• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

1.bmp

:kedi:

bunlar benim tırnaklarım. ben tırnak desenleri bölümüne eklemiştim başka fotolar fikir olsun diye ama sorun olucaksa silerim önemli değil

bizim acımızdan sorun olmazda fotolarını ekledigin kişler kızabilir canım yoksa sorun yok
bunu sungerlem yaptın

selam arkadslar tırnaklarınız harıka olmus bayıldım ve cok özendım özellıkle youknow cok begendım ellerını.yerimseniben bende konad ın tırnak susleme setınden almak ıstıyorum denıycem bakalım yapabılecekmıyım:)ama benım bı sorum var acaba imaj disklerınden tek olarak satılan bulabılırmıyım merak ettım yanı dıger aparatları uzun sure kullanabılırız sanırım ama ımaj dısklerı sadece 7 kullanımlık galıba(genelde 7 tane varda ıcınde)sonrasında yıne setmı almak gerekıyo bunu merak edıyorum cvplarsanız sevınırım nasıl temın edıcez imaj dısklerını

selam arkadslar tırnaklarınız harıka olmus bayıldım ve cok özendım özellıkle youknow cok begendım ellerını.yerimseniben bende konad ın tırnak susleme setınden almak ıstıyorum denıycem bakalım yapabılecekmıyım:)ama benım bı sorum var acaba imaj disklerınden tek olarak satılan bulabılırmıyım merak ettım yanı dıger aparatları uzun sure kullanabılırız sanırım ama ımaj dısklerı sadece 7 kullanımlık galıba(genelde 7 tane varda ıcınde)sonrasında yıne setmı almak gerekıyo bunu merak edıyorum cvplarsanız sevınırım nasıl temın edıcez imaj dısklerını

tesekkür ederim canım :kedi:
çaklıt anlatmıs zaten desen 7 tane oluyor ama sonsuz kullanıyorsun istedigin diski secebiliosun

ay supermış ozaman tesekkur ederım cevaplarınız ıcın.a.s. en kısa zamanda mutlaka alıcam bı tane ellerımız dert gormesın zemuszemus :sm_cool:

Denizcimm tırnakların minik ama sevimliii

keşke uzun parmaklarım olsaydııı kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar ya,ben lacivert oje arıyorum bana yardımcı olabilir misiniz ?

chocolatestar'ın blogunda var tamda aradığım lacivertten acaba adını öğrenebilir miyim chocolatestar ve son eklediğiniz resimdeki ojenin rengide harika onuda öğrenebilr miyim acaba ? ayrıca,ellerin ve tırnakların çok güzel,maşallah : )

selam kızlar bende eklemek istedim el resmimi. çokk nadir oje sürerim buda sabah sürdüğüm ojem :kedi: resim iyi çıkmadı fotoğraf makinemin ayarlarını bozdum.kaydirigubbakcemile3 bu arada elleriniz yakıyo kızlar maşallah sizlere.:nazar:

sn852954.jpg

chocolatestar'ın blogunda var tamda aradığım lacivertten acaba adını öğrenebilir miyim chocolatestar ve son eklediğiniz resimdeki ojenin rengide harika onuda öğrenebilr miyim acaba ? ayrıca,ellerin ve tırnakların çok güzel,maşallah : )

canımmm Chocolatestar'n kullandığı öjenin nosunu bilmiyorum ama üzerine matlaştırı cila sürdüğünü biliyorum ..

ondan daha detaylı bilgiyi alırsın zatenn şakkıdı

selam kızlar bende eklemek istedim el resmimi. çokk nadir oje sürerim buda sabah sürdüğüm ojem :kedi: resim iyi çıkmadı fotoğraf makinemin ayarlarını bozdum.kaydirigubbakcemile3 bu arada elleriniz yakıyo kızlar maşallah sizlere.:nazar:

sn852954.jpg

oooyy oyyy eleee bakkk seeenn süpeeerrr

beyaz ellere kırmızı oje çok yakışıyor canımm

maşallah sempatiksalakcinni

canim o oje Alix Avien 163 numara

Back