fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

ya bayılıorum ya bayılıorum böyle sizinki gibi uzun ve bakımlı tırnaklara hepinize maşallah
ama benimkiler çok ince hemen kırılıyor ve soğan gibi soyuluyor
acaba ne yapmam lazım kızlar , önericeğiniz bi ürün varmı

smeagol, oncelikle ilgin icin tesekkur ederim, inan bozulmadim.
blogumdan bircok kisi facebook'umu, gercek adimi vs. bulabilecegi icin rutbeme yazmaya gerek gormedim. bu tirnak konularini takip eden arkadaslar gorse yeter diye dusundum. once sadece fotograflari paylasmaya basladim, ama sonra blog adresimi de acikca yazdim cesitli konularin altina. bir de blogumun ingilizce olmasi sebebiyle tepki almak ve turkce yazmamakla suclanmak istemedim, cunku bu blogu yazmaya eylul ayinda basladigimda, turkiye'den kimsenin ilgilenecegini bile dusunmemistim, genelde belli basli tirnaklarla ilgilenen yabanci arkadaslarim vardi, hepsi anlasilsin diye ingilizce yaziyordu, ben de o sekilde basladim. ingilizce yazmam sayesinde bircok urun dagiticisindan numune alabilme sansi elde ettim, cunku urunlerini tanitabildigim olcude onlarin da isine yariyordu bu durum. bu yuzden ingilizce'den turkce'ye donmedim. ama zamanla turk ziyaretcilerim olmaya basladi tabi... sevgiler =)

Son düzenleme:
çaklıtstar müthişş olmuş tırnaklarınnn..
bide ben tırnak harici bişey sorcam fotoğraf makinenin markası ve modeli nedir acaba??
resimler çok soft duruyor

Arkadaşım seni gönülden tebrik ediyorum,Ayrıca nezaketin için de çok teşekkür ediyorum..Bloğun da eserlerin de harika..Diyecek söz yok,tam gaz devam...yerimseniben

çaklıtstar müthişş olmuş tırnaklarınnn..
bide ben tırnak harici bişey sorcam fotoğraf makinenin markası ve modeli nedir acaba??
resimler çok soft duruyor

babamin makinesini kullaniyorum canim, Pentax DSLR K100 D =) Bi de lightbox (isik kutusu) kullaniyorum, kendim yaptim. Bir masa lambasi aldim, 140 watt isik veren aslinda 27 watt olan ekonomik sari ampul taktim ona, sonra bir mukavva kutuyu dik duruma getirip yanlarina ve tepesine pencere actim, bu bosluklara beyaz kagit kapladim. son olarak arkaplan olarak kutunun alt kismina siyah bir kagit koydum. lambayi kutunun yan tarafina koyup disaridan aydinlik verdigin zaman boyle net resimler elde edebilirsin =)

resim:

tabi bu resimde tabanda beyaz kagit var, o zaman cektigim resimler beyaz arka fonluydu.

birkac resim:

inanamıyorum!! harikasın .. birgün bende yapmaya çalışıcam ışıkkutundan..
peki tırnaklarını masıl yapıyorsun kendin mi çiziyorsun o şekilleri??

yha tırnaklarınız mükkemmel ötesi maşşallah vallahiopuyorumnanaktan. benim tırnaklarım kıdım uzayınca birşey alırken falan hemen ters dönüyor kırılıyormafoldumben .nasıl böyle dayanıklı tırnaklarınız var her hengi bir ürün güçlendirici kullanıyor musunuz ?ben golden rose bakım setini kullandım bi halta yaramadıalsanaalsanasmile

tirnaklarinizi korumak icin en onemli kurallar:
1- suya mumkun oldugunca az sokun. ellerinizi hep kurulayin. tirnaklar islak kalirsa yumusar ve dayaniksiz olur.
2- tirnaklarinizi is yaparken kullanmayin (birsey acmak icin vs)
3- ojeyi 3 veya daha fazla kat surun. (2 kat oje+ 1 kat cila gibi) tirnagi ne kadar koruduguna inanamazsiniz.
4- uclarindan duzenli torpuleyip kabalastirin
5- mavala, barielle gibi markalarin tirnak guclendirici kalinlastirici urunleri var.

benim de eskiden tirnaklarim cok ters donerdi cunku dikkat etmiyordum
simdi fistik yerken bile tirnagimla acmiyorum
tirnaklarimin kenarlarinda bir puruz hissedersem, oradan yirtilma riski var demektir, hemen torpuyle duzlestiriyorum
tirnak uclarimi kut kesiyorum, carpmadan dolayi kirilmaya engel oluyor
aklima geldikce yazarim...

sağol canım teşekkür ederim tırnaklarım hep törpülüyorum ama sanırım ellerimi çok yıkıyo el yıkama hastalığı var ellerimi hep kirli sanıyorum 40dkda bir yıkıyorum aslında çok sık değil amasenağlama birde bu ara tırnaklarım soyulmaya başladı sanırım asetondan dolayı oldusenağlama yani hiç güzel tırnaklarım olamıycak sanırım:2:
uymaya çalışcam bu önerilerinize

Teşekür ederim canım seninkilerde süper ötesi bayılıyorumm :)
tesekkür ederim cnm ama seninkiler uzayıncada sekli duzgun benimki cok uzayınca garipleşiyor
tesekkür ederim cnm çaklıt anlatmıs zaten ama benim tırnaklarım sanırım aileden böyle annemin tırnaklarıda böyleydi daha öncede söylemiştim mutlaka oje sürmeye calısıyorum eger sürmezsem parlatıcı sürüyorum acayip besliyor
google'da konad diye ara canim o sekilde yapiyoruz you_know ve ben =)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çaklıt sana bişi sorcam bende konadın altını varya ama pek belli olmuyor ona care yokmu ya bende bi altın daha var goldenin onla karıstırsammı

canim bence konadin ojesini hicbi seyle karistirma.... cunku yapisi daha farkli. o altin hakkinda herkes oyle soyluyo, bende de var, benimki de belli olmuyor yapacak birsey yok, hep acik renklerin uzerine basicaz artik...

bunlarda benim çirkin tırnaklarım güzel değiller ama eklemek istedim:kedi:

en uzun hali böyle oluyo:gitme:

bu da kısa hali

canim bence konadin ojesini hicbi seyle karistirma.... cunku yapisi daha farkli. o altin hakkinda herkes oyle soyluyo, bende de var, benimki de belli olmuyor yapacak birsey yok, hep acik renklerin uzerine basicaz artik...

ay ya bende hep siyahla fln kullanmayı hayal etmiştimmafoldumben

kızlar bunlar da benim sopa gibi olan parmaklarım :sinifsinif: ama yine de ben de eklemek istedim :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…