fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Benim turnaklarım da çok yumuşak ve soyulur sürekli. Kuaförüm limonu önermişti ama menekşe yağını bilmiyordum ben de deneyeceğim, teşekkürler :)

Benim turnaklarım da çok yumuşak ve soyulur sürekli. Kuaförüm limonu önermişti ama menekşe yağını bilmiyordum ben de deneyeceğim, teşekkürler :)

Ya ben ne yaptıysam geçiremiodum soyulma olayını. Bepanthen biraz fayda etmişti ama tamanlamıyla geçirmiyordu. Zeytinyağı limonu sürekli yapıyordum ama doğru dürüst hiç faydasını görmedim. Menekşe yağını mutlaka kullan içinede limon karıştır. %100 faydasını görüceksin. Ben bunu güzelce masaj yaparak tırnaklarıma sürüyorum. Daha sonrada dax sulphur sürüyorum. Dax sulphuruda a m o n ra tavsiye etmişti. Hiç bir tırnagımda şuan soyulma sorunu yok. Ayrıcada okadar sertleştiki tırnaklarım. Önceden tırnak sertleştiricisi kullanmazsam mümkünü yok uzamıyordu tırnaklarım. Şimdi sertleştirici falan kullanmıyorum.

yarın hemen koşuyorm aktara ve kapıyorum menekşe yağını,inşallah bende de işe yarar,geri dax sulphur'ım yok ama

bu arada dax ne işe yarıyor tam olarak,lush lemony gibi mi işlev olarak???

kızlar bunlar da benden. ben çok renkli kullanamıyorum ama bazen çamur rengi kullanıyorum renkli olarak onuda çeker koyorım başka bir gün ama resimleri çok küçülttüm parmagimdaki çiçek tam gözükmemiş

Son düzenleme:
dün gittiğim kozmetikçide rastladığım,satıcının Tayland'dan gerittiğini iddia ettiği ojeyi hemen denedim. satıcı adam çok sattıklarını ve pişman olmayacağımı garanti etti.ben de 3 taecik alıverdim.
tek katta opak oluyor.tırnağımda da tek kat var zaten.
ben beğendim.

yarın hemen koşuyorm aktara ve kapıyorum menekşe yağını,inşallah bende de işe yarar,geri dax sulphur'ım yok ama

bu arada dax ne işe yarıyor tam olarak,lush lemony gibi mi işlev olarak???

Canım bende a m o n r a nın tavsiyesiyle aldım dax sulphuru. Zaten pahalı birşey değil. Ben 56 gramın 8.5 tl ye aldım. Büyük boyu var birde. Oda 213 gr 16 tl.
Üzerinde
Tırnakların daha hızlı uzamasını sağlar.
Vitamin takviyesi ile tırnakları kütikilleri besler, renk dengesini sağlar.
Cildi yumuşatır, nem dengesini sağlar.
El ve Ayak kremi olarak istenmiyen kokuları giderir.
Saç derisini besler, saçın sağlıklı uzamasını sağlar.
Ferahlatıcı mentol özelliği.
yazıyor.

Ben uzama konusunda çok faydasını gördüm. Üzerinde yazıldığı gibide cildi çok güzel yumuşatıyor. Ben tırnaklarıma sürdükten sonra ellerimede güzelce sürüp yediriyorum. Yapı olarak yağlı bir krem iyice emmesini beklemek gerekiyor. Saç derisi içinde kullanılıyormuş ama ben yapısı çok yağlı olduğu için saç derime sürmedim. Kokusuda kötü değil mentol mentol kokuyor. Ojeden kaynaklanan hafif sararmalarıda geçiriyor sanki. Mesela birkaç gün önce tırnaklarımda hafif sararma olduğunu farkettim ve birkaç gündür oje sürmüyorum. Dax sulphuru gün içinde aklıma geldikçe sürekli sürdüm. Şuan sararmalar yok olmuş durumda. Belki tırnak hava aldı etti öle düzelmişte olabilir Ama uzaması için mutlaka kullanılması gereken bir ürün. Kısacası her eve lazım

Ben bu kremi 15 Temmuzdan beri kullanıyorum. Tırnaklarımı dipten kesmiştim ve ogünden beri bukadar uzadı. Benim tırnaklarım normalde çok çok yavaş uzarlar ve 1 ayda normal şartlarda bu boya gelmesi imkansız. Fotoğrafı az önce farkı anlatabilmek için çektim.

Son düzenleme:
.EcLiPSe. çok güzel olmuş renkler de çok uyumlu :)

Benim siparişlerim dün kargoya verildi bugün gelecekti fakat kargo şirketi adresi bulamamış çok sinir oldum
Yarın gelirse ben de baskılarımı paylaşırım

teşekkür ederiimm
cnm bana 3 kez geldi kargo degişim için de yolladım 3ündede evi bulamadı aradı..sen numaranı vermemiş miydin ..

Ne kadar güzel elleriniz var hepinizin,hayran kaldım
benim ellerim ve tırnaklarım çok küçüüük 10 yaşında bir çocuk eli gbi
o nedenle beğenmiyorum ellerimi
ojeleri çok sevsem de
maalesef buraya ekleyemeyeceğim galiba hiçbir zaman

kesinlikle böyle düşünmememlisin. ellerinle barışık olunca çok mutlu olursun.
mesela resimlerde nasıl bilmiyorum ama benim ellerim de çocuk eli gibi.
tırnaklarım de 2 milim falan ancak uzuyor,çıtır çıtır kırılır ama asla ojelere küsmedim=)
ben senin ellerinin de öyle çirkin falan olduğuna inanmıyorum hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…