Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esmer melekimmm bebeğimmm ortadaki sarının markası ve numarası kaç, uzun süredr aradğm sarı buuu iştee.
[/URL][/IMG]
Aaa elin benim elime benziyor, ben de tekim sanıyordum kaydirigubbakcemile3 gerçi benim parmaklarım daha ince ama tırnak şekli tıpatıp aynı, yoksa kardeş miyiz...
çok hoş :asigim:
tesekkür ederim
canım konad var özel diskler damga fln 2 dkda yapıyorum googleye özgürce pazarlama yaz bulursun cnm
cnm bu bahsettıgın dısklerın fıyatı nedır acaba? bı de ınternet dısında satın alabılecegımız bı yer varmı? tskr ederım .
Matlaştırıcı cila hakkında bilgi alabilir miyim peki bilmiyorumkismile
diskler 10 lira istedigin kadar istedigini alabiliyorsun ama 1 sefere mahsus sıyıraç ve diskte almalısın gerçi sıyıraç yerine eski kredi kartı flnda kullanabiliosun ama damga mecbur ve internet dısında satısı yok ama sanırım evlerinden satıs yapıyorlar oraya gidip alabilirsin internet sitesinden iletişime geçersen çok yardımcı oluyorlar googleye özgürce pazarlama yaz yeterli yerimseniben
kızlar bu oje rengini begendigim için ekleyeyim dedim
rengi çok hoş tatLımm benim de bu renk bi ojem var ve gerçekten tırnakda mükemmel duruyorr ..
you_know, tirnaklarin cok uzadi masallah, cok guzel oldu =)
ten rengi ojenin markasi numarasi nedir? cok duzgun duruyor