Dün yaptığım frenchli tırnaklarım. Aslında ben tırnağın boyu daha kısa olunca french seviyorum ince bir çizgi halinde olucak beyaz kısmı ama dün değişiklik olsun diye yaptım yinede.
Bu arada yaklaşık 1 ay önce kesmiştim tırnaklarımı içlerinden biri kırıldığı için. Nerdeyse dibine kadar kısaltmıştım sağlıklı uzasınlar diye bu kadar çabuk hiç uzamamıştı ama arada menekşe yağı sürmüştüm acaba ondan mı ki:26: Birde bende bu boydan sonra uzama çok yavaşlıyor ama azimle uzatmaya devam edicem kırmadan
Eki Görüntüle 387429
küçük tırnağıma bugün elveda dedim
acaba hepsini kısaltsam mı ki:18:
Teşekkür ederim canımmükemmeller......
Dipten kırılmıştı bende biri minnacık olunca hepsini kestim o zaman dayanamayıp. sadece ucundan azıcık gittiğinde düzeltiyorum genelde törpüyle kesmiyorum. Kesince birde insan alışık olduğundan çok garipsiyor.Hepsini niye kısaltıyosun kırılanı düzelt o kadddarr!
Eki Görüntüle 401775 bu da bir diğer açıdan
canım uçlarını daha ince sürsen daha güzel olurdu gibime geldi:26:
Ama taban rengini çok beğendim
Eki Görüntüle 398438
Kızlar bu fotoğrafı yabancı bir sitede buldum portekizce olduğu için tam anlayamadım rengi ama vernik gibi bişi yazmışlar google o şekilde çevirdi. Acaba siz bu tonlarda hiç kullandınız mı ben çok beğendim de..
Birde keşke tırnaklarım bu boya gelse
Eki Görüntüle 398438
Kızlar bu fotoğrafı yabancı bir sitede buldum portekizce olduğu için tam anlayamadım rengi ama vernik gibi bişi yazmışlar google o şekilde çevirdi. Acaba siz bu tonlarda hiç kullandınız mı ben çok beğendim de..
Birde keşke tırnaklarım bu boya gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?