Mrb arkadaşlar 10 kasımda 22 tane yumurtam toplandı bundan 15 tanesi işleme alınmış 14tanesi döllendi 13 kasımda transferim yapıldı doktor istiyorsan iptal edebiliriz dedi hayır dedim 6 hücreli 3.gün embriyosu fragman var durumları kötü dedi %10 şans verdi bana çok mutsuzum acaba aranızda varmı böyle olan ve tutan yoksa tutma şansı yokmu bugün transferimin 6. Günü arada kasıklarıma ağrı giriyo belim ağrıyo ve su gibi akıntım var test günüm 25 kasım
meraba..tabiki tek sen değilsin ..rabbimin izniyle inşalahh tutunmuştur embriyoların sana ...bu tür durumlar kişiden kişiye değiştiğine inanıyorum ben...benimde 3 tedavimde de bu fragmanlar yüzünden yumurtalarım hep kalitesizdi...sakın ben böle dedim diye umutsuzlanma ama oldumu ...şans ve kader inancını yitirme..allahın izniyle herşey...
sendeki sorun ne olduğunu bilmiyorum ama bendeki sorun eşimden kaynaklı eşimin spermleri iyi olmadığı için yumurtalarımız hep 3ncü günden sonra fragman oluşturdu en son tedavimde PGT ye de gitti en sağlıklı olan koyuldu
ama tutunma olmadı....eğer sizde de eşinde problemse sperm dna hasarı olabilir ona baktırdınız mı morfoloji bozuk olabilir nebilim büsürü bişiler olabilir ..hatta gittiğin merkezin laboratuvar hatası bile olabilir ..en son danıştığım bi doktor bana bunu dedi sizin yumurtalarınız hep döllenmiş fakat fragman oluşma sebebi labaratuvarda olabilir dedi
inşalahhh en kısa zamanda bebeğine kavuşursun