• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

benim tırnaklarım uzundur hatta daha uzun olduğu zamanlarda oldu ve yıllardır lens kullanıyorum. Tırnağın uzadıkça lensi tırnağınla almamaya parmak ucunla almaya alışıyorsun. Bu zamana kadar ben hiçbir lensimi de yırtmadım. lens kabına işaret parmağının ucunu batırdığında zaten pıt diye uca yerleşiyor avucunun içinde de tekrar onu döndürüp tam ters şekilde tekrar parmak ucuna alıp gözüne rahatlıkla yerleştirebilirsin. tırnağının uzun olması engel değil yani.

yok canm takabılıyorum aynen parmagıma yapısıyo zaten hemen kabından alırken temızlıyorum solusyonla da rahatlıkla ama cıkartırken sankı tırnagım degıyo gıbı oluyo ama bakıyorum ıyıce yok cızık mızık zaten bı ayım doluyo ve ben zaten gunde 3 4 saat lenslı druyorum evde gozlukumu takıyorum bugunde cıkartırken azcık zorlandım sankı ama bakalım zamanla alısıcam cunku daha yenı yenı ıstedıgım kıvama gelıyo tırnaklarım

Canım bende lens kullanıyorum ve tırnaklarım uzun.. Hiç bir problem yaşamıyorum. Ama ben 6 senedir lens kullanıyorum, zamanla alışıyosun bir kaç saniye içinde takıp çıkarıyorum ve pratik oldukça tırnağınla değilde parmağının etli kısmıyla yani ucuyla takıp çıkarıyorsun. Bende bu zamana kadar hiç bir lensimi yırtmadım yada çizmedim. Sende zamanla alışırsın bence.

ben daha bı ay olmadı cnm oluyo lens kulllnalı bunca yıl gozluke alısmısım zaten lens bı tuhaf geldı alıstım bı haftada takmaya reflekslerım cok kuvvetlıydı hemsıre bı ten benımkını cok sor takmıstı :52: sennasıl kullncan lens dıyodu vala :52::52:
nesekı alsıtım bıraz bıraz ama halen sol tarafa takmakta bazen solranıyorum gozumunıcınde katlanıyo bıraz bende gozlerımı kırpıstırarak duzeltıyorum
yanı demem o kı alısırım heralde yanı ınsallah :21::21:

Merve bir süre uzun tırnak kullanınca alışıyorsun ve uzun tırnak parmağının bir parçası oluyor, yani ona göre hareket ediyorsun bir iş yaparken, gözünü kaşırken falan. Mesela LadyEvil numaralı lens kullanıyor, tırnaklarını da görüyorsun zaten. O gayet rahat kullanıyor.
Benim tırnaklarımı da görmüşsündür belki, bir ara baya uzundu. Benim gözlerim çok kaşınır, o tırnaklarla gözün iç kısmındaki çizgisini kaşıyordum ben, kalem çektiğimiz yer var ya orası. Biliyorum doğru değil ama napayım çok tatlı kaşınıyor. :1:
Şu an tırnaklarım çok kısa, kırıldığı için dayanamadım kestim ve resmen eksik hissediyorum kendimi. Gözümü bastırarak kaşıyorum, of çok kötü. :9: Bir yerimi kaşırken falan rahatsız oluyorum, sanki etimle kaşıyormuşum gibi. Sanki çok dipten kesmişim gibi bir his var, halbuki ince de olsa beyaz kısmı var. Çok uzun süre çok uzun tırnak kullandığım için baya alıştım uzun tırnağa. Keşke bu kadar yavaş uzamasalar... :31:

