Eki Görüntüle 189355 siyah mat ojelerim
ya canım ya ojelerini sürüş tarzına bayıldım ... ama benim için frenc tam bi işkence ... :92:ya bi de monica don sutyen sallamışın ya bayıldım ya nerden buldun bu tipleri daha önce fark etmemiştim
:92: :92:
zuhaaaaaaaa koptum
o mavi ve onun yanındaki yeşile dönük olanı ben de aldımm.yeşile dönük olanı cok severek kullanıyorum favori renklerimden
canım yeşil öje tam benim sevdiğim tonda bir yeşil,,,,marka ve numara yazarmısn lütfen...ve 2 kat sürülmüş hali dimi??(golden rose eyfel kulesi tasarımlı seriden gibi ama emin olamadım...:26:)
merhabagolden rose #184 ün tam anlamıyla muadili yine golden rose fantastic color serisinden #171....(adamlar başka tasarımlı ambalajlara aynı öjeyi doldurmuşlar bence )şuan benim tırnaklarımda mevcut.... tesadüfen görünce paylaşıyım dedim....channel'in ünlü 505 taupe rengine çok yakın....
Eki Görüntüle 201002
Canım bunu soruyorsan Golden Rose No: 217 3 kat sürülmüş hali böyle oluyor. Üstündede tırnak sertleştirici varEyfel kulesi gibi olan dediğin sanırım fantastic serisi. Bu o değil. Golden rose paris yazıyor bitek.
teşekkürler217'yi teal rengi olarak gördü benim gözüm ve yandaki süper yeşilin no'sunu resim eklerken unuttuğunu düşünmüştüm ....217; 3 katta bu yeşil renge dönüyosa hemen alırım....bu yeşili çok severim ben,,, eyfel kulesi tasarımlı olanlar paris serisi olarak geçiyor evet....o seriden 54 mor renkli olan var ben de bi tek,,,,fantastic color serisi bence golden roseun gerçekten çok iyi bir serisi,,,,ondan da 171 numaralısı tırnaklarımda şuan... o serinin tasarımı biraz daha uzun bir eyfel gibi zaten resim de ekledim az evvel....hoş bir taupe rengi....çok hızlı kuruyor,kat ve çizgi yapmıyor....şimdi aklımda pastel top coat var ama hiç bi yerde bulamadım bursada:84:
Canım tırnakların çok güzel maşallah ya çok beğendimRenkte çok güzelmiş en kısa zamanda bende alıcam bunu.
bu renk süper ya zümrütü buldum şuan sürdüm elimde acayip güzel duruyor,ama bu renge de bayılıyorum ama bulamadım sanada çok yakışmış cnm maşallah:) ya kk'ya üye olmayanlarda görebiliyo ya paylaştıklarımızı valla burda ne paylaşılsa o ürün hemen tükenio üye olmayan göremesin bence:)
top coatlar da öjelerin üzerine sürülen ya matlaştırmaya yada daha parlaklaştırmaya yarayan saydam veya opak cilalar canım.....golden rose'un mesela mega shine top coatı var....gerçi ben bilen satıcıya daha rastlamdım ama,,,resmi şöyle:
Eki Görüntüle 201007
tırnaklarıma gelince,orjinal...kendi böyle uzuyor,,,törpüleme felan gerektirmiyo...
Saol canım
Yaa anneminkilerde böyle çok güzel. Hiç törpülemez özel bir bakım yapmaz onunkilerde böle uzar. Oturur ben uraşırım tınrağıyla oje sürerim falan. Uzun ya hoşuma gider sürmesiBari tırnağım çekseymiş anneme diyorum
hımmss maalesef genetik faktörler evet,,dediğin gibi,,,,ama canım sana tavsiyem tırnaklarını bol bol havalandır...sürekli öje ve cilalarla gezme....çünki tırnak oksijen alamadıkça hem güçsüzleşir hem de sararır... öjeler ve cilalar tırnağın keratinindeki oksijeni emerler....ayrıca piyasada pek çok tırnak sertleştirici ürün felan var ama bunların uzun vadede tırnağın yapı taşı olan keratinin yapısını olumsuz yönde değiştireceğini düşünüyorum....ben olsam onlara para dökmezdim....tırnaklarını rahat bırakırsan zaten kendilerine gelirler,,,,
kızlar yaz gelince bende de oje coşkusu arttı. yaz sezonu ojelerimden birini paylaşmak istiyorum sizinle:
Eki Görüntüle 201049
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?