• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

$06082011753.jpg

.....................................

kk da kızlar "fotolarınızı koyun(: eller konuşsun(: " başlığına gelmiş bakıyorlar karşılarında uzun tırnaklı kızlar birbirlerine tırnaklarını gösteriyorlar birbirleriyle şakalaşıyorlar kısa tırnaklı kız aklından geçiriyor benimde bir uzun tırnağım olsa bende sürüp sürüştürsem göstersem diyor. anne bize niye almüüürsün diyor bizde niye yok diyor :52::52::52::52::84: :9::9:

duygularıma tercüman oldun :60::60::60::60:
gerçekten benim niye yooooooooooook :84::84:

Tırnaklarımın kusuruna bakmayın çok uzundu ama kırılınca kesmek zorunda kaldım uzatma çalışmalarım hızla devam ediyorr:8: Etleri de es geçin bence kötü sürmüşüm zaten ama renge bayıldımmm :1:

Tırnaklarımın kusuruna bakmayın çok uzundu ama kırılınca kesmek zorunda kaldım uzatma çalışmalarım hızla devam ediyorr:8: Etleri de es geçin bence kötü sürmüşüm zaten ama renge bayıldımmm :1:

Bu renk çok güzelmiş yahu bayıldım :52: Marka ve numara yazabilirmisin rica etsem :16:

canım ben onu beyazın içine bi kaç damla yeşil ve bi kaç damla mavi karıştırarak yaptım ama bildigim kadarıyla flormar 423 buna çok benziyo nerdeyse aynıı :16:

Uyarı: fotolar akşam üzeri cam önünde çekildi karanlık çıkmış olabilir ojeler gelişigüzel sürülmüştür göstertmek amacıyla...Beğenilen Üçlü...

2755.jpg

Pastel 98 nar çiçeği

2751.jpg

Bu yavrı Pastel 46 ilginç bi kırmızı tam yaz rengi..

2767.jpg

Bu yavrı da Filormar supermatte serisinden M108 ablamız..

Uyarı: fotolar akşam üzeri cam önünde çekildi karanlık çıkmış olabilir ojeler gelişigüzel sürülmüştür göstertmek amacıyla...Beğenilen Üçlü...

2755.jpg

Pastel 98 nar çiçeği

2751.jpg

Bu yavrı Pastel 46 ilginç bi kırmızı tam yaz rengi..

2767.jpg

Bu yavrı da Filormar supermatte serisinden M108 ablamız..

ojelerinin rengi çok güzelmiş :16:
kızlar bende size göstermek için ojeli resimlerimi çektim ama daha pc ye atmadım :77:
yakında burada olacağım :65:

arkadaşlar fotolar birebir aynı olmuyor gün ışığında gerçeğe en yakın tonları yakalayabilirsiniz...Minnacık daha koyu gerçek tonları.Cecile ojelerin tonları çok hoş ama yapısı iyi değil.Çabuk çıkıyor ve tırnak hatalarını çok belli ediyor..Belirrtiiim...Beğendiğinize sevindim..

canım ben onu beyazın içine bi kaç damla yeşil ve bi kaç damla mavi karıştırarak yaptım ama bildigim kadarıyla flormar 423 buna çok benziyo nerdeyse aynıı :16:

canım bidaha baktım da flormar 424 daha çok benziyo :)

Ya çok güzel bir renk tutturmuşsun bayıldım bayıldım :52: Flormar 424 ü not ettim oje alışverişimde kendisini sevgiyle şefkatli kollarıma alacağım:9:

Bende bu gün Pastel 46'yı sürdüm çok güzel bir kırmızı hafif tabalık var... Bir de flormar supermatte serisinden bir renk aldım onu da dener denemez paylaşırım sizle...
$Pastel 46.jpg

$DSCN0578111111.jpg
kızlar kusura bakmayın tırnaklarım bozulduktan sonra çekebildim resmi biraz soyukluklar var ama yine de görünüyo diye umuyorum :44:

Bir arkadaşımız birkaç mesaj önce menekşe yağından bahsetmişti. O mesajı okuduktan sonra gittim bende aldım. Başka bir şişeye aktardım içinede biraz limon suyu sıktım. Sürdükten sonra bile tırnaklar inanılmaz sertleşiyor. Tırnak soyulma olayı bende çok sık oluyor ve bu yağ bana çok iyi geldi şuan hiç soyulan tırnağım yok. Menekşe yağı ve bu etkisi karşısında hala şaşkınım.:52:

$golden-rose-fantastic-color-numara-158.jpg

Back