- 30 Haziran 2011
- 487
- 3
- 68
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben o pisinin patilerini ısırırım ama ne tatlı uyuyor:103:
bu arada ben sana bu ojenin numarasını sormuştum sanırım ama o ara bulamadım sonra unuttum almayı iyi getirdin canım aklıma
Biraz önce aceleyle yaptığım french
French için ilk defa bu rengi kullandım fena olmadı
Eki Görüntüle 402983
ne güzel tırnakların varya maşallah
benım hıc boyle tırnaklarım olamaz yuvarlaklar hepsı
lens kullnan arkadaslar ??
tırnaklarınız uzunken nasıl takıp cıkartabılıyosunuz cok merak edıyorum ya
ben yenı aldım lensımı sayılır az cok alıstım bır ay olucak gıbı bu arada da glıserın tırnaklarımı guclestırmeye calısıyoordum ve tırnaklarım artık saglıklı olmaya basladı Allah a ıma sukurler olsun
ama ıste bu sefer de dıyorum kı ben asıl takıcam bu lenslerımı sımdı normal uzunlukta bırazcık yavas yavas uzuyo artık dedıgım gıbı takarken degılde cıkartırken tırnagım degıyo bazen lensıme ve cızdımı acaba dıye kuskulanıyorum batam hıssım yok bu arada am rahatsız oluyorum ve ugrasıoyurmnarınce cıkartmak ıcın sol bılhassa daha cok ugrastırıyo
kesmek de ıstemıyorum ya yenı yenı uzuyolar ılk defa bole goruyorum tırnaklarımı kısacası
cnm benım sol elınde olan baş parmak ve işaret parmak tırnaklarını kesmen yeterli..iki tırnak feda edıcen yanı
o zaman da goruntu cok kotu durmaz mı cnm ya
cok cok uzun degıl burdakı resımdekıler gıbı ama ne bılıyım kotu gozulur de artık saglık bu lensımı cızmesın de hepsını bıle keserım mecbur
yarın bır daha takıyım cıkartıyım lensımı baktımzorlanıyorum bas ve ısaretı bıraz kesıcem deıdıgnız gıbı
Eki Görüntüle 410489 ...............
bende de şu an pembe var ama bu kadar canlı değil
ben yenı aldım lensımı sayılır az cok alıstım bır ay olucak gıbı bu arada da glıserın tırnaklarımı guclestırmeye calısıyoordum ve tırnaklarım artık saglıklı olmaya basladı Allah a ıma sukurler olsun
ama ıste bu sefer de dıyorum kı ben asıl takıcam bu lenslerımı sımdı normal uzunlukta bırazcık yavas yavas uzuyo artık dedıgım gıbı takarken degılde cıkartırken tırnagım degıyo bazen lensıme ve cızdımı acaba dıye kuskulanıyorum batam hıssım yok bu arada am rahatsız oluyorum ve ugrasıoyurmnarınce cıkartmak ıcın sol bılhassa daha cok ugrastırıyo
kesmek de ıstemıyorum ya yenı yenı uzuyolar ılk defa bole goruyorum tırnaklarımı kısacası