fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

ha ha ha! =D tehlikeli ama biraz diimi Silvart:82:

Evet canim benim elim ve tirnaklarim. Cok bakimsiz ellerim var biliyorum. manikur yaptirmam lazim. ojeleri ben yaptim ^^

o mavi ve onun yanındaki yeşile dönük olanı ben de aldımm.yeşile dönük olanı cok severek kullanıyorum favori renklerimden

canım yeşil öje tam benim sevdiğim tonda bir yeşil,,,,marka ve numara yazarmısn lütfen...ve 2 kat sürülmüş hali dimi??(golden rose eyfel kulesi tasarımlı seriden gibi ama emin olamadım...:26:)

QUOTE=Silvart;18877424]ay bu 184 benim ennnnnnnnn sevdiğimmmmmmm renk[/QUOTE]

merhaba golden rose #184 ün tam anlamıyla muadili yine golden rose fantastic color serisinden #171....(adamlar başka tasarımlı ambalajlara aynı öjeyi doldurmuşlar bence)şuan benim tırnaklarımda mevcut.... tesadüfen görünce paylaşıyım dedim....channel'in ünlü 505 taupe rengine çok yakın....

[

Son düzenleme:
canım yeşil öje tam benim sevdiğim tonda bir yeşil,,,,marka ve numara yazarmısn lütfen...ve 2 kat sürülmüş hali dimi??(golden rose eyfel kulesi tasarımlı seriden gibi ama emin olamadım...:26:)

Canım bunu soruyorsan Golden Rose No: 217 3 kat sürülmüş hali böyle oluyor. Üstündede tırnak sertleştirici var Eyfel kulesi gibi olan dediğin sanırım fantastic serisi. Bu o değil. Golden rose paris yazıyor bitek.

Son düzenleme:

Canım tırnakların çok güzel maşallah ya çok beğendim Renkte çok güzelmiş en kısa zamanda bende alıcam bunu.

Son düzenleme:

teşekkürler 217'yi teal rengi olarak gördü benim gözüm ve yandaki süper yeşilin no'sunu resim eklerken unuttuğunu düşünmüştüm....217; 3 katta bu yeşil renge dönüyosa hemen alırım....bu yeşili çok severim ben,,, eyfel kulesi tasarımlı olanlar paris serisi olarak geçiyor evet....o seriden 54 mor renkli olan var ben de bi tek,,,,fantastic color serisi bence golden roseun gerçekten çok iyi bir serisi,,,,ondan da 171 numaralısı tırnaklarımda şuan... o serinin tasarımı biraz daha uzun bir eyfel gibi zaten resim de ekledim az evvel....hoş bir taupe rengi....çok hızlı kuruyor,kat ve çizgi yapmıyor....şimdi aklımda pastel top coat var ama hiç bi yerde bulamadım bursada:84:

Evet evet 3 katta bu renge dönüyor ilk sürünce hoşuma gitmemişti gözüm sonra alışınca bayıldım. Birkaç gün önce tırnaklarımı kestim zeytinyağı limon yapıyorum bir an önce uzasada sürsem diye bekliyorum Eyfel kulesi olarak kastettiğin benim fotosunu koydugum sanırım :44: Ben senin az önce koyduğuna eyfel diyorsun sandım. Eyfeller karıştı Senin az önce koyduğun fantastic değilmiydi. Bendede bu şişeden 1 renk var fantastic yazıyor üstünde. :44: Çorba oldu iyice ayy + pastel top coat nasıl birşey nedir o

Canım tırnakların çok güzel maşallah ya çok beğendim Renkte çok güzelmiş en kısa zamanda bende alıcam bunu.

canım teşekkürler,,,...resim pek net değil,kusura bakmayın,,,cep teli ile çektim,,foto makinemin pilleri boş şuan ama yine de rengi iyi yansıtıyor diyebilirm gün ışığı çekimi olarak...renk tam olarak yeşil kil rengi ve saten renklerden..yani ne çok sedefli ne de aşırı mat...üzerinde cila felan yok...ama matlaştırıcı ile de bence güzel sonuç alınabilir bu renkte...denicem ben.....tırnaklarıma gelince,orjinal...kendi böyle uzuyor,,,törpüleme felan gerektirmiyo...

top coatlar da öjelerin üzerine sürülen ya matlaştırmaya yada daha parlaklaştırmaya yarayan saydam veya opak cilalar canım.....golden rose'un mesela mega shine top coatı var....gerçi ben bilen satıcıya daha rastlamdım ama,,,resmi şöyle:

slm..canım bu alix avien #217 mi? golden rose paris serisi #217 yeşiline çok benziyor eğer öyleyse,,,,ne tuhaf ki her iki marka da 217 lerinde aynı tonda yeşili piyasaya sürmüşler,,bana garip geldi de birazzz:26::26::26::26::26:¿¿

Saol canım
tırnaklarıma gelince,orjinal...kendi böyle uzuyor,,,törpüleme felan gerektirmiyo...

Yaa anneminkilerde böyle çok güzel. Hiç törpülemez özel bir bakım yapmaz onunkilerde böle uzar. Oturur ben uraşırım tınrağıyla oje sürerim falan. Uzun ya hoşuma gider sürmesi Bari tırnağım çekseymiş anneme diyorum

hımmss maalesef genetik faktörler evet,,dediğin gibi,,,,ama canım sana tavsiyem tırnaklarını bol bol havalandır...sürekli öje ve cilalarla gezme....çünki tırnak oksijen alamadıkça hem güçsüzleşir hem de sararır... öjeler ve cilalar tırnağın keratinindeki oksijeni emerler....ayrıca piyasada pek çok tırnak sertleştirici ürün felan var ama bunların uzun vadede tırnağın yapı taşı olan keratinin yapısını olumsuz yönde değiştireceğini düşünüyorum....ben olsam onlara para dökmezdim....tırnaklarını rahat bırakırsan zaten kendilerine gelirler,,,,

Saol canım tavsiyelerin için. Sürekli sertleştirici sürüyordum ama aman aman bir faydası yok. Zeytinyağı limonu yapıyorum şimdi ilk sürüşte bile sertlik açısından farketti. En iyisi doğal yöntemler sanırım

kızlar yaz gelince bende de oje coşkusu arttı. yaz sezonu ojelerimden birini paylaşmak istiyorum sizinle:

Eki Görüntüle 201049

yeşil takıntımı besleyen al biri daha çıktı yaaa.....ben buna da bayıldımmmmmmmmmmmm..giysilerimde yada makyajımda yeşili pek tercih etmezken neden yeşile boyalı tırnak gördüğümde ruhen ereksiyon yaşıyorum ya ben,,,,ne tür bi deliyim.....bu yeşillerden stok yapsam mı ki,,,,ama elenor nerde bulurum fikrim yok:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…