- 28 Temmuz 2023
- 243
- 108
-
- Konu Sahibi Gokkusagiperisi
Merhaba bende moselle bölgesinde yani metz var belki bilirsin oralara yakinimMerhaba canım ben paris bölgesinde yasıyorum ya sen?
Merhaba siz erkekmisjniz kadınmı bilemedimSalut, frère. Voulez-vous m'emmener en France pour adoption? Merci. Bonne soirée
Metz e gitmiştim bize 3-4 saat uzaklıktaMerhaba bende moselle bölgesinde yani metz var belki bilirsin oralara yakinim
Evet ya Türklerin çoğu paris ve strasbourgtaMetz e gitmiştim bize 3-4 saat uzaklıkta
Pariste olsan görüşürdük
Metze gitmiştim bi keresinde ordada çok türk vardı aslındaEvet ya Türklerin çoğu paris ve strasbourgta
Evet var ama işte bana göre kimse yok çok yalnız hissediyorum burdaMetze gitmiştim bi keresinde ordada çok türk vardı aslında
Eşinin arkadaşlarının eşleriyle tanıs belki kafana uygun birini bulursun yasın kaçEvet var ama işte bana göre kimse yok çok yalnız hissediyorum burda
24 yaşındayımEşinin arkadaşlarının eşleriyle tanıs belki kafana uygun birini bulursun yasın
Ay orası neresi bilmiyorum hangi bölgedeAy ben varim. Tours da yasiyorum. Sanirim Tours da yasayan tek Türk benim
Valle de LoireAy orası neresi bilmiyorum hangi bölgede
Cidden duymadım hiç acaba yakinmiyizLoi
Valle de Loire
Paris'e 2 saatCidden duymadım hiç acaba yakinmiyiz
Bn baktım bana tam 6 saat uzaklıktayız ama olsun bu konu sayesinde konuşuruz kaç yıldır fransadasjniz Türkiye de nerelisinizLoi
Valle de Loire
Ben burdan evlendim 2 yıldır burdayım bende kayseriliyim1 yil oldu ben gideli. Izmir'liyim. Sen ne zaman gittin?
93.bolgedeyimMerhaba arkadaşlar bu ikinci konu açışım kimse bisi yazmadı boş kaldı sadece fransa'da yasanlar var mı herkes birbiriyle tanışsın diye konu açmıştım olanlar varsa maksat muhabbet olsun fransada yaşayanlar hangi bölgede yaşıyorsuninşallah boş kalmaz konu