fotolarınızı koyun (: eller konuşsun (:

Hmm o zaman ben kalyon sürmeye devam edeyim, tirnaklarim daha sert oluyor öyle. Tirnaklari sertlestiriyor diye biliyorum, dogru mu? Öyle olmasa da en azindan anlik sertlestiriyor. Inanilmaz yumusak tirnaklarim var, hatta resmen seffaf. Gecenlerde banyodan ciktim, ellerimi kremledim oje yok tabi tirnaklarimda, sok oldum resmen naylon poset gibi tirnaklarim. Eskiden hep kirilirdi, uzamazdi. Kalyon sayesinde uzatabildim. E tabi lise de bitti, karisan yok.

Merak ettim bak resimleri, iki tane mesajdan bir sey olmazdi bence. Sonucta diger mesajlardan konunun ojeyle ilgili oldu belli. Iki mesaj niye dagitsin ki konuyu... :26:

Su pembeli olandan gecenlerde alacaktim, iki renk arasinda kalmistim bir bu renk, bir de Flormar 418. 418 daha azdi, bir de daha farkli geldi onu tercih ettim. Pembeden bolca vardi, bi dahakine alirim.

Golden Lady 321. Bayiliyorum bu renge. Uzun tirnakta kirmizi oje müthis görünüyor.

Resmi iyi cekemedim, kusura bakmayin pek iyi degilim bu konuda. Ojelerden cok arkadaki manzara dikkat cekiyor. :78:

İgili yeri bulamadım bulsam ekleyeceğim kedilerimin fotoğraflarını. Evet gereksiz mesaj silmeler oluyor, elbette zaman zaman laf lafı açacak, bu uygulama çok yersiz bence. İçinde "oje" kelimesi geçmeyen mesajlar siliniyor sanırım. En güzeli ojelerden bahsedip arada başka diyeceklerimizi sıkıştırmak.

Golden Lady 321. Bayiliyorum bu renge. Uzun tirnakta kirmizi oje müthis görünüyor.

Resmi iyi cekemedim, kusura bakmayin pek iyi degilim bu konuda. Ojelerden cok arkadaki manzara dikkat cekiyor. :78:

Bayıldım bu rengee...
Beyaz teninle harika uyum sağlamış. Ben de almalıyım acilen.

buda benim tırnaklarım evliyim yemek yaptığım için fazla uzatamıyorum el bakımımı kendim yapıyorum sizlerinde tırnakları çok hoş çok beğendimm bende eklemek istedim :79:

bu simli ojeden ben de aldım alix avien sanırım di mi? Ama çıkarması çok zor sende de öyle oluyor mu?

evet canım alix avien 110...gerçekten silerken insanın canını çıkarıyor o konuda katılıyorum..ama tırnağa sürünce de bakmaya doyamıyor insan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…