

maşallah sana cnm ne güzel bitirmişsin

benim de 60 gün gebelik ve emzirmeden dolayı var

kısmetse önümüzdeki kış tutucam ben de

Gunaydin...
Saat dokuz, kocam ise gitti.. Benim cok uzun zamandir ilk kez yatip uyuyasim yok :46:
O kadar dinc ve dinlenmis, uykumu almis olarak uyandim ki ben bile sasiyirum :) dun gece yatsiyi zor bekledim bi yattim yatis o yatis, erken yatmanin faydalari :97:

maşallah sana cnm ne güzel bitirmişsin

benim de 60 gün gebelik ve emzirmeden dolayı var

kısmetse önümüzdeki kış tutucam ben de

Insallah canim.. Sen tutmadan bitmeyecek bi an once tut ki rahat et..
Ben ptesi, sali tuttum carsamba kocam oglen calisiyo guzel bi kahvalti yapariz diye tutmuyordum. Sonra persemve cuma tuttum.. Hsonu tutmadim hic.. Haftada 4 gun tuyarak bi solukta bitti cok sukur..

Ütü çamaşır bulaşık yatak yorgan yemek alis veris vallah bittim kızlar artık yapamıyorum bu karnımla eğilip doğrulamıyorum eşimde hiç birşeyini kaldırmıyor ortalıktan bu adamada birşeyler oldu hamilelikten once yapardı şimdi hiç

Ütü çamaşır bulaşık yatak yorgan yemek alis veris vallah bittim kızlar artık yapamıyorum bu karnımla eğilip doğrulamıyorum eşimde hiç birşeyini kaldırmıyor ortalıktan bu adamada birşeyler oldu hamilelikten once yapardı şimdi hiç

Kizz sen o karinla bide ismi yapiyonn cocugu SIKISTIRdin iyce icerde :60:

oy lapinu ne cok is yapmissin, yazik sana..kocan niye yardim etmiyo ki :19: annen de gitti butun isler sana kaldi..
Benim de hic yardimcim yoktu. Kocamin vakti oldukca isleri o yapardi..yine de senin annen yaninda sukret...

Back