• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Birkaç hafta önce yaptığım siyah frenchim

$GoldenRose 71-Fr.f.jpg

o hatayı yapma pixim,sadece törpüyle çok hafif kısalt.

sizde de şöyle bişey oluyor mu kızlar ; diyelim ki yüzük parmağımın tırnağı kırıldı,diğer yüzük parmağımın tırnağı da kısa süre içinde kırılıyor. hangi parmağımın tırnağı kırılırsa diğer elimdeki aynı tırnak da fazla dayanmıyor. ilgimi çekti bu durum.sizde de oluyor mu bu ?:32:

Son düzenleme:
o hatayı yapma pixim,sadece törpüyle çok hafif kısalt.

sizde de şöyle bişey oluyor mu kızlar ; diyelim ki yüzük parmağımın tırnağı kırıldı,diğer yüzük parmağımın tırnağı da kısa süre içinde kırılıyor. hangi parmağımın tırnağı kırılırsa diğer elimdeki aynı tırnak da fazla dayanmıyor. ilgimi çekti bu durum.sizde de oluyor mu bu ?:32:

aynısını daha dün yaşadım...baş parmağımın tırnağı o kadar dipten kırıldı kii:25::25:
yaa o bana lazımmdıııııııı:43: biri kısa bir uzun şimdi öfff....

peki siz ne yapıyorsunuz hanımlar? bir tanesi kırılınca diğerlerinide idam ediyim mi
diyorsunu:37:

Hiç de mat olmayan Flormar Supermatte serisinden bir oje

$120320122056.jpg

Bu arada;

changing,tekrar teşekkürler :71:
pixim,tırnakların uzunsa çok farklılık olmaması açısından biraz kısaltabilirsin
changing,bunun açıklaması şöyle olabilir;yan parmakta tırnak uzun olmadığı için diğer tırnak daha kolay çarpabiliyor bir yerlere ondan yanlar da kırılabilir
KalSedon,dediğim gibi uzun tırnak kullanıyorsanız gözler direkt tırnaklara yöneldiğinden kırık tırnak hemen göze çarpacağı için kısaltmak daha iyi olur,ama kırık tırnakla aynı boya da getirmeyin ben şahsen öyle yapıyorum

2. resımdekı sımlı beyaz oje cok hosuma gıttı
pastel yada flormarda varmı bu renk oje bılıyomusunuz
bu arada tam ıstedgım sevdgıım tırnak boyutu bu vala cok yakısmıs :34:

Çok teşekkür ederim, ben uzun zamandır kısa tırnak kullanmaya alıştım uzatamıyorum artık.
Bahsettiğin oje ise holografik oje catherine arleyde, golden rose da var bu renkte

Çok teşekkür ederim, ben uzun zamandır kısa tırnak kullanmaya alıştım uzatamıyorum artık.
Bahsettiğin oje ise holografik oje catherine arleyde, golden rose da var bu renkte

hologrofık ojenın dıgerlerınden bı farkı mı var pekı bana sımlı geldı de yoksa ole mı gozukuyo
bu arada benım kendı ellerım de kucuk oldgu ıcın sanırım bılemıyorum benım tırnak boyutum kısadırben uzatsam ancak zısınkı kadar uzar :) bence hıc uzatmayın bu boy cok ıdeal oldugunu dusunuyorum ben

hologrofık ojenın dıgerlerınden bı farkı mı var pekı bana sımlı geldı de yoksa ole mı gozukuyo
bu arada benım kendı ellerım de kucuk oldgu ıcın sanırım bılemıyorum benım tırnak boyutum kısadırben uzatsam ancak zısınkı kadar uzar :) bence hıc uzatmayın bu boy cok ıdeal oldugunu dusunuyorum ben

holografik ojelerin özelliği güneş ışığında gökkuşağı renklerinde yansırlar, tırnakta gökkuşağı görüntüsü olur. Googledan kısa bir arama yaparsanız farkı görürsünüz

Dün yaptığım frenchli tırnaklarım. Aslında ben tırnağın boyu daha kısa olunca french seviyorum ince bir çizgi halinde olucak beyaz kısmı ama dün değişiklik olsun diye yaptım yinede.
Bu arada yaklaşık 1 ay önce kesmiştim tırnaklarımı içlerinden biri kırıldığı için. Nerdeyse dibine kadar kısaltmıştım sağlıklı uzasınlar diye bu kadar çabuk hiç uzamamıştı ama arada menekşe yağı sürmüştüm acaba ondan mı ki:26: Birde bende bu boydan sonra uzama çok yavaşlıyor ama azimle uzatmaya devam edicem kırmadan:51:
$Photo1409.jpg

Back