• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

floormar 429

$Fotoğraf0497.jpg

kesinlikle böyle düşünmememlisin. ellerinle barışık olunca çok mutlu olursun.
mesela resimlerde nasıl bilmiyorum ama benim ellerim de çocuk eli gibi.
tırnaklarım de 2 milim falan ancak uzuyor,çıtır çıtır kırılır ama asla ojelere küsmedim=)
ben senin ellerinin de öyle çirkin falan olduğuna inanmıyorum hem:21:

ah çok teşekkür ederim cesaretlendim şimdi :1:
az önce oje sürdüm eklesem mi buraya acaba:17:

eveeeet işte benim ellerim:1: gözüme güzel göründüler birden:1:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

hiç de öyle abarttığın gibi değil.
tırnak boylarımız yakın seninle,hatta genişlik olarak senin tırnakların daha geniş galiba.
bak korkacak bir şey yokmuş.
belki çok kadınsı,sexy değil ellerimiz ama her zaman genç kalacak:1::1::1::1::1::1:

hiç de öyle abarttığın gibi değil.
tırnak boylarımız yakın seninle,hatta genişlik olarak senin tırnakların daha geniş galiba.
bak korkacak bir şey yokmuş.
belki çok kadınsı,sexy değil ellerimiz ama her zaman genç kalacak:1::1::1::1::1::1:

ben de beğendim senin ellerini,evet benziyolar:1:
kendime güvenim geldi valla
artık eklerim buraya ojelerimi değiştirdikçe:34:

merhaba
çok güzel elleriniz oje de çok yakışmış:71:

Çok teşekkürederimm canm tam bi oje manyağıyım :) blog açmayı düşündüm ama uğraşamam diye açmadım. Sonunda forumda gezinirken buldum burayı ve tamam işte bu dedim :) hemen hemen her gün ojelerimi yeniliyorum :) inş. burda paylaşıcam çok teşekkürlerrr :)

Çok teşekkürederimm canm tam bi oje manyağıyım :) blog açmayı düşündüm ama uğraşamam diye açmadım. Sonunda forumda gezinirken buldum burayı ve tamam işte bu dedim :) hemen hemen her gün ojelerimi yeniliyorum :) inş. burda paylaşıcam çok teşekkürlerrr :)

rica ederimm:71:
benim de fazla ojem olmasa da bu aralar forum sayesinde oje çılgınlığı başladı bende..her gördüğümü almak istiyorum.ellerim rengarenk olunca çok mutlu oluyorum:66:
blog gerçekten çok emek isteyen bi iş.burada da bazı ablalarımın kendi oje topikleri var gerçekten çok uğraşmışlar,kendileri ojeler yapmışlar
ben o kadar uğraşamam ama ojelerimi yeniledikçe burada paylaşmaya karar verdim:61:

rica ederimm:71:
benim de fazla ojem olmasa da bu aralar forum sayesinde oje çılgınlığı başladı bende..her gördüğümü almak istiyorum.ellerim rengarenk olunca çok mutlu oluyorum:66:
blog gerçekten çok emek isteyen bi iş.burada da bazı ablalarımın kendi oje topikleri var gerçekten çok uğraşmışlar,kendileri ojeler yapmışlar
ben o kadar uğraşamam ama ojelerimi yeniledikçe burada paylaşmaya karar verdim:61:

ynen canım bende canlı renkler pek revaşta bu sene. Hangi marka ojeleri seviyosun canım ?

kızlar her zaman ki gibi eller ve ojeler harika :16: hadi bakalım bi tanede ben paylaşayım :1:
öncelikle sertleştiriciyi tüm ojelerimin altına sürerim ... en son üstte de kurutucu sürerim

$Fotograf065 (1).jpg

bunlarda sürdüğüm ojeler

$Fotograf065 (2).jpg

ve sonuççççççççççççç

$Fotograf065 (3).jpg $Fotograf065 (4).jpg

ynen canım bende canlı renkler pek revaşta bu sene. Hangi marka ojeleri seviyosun canım ?

açıkçası bugüne kadar hiç markasına bakmadan rengini beğendiklerimi aldım hep
ama şu sıralar özellikle gabrini summer edition serisine taktım
hepsini almak istiyorum
cıvıl cıvıl renkler:69::69:

Hoşgeldin canım :16: Ojenin rengine bayıldım :69:
teşekkürler canım pastel ojelerimde altına mutlaka bi açık tonunu tek renk sürerim ojenin rengi tam çıkmış olur Pembe tonlarına taktım bu aralar :)
kızlar her zaman ki gibi eller ve ojeler harika :16: hadi bakalım bi tanede ben paylaşayım :1:
öncelikle sertleştiriciyi tüm ojelerimin altına sürerim ... en son üstte de kurutucu sürerim

Eki Görüntüle 245458

bunlarda sürdüğüm ojeler

Eki Görüntüle 245459

ve sonuççççççççççççç

Eki Görüntüle 245460 Eki Görüntüle 245461
çok güzel rengiiii :) matlaştırıcı daha şimdiye kadar hiç sürmedim dün pastel oje alırken gördüm sipariş verdim :) bakalım nasıl olucak ama cok hoş durmuşşş
açıkçası bugüne kadar hiç markasına bakmadan rengini beğendiklerimi aldım hep
ama şu sıralar özellikle gabrini summer edition serisine taktım
hepsini almak istiyorum
cıvıl cıvıl renkler:69::69:

gabriniyi denemedim hiç :) bulursam denerim internetten alıyorum ojelerimi ama sanırım sitesinde yok o yüzden simdilik pastel flormar golden rose she ojeleri ile idare ediyorum :)

Son düzenleme:
ocelerrrrrrrr :35:
kızlar çevremdekiler beğenmemiş olsada ben çatlayan ojeye bayıldım :16: ladyevil de gördüm ve hemen koşa koşa aldım :34:

$Fotograf0657 (1)-horz.jpg
$Fotograf0657 (18).jpg
$Fotograf0657 (19).jpg

matlaştırıcı bence harika bir şey ama çart renklerin üstüne sürmek lazım yoksa hiçbir etkisi olmuyor ... mesela burda hiç fark yok ...

$Fotograf0657 (4)-tile.jpg

ama burda bayağı belli ... flaşla alakası yok yani bebişler ...

$Fotograf0657 (25)-tile.jpg

siyah ojeyi çok severim ... her markanın denedim ama en çok bunu seviyorum :31:

Eki Görüntüle 245506
$Fotograf0657 (27)-tile.jpg
$Fotograf0657 (24)-tile.jpg
$Fotograf0657 (17)-tile.jpg
$Fotograf0657 (16)-tile.jpg
$Fotograf0657 (14)-tile.jpg
$Fotograf0657 (8)-tile.jpg
$Fotograf0657 (7)-tile.jpg
$Fotograf0657 (6)-tile.jpg
$Fotograf0657 (5)-tile.jpg

Son düzenleme:
Silvart çok uğraşmışsın,emeğine sağlık hepsi çok güzeller
şu matlaştırıcıyla çatlayan ojeye bi türlü rastlayamadım
insanlar değişik şeylere pek alışkın olmadığından yadırgıyorlar ama bence de çatlayan oje harika bişey:69:

Back