- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
benim tırnaklarım uzundur hatta daha uzun olduğu zamanlarda oldu ve yıllardır lens kullanıyorum. Tırnağın uzadıkça lensi tırnağınla almamaya parmak ucunla almaya alışıyorsun. Bu zamana kadar ben hiçbir lensimi de yırtmadım. lens kabına işaret parmağının ucunu batırdığında zaten pıt diye uca yerleşiyor avucunun içinde de tekrar onu döndürüp tam ters şekilde tekrar parmak ucuna alıp gözüne rahatlıkla yerleştirebilirsin. tırnağının uzun olması engel değil yani.
yok canm takabılıyorum aynen parmagıma yapısıyo zaten hemen kabından alırken temızlıyorum solusyonla da rahatlıkla ama cıkartırken sankı tırnagım degıyo gıbı oluyo ama bakıyorum ıyıce yok cızık mızık zaten bı ayım doluyo ve ben zaten gunde 3 4 saat lenslı druyorum evde gozlukumu takıyorum bugunde cıkartırken azcık zorlandım sankı ama bakalım zamanla alısıcam cunku daha yenı yenı ıstedıgım kıvama gelıyo tırnaklarım
Canım bende lens kullanıyorum ve tırnaklarım uzun.. Hiç bir problem yaşamıyorum. Ama ben 6 senedir lens kullanıyorum, zamanla alışıyosun bir kaç saniye içinde takıp çıkarıyorum ve pratik oldukça tırnağınla değilde parmağının etli kısmıyla yani ucuyla takıp çıkarıyorsun. Bende bu zamana kadar hiç bir lensimi yırtmadım yada çizmedim. Sende zamanla alışırsın bence.
ben daha bı ay olmadı cnm oluyo lens kulllnalı bunca yıl gozluke alısmısım zaten lens bı tuhaf geldı alıstım bı haftada takmaya reflekslerım cok kuvvetlıydı hemsıre bı ten benımkını cok sor takmıstı sennasıl kullncan lens dıyodu vala
nesekı alsıtım bıraz bıraz ama halen sol tarafa takmakta bazen solranıyorum gozumunıcınde katlanıyo bıraz bende gozlerımı kırpıstırarak duzeltıyorum
yanı demem o kı alısırım heralde yanı ınsallah