• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

$030320121893hhh.jpg

.............................

Son düzenleme:
Ladyevil ve Özlem ikinizin de hem tırnakları hem ojeleri muhteşemmmm. tırnağı bu uzun ve güçlü hale getirmenin özel bi sırrı var mı acabaa? :31:

kızlar bende tırnak bakımıma çok önem veriyorum hepinizin tırnaklarını çok beğendim hernekadar çoğu jel tırnak olsada. bende eklerim bir ara resimlerimi

kızlar bende tırnak bakımıma çok önem veriyorum hepinizin tırnaklarını çok beğendim hernekadar çoğu jel tırnak olsada. bende eklerim bir ara resimlerimi

Jel tırnak nedir?
Protez ya da takma tırnak olanlar belirtiyor zaten
Belirtmeyenlerin de tırnakları orjinal
Benim de olduğu gibi

Ladyevil ve Özlem ikinizin de hem tırnakları hem ojeleri muhteşemmmm. tırnağı bu uzun ve güçlü hale getirmenin özel bi sırrı var mı acabaa? :31:

changing,
Daha önce de paylaşmıştım sanırım bu konuyla ilgili bir konu açmalıyım :)
Gliserin kullanabilirsiniz ben sadece gliserin kullanmadım fakat gliserinli el kremleri kullandım
Neutrogena el ve tırnak kremi kullandım tavsiye ederim
Suyla çok temas edilen işlerde eldiven kullanmanızı öneririm su tırnağı uzatıyor fakat güçsüzleştiriyor da
Şuan tırnaklarım sağlıklı fakat arada bazıları kırılıp soyulduğunda menekşe yağı kullanıyorum sertleştiriyor
Oje sürmediğiniz zamanlarda tırnağı korumak için sadece parlatıcı kullanabilirsiniz tırnağın üzerinde bir katman olması kırılmasını engelliyor
Aklıma şimdilik bunlar geldi,aklıma geldikçe paylaşırım yine

Son düzenleme:
LadyEvil tırnak için önerdiklerini uygulamaya başladım, menekşe yağı gerçekten mucize ama soyulan bir tırnağım vardı ve ondan dolayı hep kırılıp kısa kalıyordu hiç kırılcak gibi değil şuan:) Teşekkür ederimm:54:

LadyEvil tırnak için önerdiklerini uygulamaya başladım, menekşe yağı gerçekten mucize ama soyulan bir tırnağım vardı ve ondan dolayı hep kırılıp kısa kalıyordu hiç kırılcak gibi değil şuan:) Teşekkür ederimm:54:

Rica ederim pixim,
Ben de menekşe yağına dönüş yaptım bugün bir tırnağım kırıldı :)

Arkadaşlar tırnaklarım birkaç zamandır üstten katman katman olup kırılıyor.Hiç böyle olmazdı,oje süremiyorum ne zamandır.Bekledim geçmesini ama daha kötü oldular.Aynı durumu yaşayanlar bana ne önerebilir acaba:26::26:

Back