Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bunun marka ve numarası nedir? Çok güzel bir yeşil bayıldım
Bir arkadaşımız birkaç mesaj önce menekşe yağından bahsetmişti. O mesajı okuduktan sonra gittim bende aldım. Başka bir şişeye aktardım içinede biraz limon suyu sıktım. Sürdükten sonra bile tırnaklar inanılmaz sertleşiyor. Tırnak soyulma olayı bende çok sık oluyor ve bu yağ bana çok iyi geldi şuan hiç soyulan tırnağım yok. Menekşe yağı ve bu etkisi karşısında hala şaşkınım.
Eki Görüntüle 239786
Benim turnaklarım da çok yumuşak ve soyulur sürekli. Kuaförüm limonu önermişti ama menekşe yağını bilmiyordum ben de deneyeceğim, teşekkürler :)
Ya ben ne yaptıysam geçiremiodum soyulma olayını. Bepanthen biraz fayda etmişti ama tamanlamıyla geçirmiyordu. Zeytinyağı limonu sürekli yapıyordum ama doğru dürüst hiç faydasını görmedim. Menekşe yağını mutlaka kullan içinede limon karıştır. %100 faydasını görüceksin. Ben bunu güzelce masaj yaparak tırnaklarıma sürüyorum. Daha sonrada dax sulphur sürüyorum. Dax sulphuruda a m o n ra tavsiye etmişti. Hiç bir tırnagımda şuan soyulma sorunu yok. Ayrıcada okadar sertleştiki tırnaklarım. Önceden tırnak sertleştiricisi kullanmazsam mümkünü yok uzamıyordu tırnaklarım. Şimdi sertleştirici falan kullanmıyorum.
yarın hemen koşuyorm aktara ve kapıyorum menekşe yağını,inşallah bende de işe yarar,geri dax sulphur'ım yok ama
bu arada dax ne işe yarıyor tam olarak,lush lemony gibi mi işlev olarak???
Eki Görüntüle 239666
kızlar kusura bakmayın tırnaklarım bozulduktan sonra çekebildim resmi biraz soyukluklar var ama yine de görünüyo diye umuyorum :44:
.EcLiPSe. çok güzel olmuş renkler de çok uyumlu :)
Benim siparişlerim dün kargoya verildi bugün gelecekti fakat kargo şirketi adresi bulamamış çok sinir oldum
Yarın gelirse ben de baskılarımı paylaşırım
teşekkür ederiimm
cnm bana 3 kez geldi kargo degişim için de yolladım 3ündede evi bulamadı aradı..sen numaranı vermemiş miydin ..
Ne kadar güzel elleriniz var hepinizin,hayran kaldım
benim ellerim ve tırnaklarım çok küçüüük 10 yaşında bir çocuk eli gbi
o nedenle beğenmiyorum ellerimi
ojeleri çok sevsem de
maalesef buraya ekleyemeyeceğim galiba hiçbir zaman