Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çaklıtstar müthişş olmuş tırnaklarınnn..
bide ben tırnak harici bişey sorcam fotoğraf makinenin markası ve modeli nedir acaba??
resimler çok soft duruyor
Arkadaşım seni gönülden tebrik ediyorum,Ayrıca nezaketin için de çok teşekkür ediyorum..Bloğun da eserlerin de harika..Diyecek söz yok,tam gaz devam...yerimseniben
bu ojeden almalıyım tırnakların cok guzel bu arada
diskler 10 lira istedigin kadar istedigini alabiliyorsun ama 1 sefere mahsus sıyıraç ve diskte almalısın gerçi sıyıraç yerine eski kredi kartı flnda kullanabiliosun ama damga mecbur ve internet dısında satısı yok ama sanırım evlerinden satıs yapıyorlar oraya gidip alabilirsin internet sitesinden iletişime geçersen çok yardımcı oluyorlar googleye özgürce pazarlama yaz yeterli yerimseniben
kızlar bu oje rengini begendigim için ekleyeyim dedim
yha tırnaklarınız mükkemmel ötesi maşşallah vallahiopuyorumnanaktan. benim tırnaklarım kıdım uzayınca birşey alırken falan hemen ters dönüyor kırılıyormafoldumben .nasıl böyle dayanıklı tırnaklarınız var her hengi bir ürün güçlendirici kullanıyor musunuz ?ben golden rose bakım setini kullandım bi halta yaramadıalsanaalsanasmile
inanamıyorum!! harikasın .. birgün bende yapmaya çalışıcam ışıkkutundan..
peki tırnaklarını masıl yapıyorsun kendin mi çiziyorsun o şekilleri??
tirnaklarinizi korumak icin en onemli kurallar:
1- suya mumkun oldugunca az sokun. ellerinizi hep kurulayin. tirnaklar islak kalirsa yumusar ve dayaniksiz olur.
2- tirnaklarinizi is yaparken kullanmayin (birsey acmak icin vs)
3- ojeyi 3 veya daha fazla kat surun. (2 kat oje+ 1 kat cila gibi) tirnagi ne kadar koruduguna inanamazsiniz.
4- uclarindan duzenli torpuleyip kabalastirin
5- mavala, barielle gibi markalarin tirnak guclendirici kalinlastirici urunleri var.
benim de eskiden tirnaklarim cok ters donerdi cunku dikkat etmiyordum
simdi fistik yerken bile tirnagimla acmiyorum
tirnaklarimin kenarlarinda bir puruz hissedersem, oradan yirtilma riski var demektir, hemen torpuyle duzlestiriyorum
tirnak uclarimi kut kesiyorum, carpmadan dolayi kirilmaya engel oluyor
aklima geldikce yazarim...
tesekkür ederim cnm ama seninkiler uzayıncada sekli duzgun benimki cok uzayınca garipleşiyorTeşekür ederim canım seninkilerde süper ötesi bayılıyorumm :)
tesekkür ederim cnm çaklıt anlatmıs zaten ama benim tırnaklarım sanırım aileden böyle annemin tırnaklarıda böyleydi daha öncede söylemiştim mutlaka oje sürmeye calısıyorum eger sürmezsem parlatıcı sürüyorum acayip besliyor
yha tırnaklarınız mükkemmel ötesi maşşallah vallahiopuyorumnanaktan. benim tırnaklarım kıdım uzayınca birşey alırken falan hemen ters dönüyor kırılıyormafoldumben .nasıl böyle dayanıklı tırnaklarınız var her hengi bir ürün güçlendirici kullanıyor musunuz ?ben golden rose bakım setini kullandım bi halta yaramadıalsanaalsanasmile
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktangoogle'da konad diye ara canim o sekilde yapiyoruz you_know ve ben =)
canim bence konadin ojesini hicbi seyle karistirma.... cunku yapisi daha farkli. o altin hakkinda herkes oyle soyluyo, bende de var, benimki de belli olmuyor yapacak birsey yok, hep acik renklerin uzerine basicaz artik...