ojenin mat halini nasıl elde ettiniz acaba?çok değişik duruyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ojenin mat halini nasıl elde ettiniz acaba?çok değişik duruyor
aswang
golden rose 94 n. ojene bayılldımmmm
gabrini 396 ile tirnaklarıma renk renk sürsem iyi olurmu ki. arayada güzel bir turkuaz oje :)
Gabrini matte 396 + parlatıcı
Eki Görüntüle 234976
Tırnaklarımın eski halini görüyorum sanki
En kısa sürede benim de uzamalı artık eskisi gibi olmalı
kk da kızlar "fotolarınızı koyun eller konuşsun " başlığına gelmiş bakıyorlar karşılarında uzun tırnaklı kızlar birbirlerine tırnaklarını gösteriyorlar birbirleriyle şakalaşıyorlar kısa tırnaklı kız aklından geçiriyor benimde bir uzun tırnağım olsa bende sürüp sürüştürsem göstersem diyor. anne bize niye almüüürsün diyor bizde niye yok diyor :84:
Canım en kısa sürede al o rengi. Benim tırnaklarım fazla uzun olmadığı için okadar güzel durmadı. Seninkilerde çok şahane duracağından eminim. Renk renkten kastın bir parmağına 94 bir parmağına 396 sanırım. Gabrini 396 tek başına çok güzel gözüküyor. Benim anladığım şekilde soruyorsan ben o şekilde pek hoşlanmıyorum. İkisi ayrı ayrı güzel. Ama eğer başka türlü birşeyi kastettiysen nasıl birşey olduğunu gösterirsen fikrimi söylerim.
Bak şimdi yazarken birdaha okudum yok yok sen kesin başka bişey söylüyorsun
Tırnaklarımın eski halini görüyorum sanki
En kısa sürede benim de uzamalı artık eskisi gibi olmalı
yok cnm dogru anlamıssın :) renk renkten kastım her bi parmaga baska renk oje sürmekti.. tırnak süsleme olayına mı girsem n'apsam bak bu bir baslangıç olabilirdi sen sevmiyormussun gerçi bende sevmiyorum farklılık istedi canım konad mı bassam ay bilmiyorum
Benim tırnaklarım seninkisi kadar veya ladyninki kadar hiç uzamadığı için kendime yakıştıramıyorum öyle şeyleri. Sen yap bakalım sende görünce severim belki canım gabrini 396 ile değilde turkuaz gibi bir renkle güzel olabilir. golden rose 94 tam olarak ne renk anlıyamadım. Pembeye kaçıo turuncuyada kaçıo gibi. Ay mercanmıki acaba. En kısa zamanda golden rose 94ün senin tırnaklarındaki duruşunu görmek istiyorum
yani mercan bu yüzde yüz.ama ben senin flormar supershine sarı ojenede hasta oldum cart renklerden hiç vazgeçemicem ben galiba