• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Dün yaptığım frenchli tırnaklarım. Aslında ben tırnağın boyu daha kısa olunca french seviyorum ince bir çizgi halinde olucak beyaz kısmı ama dün değişiklik olsun diye yaptım yinede.
Bu arada yaklaşık 1 ay önce kesmiştim tırnaklarımı içlerinden biri kırıldığı için. Nerdeyse dibine kadar kısaltmıştım sağlıklı uzasınlar diye bu kadar çabuk hiç uzamamıştı ama arada menekşe yağı sürmüştüm acaba ondan mı ki:26: Birde bende bu boydan sonra uzama çok yavaşlıyor ama azimle uzatmaya devam edicem kırmadan:51:
Eki Görüntüle 387429

mükemmeller......:32::32::32::32::32::32:

mükemmeller......:32::32::32::32::32::32:
Teşekkür ederim canım:54::54:

Hepsini niye kısaltıyosun kırılanı düzelt o kadddarr!:52:
Dipten kırılmıştı bende biri minnacık olunca hepsini kestim o zaman dayanamayıp. sadece ucundan azıcık gittiğinde düzeltiyorum genelde törpüyle kesmiyorum. Kesince birde insan alışık olduğundan çok garipsiyor.

$100_1032.jpg

$100_1033.jpg

Bunlar da benden :)

$LMlumiere_3.jpg
Kızlar bu fotoğrafı yabancı bir sitede buldum portekizce olduğu için tam anlayamadım rengi ama vernik gibi bişi yazmışlar google o şekilde çevirdi. Acaba siz bu tonlarda hiç kullandınız mı ben çok beğendim de..
Birde keşke tırnaklarım bu boya gelse:31:

Eki Görüntüle 398438
Kızlar bu fotoğrafı yabancı bir sitede buldum portekizce olduğu için tam anlayamadım rengi ama vernik gibi bişi yazmışlar google o şekilde çevirdi. Acaba siz bu tonlarda hiç kullandınız mı ben çok beğendim de..

Tırnakları bu kadar uzatmanın anlamı nedir Koala mıyız elin her yere takılır rahat hareket edemezsin..:52:Tamam koala ağaca tırmanıyor biz ne yapıcaz bu kadar tırnağı inanın hiç estetik değil!:15:Tonu çok hoş ojenin..

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 398438

Birebir aynı değil ama buna yakın
Renk gerçekten çok güzelmiş

$130220121687.jpg

keske benim tirnaklarimda siinkiler gibi olabilse... kucucuklerr olmasa daha iyi ... Dugunum var bu yaz ve takma tirnak takmayi dsunuorum. Rahat midir? kullanan varmi?

Back