Merve bir süre uzun tırnak kullanınca alışıyorsun ve uzun tırnak parmağının bir parçası oluyor, yani ona göre hareket ediyorsun bir iş yaparken, gözünü kaşırken falan. Mesela LadyEvil numaralı lens kullanıyor, tırnaklarını da görüyorsun zaten. O gayet rahat kullanıyor.
Benim tırnaklarımı da görmüşsündür belki, bir ara baya uzundu. Benim gözlerim çok kaşınır, o tırnaklarla gözün iç kısmındaki çizgisini kaşıyordum ben, kalem çektiğimiz yer var ya orası. Biliyorum doğru değil ama napayım çok tatlı kaşınıyor. :1:
Şu an tırnaklarım çok kısa, kırıldığı için dayanamadım kestim ve resmen eksik hissediyorum kendimi. Gözümü bastırarak kaşıyorum, of çok kötü. :9: Bir yerimi kaşırken falan rahatsız oluyorum, sanki etimle kaşıyormuşum gibi. Sanki çok dipten kesmişim gibi bir his var, halbuki ince de olsa beyaz kısmı var. Çok uzun süre çok uzun tırnak kullandığım için baya alıştım uzun tırnağa. Keşke bu kadar yavaş uzamasalar... :31:

bende uzun tırnaklara alısmaya calısıyorum hos benımklere de uzun demeye bı n sahıt ama ben eskıden lıse yıllarımda hep yerdım delı gıbı ergenlık ıste :52:
neyse sonra unıye hazırlanırken bıraktım
ama tıranklarım cok bakımsızdı ve ben nnoramlde oje surmeyı sevmezdım
bu foruma uye oldum anaaaaaaaammmmmmmmdedım tıranklara bak canım cektı aldım da aldım hıc sewvmeyen ben 12 13 tane ojem oldu yaw :52: sonra yıne alıyım dedım bu sefer tırnaklarım acayıp soyuldugunu fark ettım oje kullndıktan sonra ara verdım almaya glıserın ogrendım evde varken sduruyum dedım bır aydır oje falan surmedım glıserın kullndım Allah a sukur tırnaklarım saglıklı olmaya sertlesmeye basladı
tırnaklarınız gordum cnm gormez olaydım :52::52: sımdı de lensım engel oluyo gıbı ama lasıcam vala hemen kesmıcem deıdgınız gıbı ladyEvıl arkadasınkı asırı uzun cok begenıyorum ama o kadar bıle ıstemıyorum ya onun yarısı kadar olsa yeter
bırde ıs mıs yaparklen cok zorlanırım ben rahat edemen zaten cnm alısmısım bole ama dedıgım gıbı yarısı olsa yeter o boyuta alısabılcegımı dusunuyorum
lense de zatenyenı basladım bır ay oldu olucak
daha bı uzatıyım da resım eklıcem zaten hemen hemde :52::52:

cnm bu arada goz kalemını goz ıcıne surunce gercekten kasıntı oluyo dedıgın gıbı ben artık bı senedır falan sadece usutune suruyorum kasınmıyo ıstersen sende ole yap cunkukasırken falan bulasıyodu benım unutuyodum goz pınarlarında bırıkıyo bırde alta surunce aslında bıze guzel gelıyo ama kotu bı goruntu oluyo sureklı de takıp etmek zorunde kalıyoruz ole olunca usutnue azcık laın surersen bırde ucuna dogu kuyruk gıbı cızersen oyle daha kullnıslıoluyo

Bir daha asla GoldenRose'un koyu renk hiçbir ojesini kullanmayacağım
Sürmesi ayrı dert kuruması ayrı dert
Çok sıvı

$090520122336ff.jpg

mervemervemerve,uzun tırnak lens takıp çıkarmada sıkıntı olmuyor
zaten lensi baş ve işaret parmaklarının üst tarafıyla takıyorsun tırnakla temas etmiyor
Elini yüzüne paralel tutup lensi parmaklarının üst boğumuyla takarsan sorun olmaz

Kızlar pastel kokulu portakal rengi oje çıkartmış hiç göreniniz kullananınız var mı çok merak ettim ben kokusunu ilk fırsatta bulup alıcam:31:

Back