Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ten gibi cikmis gercekten...
ama leopar da olur ben en iyisi ikisini de alayim =)
esmer_melek renk çok güzelll ellerinde öyle tatLımmm :))
You_know bebeğimmm yine süpersiinn ellerine hastayımm seninn pamukk pamukk oyyy zemuszemus
esmer_melek renk çok güzelll ellerinde öyle tatLımmm :))
You_know bebeğimmm yine süpersiinn ellerine hastayımm seninn pamukk pamukk oyyy zemuszemus
diskler 10 lira istedigin kadar istedigini alabiliyorsun ama 1 sefere mahsus sıyıraç ve diskte almalısın gerçi sıyıraç yerine eski kredi kartı flnda kullanabiliosun ama damga mecbur ve internet dısında satısı yok ama sanırım evlerinden satıs yapıyorlar oraya gidip alabilirsin internet sitesinden iletişime geçersen çok yardımcı oluyorlar googleye özgürce pazarlama yaz yeterli yerimseniben
kızlar bu oje rengini begendigim için ekleyeyim dedim
you_know bu ojenin adi ne veq hangi numara?
Chocolatstar bu ellerin sana ait olmadığını düşünüyorum arkadaşım,yanlışsam düzelt lütfen..
Resimlerde ki logoda da görebileceğiniz gibi Emerald Spark'ın bloğuna girerseniz resimlerin ordan alıntı olduğunu görürsünüz.Bir hata yapmış olmamak için tekrar tekrar açıklamalarını okudum da arkadaşım resimlerin sana ait olduğunu ima edecek şekilde cevaplar vermişsin..Ha,eğer bu blog sana aitse sözlerimi geri alıyor,özür diliyorum..
İlgili link : Emerald Sparkled
o blok zaten chocolatstar ın...yani deniz in.....