ben oje altına bişi kullanmıyorum acıkcası base coat yok ama ustunde golden rose quıck dry kullanıyorum ama bu fotolarda yok cunku oje hızlı kuruyacakmı rengide değişiklik olacakmı bunu görmek için surmedim
Bir arkadaşımız kedi sevgisinden bahsetmiş ben de kedilerimin fotoğraflarını eklemiştim neden silindi anlamadım, "konu dışı mesaj" gerekçeniz çok saçma, askeri düzen mi var burda, konu konuyu açamaz mı yani sohbet ederken? Tuhaf doğrusu!
Hmm o zaman ben kalyon sürmeye devam edeyim, tirnaklarim daha sert oluyor öyle. Tirnaklari sertlestiriyor diye biliyorum, dogru mu? Öyle olmasa da en azindan anlik sertlestiriyor. Inanilmaz yumusak tirnaklarim var, hatta resmen seffaf. Gecenlerde banyodan ciktim, ellerimi kremledim oje yok tabi tirnaklarimda, sok oldum resmen naylon poset gibi tirnaklarim. Eskiden hep kirilirdi, uzamazdi. Kalyon sayesinde uzatabildim. E tabi lise de bitti, karisan yok.
Merak ettim bak resimleri, iki tane mesajdan bir sey olmazdi bence. Sonucta diger mesajlardan konunun ojeyle ilgili oldu belli. Iki mesaj niye dagitsin ki konuyu... :26:
Su pembeli olandan gecenlerde alacaktim, iki renk arasinda kalmistim bir bu renk, bir de Flormar 418. 418 daha azdi, bir de daha farkli geldi onu tercih ettim. Pembeden bolca vardi, bi dahakine alirim.
2. denememi paylaşıyorum...
bu simli ojeden ben de aldım alix avien sanırım di mi? Ama çıkarması çok zor sende de öyle oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?