çok teşekkürler canım çok emek vermişsin :)oh be sonunda oldu umarım beğenirsiniz kızlar ... ve yardımcı olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkürler canım çok emek vermişsin :)oh be sonunda oldu umarım beğenirsiniz kızlar ... ve yardımcı olabilirim
Silvart çok uğraşmışsın,emeğine sağlık hepsi çok güzeller
şu matlaştırıcıyla çatlayan ojeye bi türlü rastlayamadım
insanlar değişik şeylere pek alışkın olmadığından yadırgıyorlar ama bence de çatlayan oje harika bişey
çok teşekkürler canım çok emek vermişsin :)
şu sıralar seyahatlerimde avrupalı kızların tırnaklarına acayip özeniyorum....tablo gibi hepsi..kelebek yapıştırıyorlar...sawarowski taşlar falan....süperler
alan, bilen duyan varsa cvp lütfennn
Aaayyyy elleree baaakkkk... Bembeyaz pamuk gibiii... :109::109:Çooook beğendim ten rengini.
Deh$et ojenin rengitek kat mı orcidea?
ya kızlar ben bişey sorucam
şimdi yakında okul başlıyo malum.ben de ojelerimi kullanamayacağım haftasonları dışında.
ojelerimi nerde muhafaza etsem bozulmalarını geciktirmiş olurum bilginiz var mı acaba??
Ojenin bozulmaması için
Ojeler sıcak ortamlarda muhafaza edildiğinde çabuk bozulur ve kıvamını kaybeder. Ojenizin daha uzun süre dayanmasını istiyorsanız soğuk ortamlarda saklamalısınız. Örneğin buzdolabının bir rafını ojeleriniz için ayırabilirsiniz.
ya kızlar ben bişey sorucam
şimdi yakında okul başlıyo malum.ben de ojelerimi kullanamayacağım haftasonları dışında.
ojelerimi nerde muhafaza etsem bozulmalarını geciktirmiş olurum bilginiz var mı acaba??